Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τίτλοι τέλους ή παράταση στην αγωνία;

- Advertisement -

Την ευκαιρία να τελειώνουν με πρωτάθλημα και 3η θέση έχουν Παναθηναϊκός και Άρης με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να ψάχνουν την ισοφάριση.

 Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ (22:00, ΝΕΤ) στο δεύτερο “match ball” που του παρουσιάζεται, να στεφθεί πρωταθλητής μπροστά στο κοινό του, κάνοντας το 3-1 στη σειρά των τελικών. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας, ισοφαρίζοντας σε 2-2, οδηγώντας τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Το προηγούμενο παιχνίδι στο Φάληρο έβαλε τους ερυθρόλευκους ξανά στο “κόλπο”, δίνοντας παράταση στην αγωνία, με τους πράσινους να μην καταφέρνουν να “σκουπίσουν” τη σειρά φτάνοντας στην τρίτη τους νίκη.

Όσον αφορά τη μάχη για τις θέσεις 3-4, ο Άρης που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:00, NOVA3) έχει την ψυχολογία μετά την εκτός έδρας επικράτηση του στο προηγούμενο παιχνίδι, να φτάσει σε μια ακόμη νίκη και να καταλάβει την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρωλίγκα. Ο δικέφαλος που έδειξε “αυτοκτονικές τάσεις”, θέλει να “πληρώσει” με το ίδιο νόμισμα τον συμπολίτη του, ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση.
Συνοπτικά οι σημερινές αναμετρήσεις:

19:00 Άρης – ΠΑΟΚ (2-1)
22:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (2-1)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog