Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναγνώστης για την βρύση της Πλατείας Κρήνης στην παραλία Λουτρακίου

- Advertisement -

Μιλαμε για καθαριοτητα ποια καθαριοτητα, αυτη? Η κρηνη αυτη θεωρειται καθαρη τι λεει ο αντιδημαρχος καθαριοτητας θα επρεπε να ντρεπομαστε για αυτα τα χαλια.
Προχθες περναγα απο εκει και συναντησα ενα ξενο, ντραπηκα τοσο πολυ και σαν πολιτης του δημου και σαν Ελληνας γιατι με ρωταγε απο τα λιγα αγγλικα που ξερω και καταλαβαινα τι νερο ειναι αυτο και δεν ηξερα να του εξηγησω, οτι το νερο αυτο ειναι ιαματικο.Βλεπεις και οι δυο πινακιδες ειναι στα ελληνικα! Μετα με ρωτησε αν αυτο πινεται  τι να του ελεγα οτι το νερο ειναι καθαρο αλλα απο τα βρωμικα μαρμαρα μπορει να κολλησεις ουτε και εγω δεν ξερω τι? Αυτο το στολιδι ειναι σε κεντρικο σημειο, δε μπορει να καθαριστει? Δεν μπορει να βαφτει? Δεν μπορει να μπει μια πινακιδα για τους ξενους και να λεει τι ειναι αυτο το νερο και τι ιδιοτητες εχει ? Δεν μπορει να μπουν δυο βρυσες καινουργιες να κλεινουν αντι να τρεχει συνεχεια ?Δεν μπορει να φτιαχτουν τα τσιμεντα απο πανω που εχουν ραγισει  μηπως πεσει τιποτα και χτυπησει καποιος?  
m.p.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να συμπληρώσω μια παρατήρηση…χτες στην συγκέντρωση της πλατείας ,έκανα το λάθος και πλησίασα το συντριβάνι…είναι διακοσμητικό εφφέ το πράσινο χρώμα και ο γλοιώδης αφρός που έχει γεμίσει ;;;μου αρέσει που κάθεται κόσμος δίπλα και τραβάει και αναμνηστικές φωτογραφίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog