Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Aποκλειστικό:Κίνηση πολιτών στους Αγίους Θεοδώρους που θα γίνει παγκόσμια είδηση!

- Advertisement -

Στις 10:45μμ αποκλειστικά στο Loutrakiblog θα δείτε τι ετοιμάζεται στους Αγίους Θεοδώρους που θα γίνει παγκόσμια είδηση σε όλα τα ειδησεογραφικά κανάλια και sites της υφηλίου!

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΡΙΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΘΕΤΙΚΕ .
    ΕΜΑΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ .
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ? ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΗ ΠΟΛΕΜΟ
    ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ .

  2. 1:01 τι έπρεπε να κάνει το loutrakiblog " μούγκα στη στρούγκα " ,λες και είναι υπαλληλάκοι και συμβιβασμένοι αυλοκόλακες αυτών που πρέπει να ερευνούνται οι μέρες και τα έργα τους???
    Τι νοοτροπίες φίμωσης είναι αυτές???
    Τα αβανταδόρικα blog να τα ψάξεις αλλού. ΟΧΙ ΕΔΩ !!!!!!
    Υπάρχουν πολλές φούσκες στην blogοσφαιρα

    FREE WILLY

  3. Α-βου καλά έκανες και δημοσίευσες το σχόλιο ενώ όλοι ξέρουν ότι τέτοια εμετικά σχόλια δεν δημοσιεύονται εδώ.Τον 'πελάτη' 1:01μμ Θα τον περιλάβω σε λίγο,μην αγχώνεσαι Υπουργέ μου!

  4. MiFi,επέτρεψε μου να τον περιλάβω εγώ πρώτα…1:01,απαιτώ να κατονομάσεις επώνυμα ποιά μέρα ,σε ποιό μέρος και με ποιόν (επώνυμα) παρόντα ο MiFi (ΜΟΥΡΙΑΣ κατ'εσένα,μπουρτζόβλαχε !!!),ζήτησε από τον Δήμαρχο τί και δεν του το έδωσε …επίτηδες το άφησα το σχόλιο σου να περάσει,για να δουν οι αναγνώστες μας τί καραγκιόζηδες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και πετούν λάσπη δεξιά κι αριστερά…και εγώ που σε αποκαλώ "μπουρτζόβλαχο" και "καραγκιόζη",το λέω επώνυμα…Άγγελος Βλάσσης…αν έχεις τα κότσια,απάντα σε αυτά που "καταγγέλεις" και βάλε και το όνομα σου…άντε,γιατί σαν πολλά μας τα έχετε πεί,μερικοί καραγκιόζηδες – κομματόσκυλα του καθενός και νομίζετε ότι θα τα καταπιούμε (αυτό ισχύει για όλα τα κομματόσκυλα όλων των παρατάξεων…)

  5. Προς τον μ@λ@κ@ σχολιαστή 1:01μμ,
    1ον)Καλά θα κάνεις να αφήσεις απέξω την επιχείρηση που βγάζει ψωμί η οικογένειά μου γιατί δεν θα ξαναδημοσιευτεί κανένα σχόλιό σου!Σε αυτό είμαι ανένδοτος α-βου.

    2ον)Είσαι ο ίδιος ο μ@λ@κ@ς που ξαναέστειλες παρόμοιο εμετικό σχόλιο στην ανάρτηση που έκανε ο Blogger από τα Δημοτικά Σχόλια και μόλις πήρες την απάντησή σου από τον συνάδελφο,λούφαξες στην φωλίτσα σου και έκανες τουμπεκί ψιλοκομμένο..

    3ον)Η σχέση του Loutrakiblog με τον Δήμαρχο αλλά και όλους τους αιρετούς απ'όλες τις παρατάξεις ήταν, είναι και θα είναι άριστη αφού και οι ίδιοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται εδώ από όλους τους διαχειριστές αλλά, ορισμένα θέματα της καθημερινότητας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην δημοσιεύονται γιατί πολύ απλά θα χάσουμε την αξιοπιστία μας σαν μέσο.
    Εξάλλου ποιός ο λόγος να μην το κάνουμε τώρα όταν το κάναμε και επί δημαρχίας Γκιώνη;

    4ον)Αν ήθελα ποτέ με την συνεργασία όλων των διαχειριστών στο Loutrakiblog να κάνουμε πόλεμο-όπως είπες μ@λ@κ@κο σε κάποιον, να είσαι σίγουρος ότι από την γιούχα που θα έτρωγε θα δήλωνε παραίτηση σε χρόνο dt αλλά,

    5ον)Δεν γίνεται βρε μ@λ@κ@κο να γίνουμε ένα στυλ 'Αυριανής' στο διαδίκτυο,όταν χλευάζουμε αντίστοιχα παραδείγματα που δυστυχώς έχουμε αρκετά στην περιοχή μας και γενικότερα στην Κορινθία.

    6ον)Το Loutrakiblog είτε καλώς είτε κακώς,είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι,είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα site-ιστολόγιο της Κορινθίας,αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα βάλει και διαφημίσεις γιατί σκοπό έχουμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά προσφέροντας ακόμα πιο πολλές υπηρεσίες στον αναγνώστη, τι σημαίνει αυτό;

    7ον)Σημαίνει ότι σε περίπτωση που πάρουμε διαφήμιση από τον δήμο(οποιονδήποτε δήμο-αν πάρουμε!),θα υπάρχουν τιμολόγια και θα είναι γνωστά σε όλους.Δηλαδή ότι γίνει θα είναι 'πάνω από το τραπέζι' που λένε στην δημοσιογραφική πιάτσα.
    Αυτό βάλτο καλά στο φτωχό μυαλουδάκι σου μ@λ@κ@!!
    Νομίζεις ότι ο κάθε δήμαρχος τώρα με τον Καλλικράτη μπορεί να 'βάλει χέρι' στο δημοτικό ταμείο και να δίνει λεφτά 'αέρα πατέρα';
    Λέγοντας αυτές τις ασυναρτησίες που έγραψες προσβάλλεις καταρχήν τον δήμαρχό μας και καλό είναι αν δεν διαβάσει ο ίδιος τα σχόλια που είναι σε αυτήν την ανάρτηση κάποιος χριστιανός να του τα μεταφέρει γιατί είμαι σίγουρος ότι είσαι ένας από τους πολλούς μ@λ@κες που τον πολιορκούν για προσωπικό τους όφελος.Αυτό είναι στανταράκι..και

    8ον)Τελειώνοντας θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου και ζητάω ταπεινά συγνώμη απ'όσους διάβασαν το μακροσκελές σχόλιό μου όπως επίσης ζητάω να με συγχωρέσουν για την οργή μου ως προς τον μ@λ@κ@.Έπρεπε όμως να ειπωθούν ορισμένα πράγματα γιατί δυστυχώς κάποια τιποτένια παπαγαλάκια δεν το βάζουν κάτω και σκοπός τους είναι μόνο το πως να σπέρνουν λασπολογίες για το Loutrakiblog.
    Ξέρουμε ήδη τι προσπάθειες γίνονται από κύκλους άσχετους με το αντικείμενο να μπούν στο παιχνίδι της ενημέρωσης και να το παίξουν 'κάποιοι' έχοντας ως γνώμονα ΜΟΝΟ την κονόμα!

    Επίλογος
    Έχω δηλώσει πιο παλιά αν θυμόσαστε οι παλαιότεροι,εμένα σαν mi.fi 'χτυπήστε' με όσο θέλετε και καλά έκανε ο α-βου και δημοσίευσε το απεχθές σχόλιο του 1:01μμ που ποτέ δεν έχει γίνει για κανέναν άλλο πολίτη που ασχολείται με τα κοινά,αλλά επειδή ανήκω σε συτή την ωραία παρέα δεν θα επιτρέψω σε κανένα μ@λ@κ@ όπως τον 1:01μμ να κάνει το Loutrakiblog μπουρδέλο!!
    Ο ωμός γκεμπελισμός που θέλουν κάποιοι συμφεροντολόγοι, παπαρολόγοι, ανώνυμοι σχολιαστές δεν θα ξαναπεράσει εδώ μέσα,ας δημιουργήσουν δικά τους ιστολόγια,sites και ας βρίζουν από κει, όπως έχει γίνει στο παρελθόν και είχαν διάρκεια ζωής ολίγων μηνών αφού κανένας δεν τους διάβαζε!
    Δεν θα καθόμαστε εδώ να απαντάμε στον κάθε μ@λ@κ@ που έγραψε ένα ανώνυμο σχόλιο-που δημοσιεύτηκε(!)και να αφήνουμε πίσω την ύλη του ιστολογίου,είναι η τελευταία φορά που γίνεται και υπόσχομαι να μην ξαναγίνει..

  6. να ξεκαθαρίσω ότι ο μόνος λόγος που δημοσίευσα το σχόλιο ήταν επειδή το θεώρησα γελοίο και έπρεπε να μπει στην θέση του ο συγγραφέας του (ούτε καν βρισιά δεν το θεώρησα,αλλιώς δεν θα ανέβαινε,πίστεψε με)…επειδή βλέπω ότι ενοχλήθηκες (τρεις φορές ανέφερες ότι το σχόλιο δημοσιεύτηκε,σαν να μην έχει γίνει δημοσίευση αντίστοιχων σχολίων ως πρός το πρόσωπο μου (να θυμίσω χαρακτηρισμούς για μάνες και αδερφές,αν δεν θυμούνται κάποιοι εδώ μέσα)στα οποία δεν ζήτησα στήριξη από κανέναν,ενώ αντίθετα το έχω κάνει ως πρός όλους τους φίλους που γράφουν στο Loutrakiblog,δεν έχω παρά να δηλώσω δημοσίως ότι σου υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του υπεύθυνου σχολίων,γιατί ,μάλλον,δεν εκτελώ καλά τα καθήκοντα και τις ευθύνες που συνεπάγεται αυτή η θέση (δεν είναι και τίποτα σπουδαίο,μην μας πάρει ο κόσμος στο ψιλό,ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να τσεκάρει σχόλια και να τα εγκρίνει ή όχι…)…επίσης,αν θεωρείς ότι η παρουσία μου δημιουργεί πρόβλημα στο Loutrakiblog ή ρίχνει το επίπεδο ,όπως αν θυμάσαι με είχε κατηγορήσει ανώνυμος και δεν είδα κανέναν να αντιδρά εδώ μέσα (όχι ότι χρειαζόταν…δόξα τω Θεώ,στόμα έχω και ξέρω να το ανοίγω όταν πρέπει),είναι στην διακριτική ευκαίρια του Loutrakiblog να πάρει και το κλειδί από εμένα και να μην κάνω αναρτήσεις…ευχαριστώ…
    Άγγελος Βλάσσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog