Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Ελλάδα δεν είναι η περιουσία του παππού τους…

- Advertisement -

Του Μενέλαου Τασιόπουλου
Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα. Νωρίς το απόγευμα στις πλατείες της Ευρώπης συγκεντρώνονται τα Έθνη και οι Λαοί και στέλνουν ένα ακόμη μήνυμα στην Γραφειοκρατία των Βρυξελλών και στο σύστημα των Τραπεζιτών με έδρα την Φρανκφούρτη, ότι αυτά που σχεδιάζουν απλά δεν θα συμβούν.
Ο καφκικός Εφιάλτης που τον ονομάζουν Ένωση του Ευρώ, δεν θα συμβεί . Θα ανατραπεί από τις κοινωνίες πριν ισχύσει. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να διεκδικήσουμε την Ελευθερία, την Ευημερία, την Δημοκρατία, την Αδελφότητα. Αυτή είναι η Ευρώπη. Τα σχέδια της νέας φεουδαρχίας είναι επιστροφή στην ισότητα της εξαθλίωσης, στον εξανδραποδισμού των ονείρων, στην ισοπέδωση και την πλεμποποίηση των πολλών.
Η Ευρώπη στηρίζεται στη διαφορετικότητα των Εθνών της. Κυριαρχείται από την συμπληρωματικότατα των πολιτισμών της . Δεν είναι «χωνευτήρι» απάτριδων και απολίτιστων. Δεν είναι «χώρα» σκλάβων και αφεντάδων. Δεν ανήκει στην ανώνυμη μετριοκρατία της «γκρίζας γραφειοκρατίας» και την επιθετικότητα των «άπληστων κεφαλαιοκρατών». Δεν θα τους δώσουμε τη θεσμική επάρκεια της κυριαρχίας πάνω μας. Δεν θα τους δώσουμε την ευκαιρία να κινήσουν την Ιστορία σε μια επιστροφή στην εποχή πριν την Γαλλική Επανάσταση στην Ευρώπη και την Αμερικανική στον Κόσμο. Δεν θα τους επιτρέψουμε τον πολυπολιτισμικό και διεθνικό μηδενισμό μας. Η Ευρώπη των Εθνών και των Λαών , η μόνη Ευρώπη που απλώνεται από τον Ατλαντικό μέχρι τα Ουράλια δεν θα δώσει τα περιθώρια στην Ένωση του Ευρώ , να κλέψει τις περιουσίες μας , τις δημόσιες περιουσίες των κρατών μας, δεν θα επιτρέψει να καταργηθούν τα Συντάγματα μας, δεν θα επιτρέψει την ομοιομορφία του Συστήματος, που ο Όργουελ, πολύ έγκαιρα περιέγραψε ως εφιάλτη. Κανείς Καφκικός Πύργος δεν θα στηθεί πάνω από τις πόλεις μας. Έχουν τις γραφειοκρατίες . Έχουμε τις πλατείες και τους δρόμους. Έχουν τα «σαλόνια» και τη διαχείριση. Έχουμε τα «αλώνια» και τη παραγωγή. Είμαστε το πλήθος, που κινεί την Ιστορία, δεν είναι οι ελίτ, που κατευθύνει την Ιστορία.
Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα . Προβλέπεται στην Ελλάδα , στο Σύνταγμα αλλά και στις πλατείες των μεγαλύτερων πόλεων μας , να έχουμε τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σε όλη της Ευρώπη. Η τεχνολογία θα δώσει την ευκαιρία , η εικόνα μας να φθάνει σε όλες τις μεγάλες πλατείες της Ευρώπης , στους υπόλοιπους συγκεντρωμένους Ευρωπαίους. Θα είμαστε εκατομμύρια. Το αριστοκρατικό Έθνος της Ευρώπης , οι ολιγομελείς Έλληνες, ο πιο παλιός πολιτισμός και «μήτρα» των υπολοίπων που ακολούθησαν θα στείλει το μήνυμα. Όχι μήνυμα χρεοκοπίας, όχι μήνυμα μιζέριας, όχι μήνυμα υποταγής. Αλλά την περίφημη , ζωντανή συνάντηση, διακήρυξη ενός λαού που παραπλανήθηκε από τις σειρήνες του καταναλωτισμού και της λάμψης της ματαιοδοξίας, και ενός Έθνους που αποδομήθηκε εκ των έσω , από δωσίλογους- διεθνιστές, μεταπράτες- τραπεζίτες, διαπλεκόμενους-επιχειρηματίες, επίορκους-πολιτικούς, γραφειοκράτες και διανοούμενους. Θα στείλουμε ένα μήνυμα σε όλη της Ευρώπη , σε όλο τον κόσμο: Είμαστε εδώ!
Στην Ελλάδα σήμερα επιχειρείται η απαλλοτρίωση της δημόσια και κρατικής περιουσίας της. Επιχειρείται με μια μη νόμιμη και μη νομιμοποιημένη υπογραφή των Παπανδρέου – Παπακωσταντίνου και όλων των «προθύμων» ασχέτως κόμματος και ιδεολογικής τοποθέτησης , η παραχώρηση της , στη γραφειοκρατία των Βρυξελλών και την Τράπεζα της Φρανκφούρτης που διαχειρίζεται ο «εκγερμανισμένος» Γάλλος κ. Τρισέ. Η κρατική περιουσία όμως της Ελλάδος είναι προϊόν Εθνικής Απελευθερωτικής Επανάστασης ή πολέμων για την εθνική της Ανεξαρτησία. Δεν είναι παραχώρηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας προς τις Μεγάλες Δυνάμεις της Ευρώπης. Άρα δεν μπορεί να εκποιηθεί και να παραχωρηθεί σε φεουδαρχική βάση από την οικογένεια Παπανδρέου, ούτε από την συγκυριακή πλειοψηφία τοι Κοινοβουλίου. Δεν θα μπορούσε να παραχωρηθεί ούτε και αν υπήρχε συνυπογραφή από τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Σαμαρά, που φυσικά δεν υπάρχει. Σε κανέναν δεν ανήκει η περιουσία αυτή, ώστε να έχει αποφασιστική αρμοδιότητα για την τύχη της. Ακόμη και αν μια κυβέρνηση υπογράψει , η συμφωνία δεν δεσμεύει τους Έλληνες , σαν Έθνος και σαν Λαό, αφού δεν έχουν συνυπογράψει.

Η Ελλάδα δεν είναι εταιρεία που χρεοκόπησε , άρα περνούν στους πιστωτές της τα asset της. Είναι Έθνος- κράτος με επικράτεια και δημόσια περιουσία , που την απέκτησε με τα όπλα και νομιμοποιήθηκε , ως τακτική κρατική ιδιοκτησία , με τις διεθνείς συνθήκες αναγνώρισης το Έθνους- κράτους εκ των υστέρων. Άρα η υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας εκχώρησης από την συγκυριακή Διοίκηση της, όπως για παράδειγμα της κυβέρνησης Παπανδρέου σήμερα, στη βάση των Μνημονίων , θα θεωρηθεί δοσιλογική και η αλλαγή ιδιοκτησίας στη βάση αυτή, Κατοχική, άρα μη νομιμοποιημένη. Ομοίως η υπογραφή Παπακωσταντίνου στη Δανειακή Σύμβαση με την Τρόικα, που παραιτείται από την Εθνική Ασυλία, για τα θέματα περιουσίας, χωρίς μάλιστα να ακολουθείται η Συνταγματική νομιμότητα της υπερψήφισης της από 181 βουλευτές, φυσικά και δεν ισχύει. Για τον απλούστατο λόγο , ότι μπορεί να μην υπήρξαν στρατιωτικές επιχειρήσεις , που να οδήγησαν σε καθεστώς κατοχής , ανελευθερίας και αναστολής της αυτονομίας της, την Ελλάδα, αλλά υφίσταται ένα τέτοιο καθεστώς. Άρα στο άμεσο μέλλον μπορεί από ειδικό δικαστήριο ο κ. Παπακωσταντίνου να δικασθεί ως δωσίλογος, μαζί με άλλους και να καταδικασθεί για Εθνική προδοσία. Οι υπογραφές του είναι μη έγκυρες και η περιουσία θα επιστρέψει στους Έλληνες. Είναι ακριβώς το ίδιο που συνέβη με την γερμανική Κατοχή στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τις υπογραφές των κατοχικών κυβερνήσεων.
Η συμμαχία των Προθύμων, των Παπανδρέου- Καρατζαφέρη- Μπακογιάννη, ζητούν ένα μήνυμα από τους συγκεντρωμένους. Φυσικά λειτουργούν προβοκατόρικα για να απαξιώσουν και να «βραχυκυκλώσουν» το πλήθος. Επίσης δομικές δυνάμεις της Αριστεράς, με τεράστιες ευθύνες για τον πορεία της Μεταπολίτευσης και την σημερινή κατάληξη της πλήρους αποδόμησης και εκποίησης της χώρας, δεν μπορούν να κατανοήσουν την συγκέντρωση του πλήθους χωρίς κομματική χειραγώγηση και προσανατολισμό. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που το 1973 , πριν την διάσπαση του ΚΚΕ, είχαν καταδικάσει ως προβοκάτσια, με το ίδιο σκεπτικό, το Πολυτεχνείο, αλλά μετά την μεταπολίτευση έσπευσαν να το προβάλουν ως δικό τους, γράφοντας μάλιστα ψευδή συνθήματα , αντιαμερικανικού περιεχομένου στις πύλες του. Το κοινοβουλευτικό σύστημα της παρακμής μας , οι επίορκοι, οι δοσίλογοι και οι παραιτημένοι είναι εδώ και ζητούν ένα μήνυμα.
Εκλογές τον Ιούλιο. Ανάμεσα στην 5η και 6η δόση του Μνημονίου 1, ώστε να μην υπάρξουν αναταράξεις στην πορεία δανεισμού . Μέχρι τότε καμία απόφαση για Μεσοπρόθεσμο και Μνημόνιο 2, με εγγυητές τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, προσοχή χωρίς νέα Ιουλιανά και διπλές αποστασίες των «προθύμων» στα δύο μεγάλα κόμματα. Γιατί τότε αν η οικογένεια Μητσοτάκη, Σημίτη και η διαπλοκή επιχειρήσουν κάτι τέτοιο το πλήθος, όλοι εμείς που θα είμαστε εκεί ‘έξω στις πλατείες, θα μπούμε στο Κοινοβούλιο. Και ο κύκλος της Μεταπολίτευσης θα κλείσει με βίαιο τρόπο, ως αποτέλεσμα Ιουλιανών , όπως ξεκίνησε..
Το αίτημα που πρέπει να συμφωνήσουμε είναι : Νέο Σύνταγμα, νέο Κράτος, νέα Οικονομία. ¨Ένα μήνυμα που αφορά και τους ξένους , πιστωτές μας και μη. Θέλουμε την ευκαιρία να προσπαθήσουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε. Αλλά η Ελλάδα δεν παραχωρείται, γιατί απλά δεν ανήκει σε κανέναν. Μόνον στους Έλληνες και αυτοί είναι ένα Αριστοκρατικό Έθνος της Ευρώπης, και η Ελλάδα ένας τόπος μνημείο του πιο παλιού πολιτισμού της Ευρώπης και της Δύσης που ανήκει στην ανθρωπότητα. Δεν είναι ζήτημα του παρόντος το μέλλον της, ούτε πρόσκαιρης διαχείρισης προσώπων , η επικράτεια της.
  *newscode.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog