Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άκαρπες οι συζητήσεις με τους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑΘ

- Advertisement -

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αγίων Θεοδώρων, έκανε σήμερα ο Κώστας Λογοθέτης μαζί με τους Δημήτρη Δέδε, Δημήτρη Κυριάκη, Ψυχογιό Αργύρη και Χρήστο, Σταυρούλα Λέζου, Ρούλα Βλαστάρη, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των εργαζομένων της ΔΗΚΕΠΑΘ.

Από την μεριά της αντιπολίτευσης στην συζήτηση συμμετείχε ο Σπύρος Ράττης ενώ παρόντες επίσης ήταν ο πρώην δήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σοφίας Γιώργος, ο πρώην αντιδήμαρχος Σωτήρης Νικολάου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, Άρης Κωνσταντής, οι τοπικοί σύμβουλοι Αγίων Θεοδώρων, Σταμάτης Δημήτρης και ο τοπικός σύμβουλος Νικολάου Τάκης από την μεριά της μείζονος αντιπολίτευσης.

Η ατζέντα της συζήτησης λίγο-πολύ γνωστή: “Τι θα γίνει με τα οφειλόμενα δεδουλευμένα χρήματα των εργαζομένων της ΔΗΚΕΠΑΘ”; Η λύση; Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά δεν βρέθηκε… Αποτέλεσμα; Οι εργαζόμενοι της ΔΗΚΕΠΑΘ, ξεκινάνε από σήμερα (παραμονή του εορτασμού των Αγίων Θεοδώρων) αποχή από τις εργασίες τους έως ότου, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους που αγγίζουν τις 5.000 ευρώ το άτομο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην δήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Σοφίας, δήλωσε ότι: “Κύριε Λογοθέτη, σας φέραμε μασημένη τροφή και δεν την προχωράτε. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αναγκαίοι για την λειτουργία του δήμου. Δεν πρέπει να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα. Είναι η ώρα των προτάσεων και όχι των αρνήσεων. Ηθικά είστε υποχρεωμένος να βρείτε λύση αφού έχετε τάξει προεκλογικά στα παιδιά ότι θα βρείτε τη λύση”, ενώ ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες τόνισε: “Είσαστε ανέντιμοι που ζητάτε τα λεφτά σας. Ενώ είχατε αρχικά πεί ότι θα κάνετε ασφαλιστικά μέτρα, τώρα κάνετε απεργία. Αφού φέρεστε έτσι θα σας δείξω και εγώ το άλλο μου πρόσωπο”. Τέλος, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, δήλωσε: “Έχουμε δείξει τη θέλησή μας. Οι άνθρωποι αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες για την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Από την μεριά μας, προέχει η υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ό,τι άλλο πούμε αυτή τη στιγμή, θα είναι άτοπο”.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Είσαστε ανέντιμοι που ζητάτε τα λεφτά σας. Ενώ είχατε αρχικά πεί ότι θα κάνετε ασφαλιστικά μέτρα, τώρα κάνετε απεργία. Αφού φέρεστε έτσι θα σας δείξω και εγώ το άλλο μου πρόσωπο"

    νομίζω οτι αυτό πρέπει να μπεί κάτω από το σήμα του Loutrakiblog…

    τελικά έχουμε οτι μας αξίζει ???

    Zuperman …

  2. to thema den einai oti vgike zontanos apo ekei to thema einai oti afton ton anthropo o k. logothetis ton exei antidimarxo tou kai malista me vgalmeno louri kai fimotro gia na leei kai na kanei oti theli kai den einai i proti fora.
    EDO KOLAEI TO EXOUME OTI AXIZOUME ALLA AS MIN GRAPSO ALLA GIATI MPOREI NA KANEI KAI AFTOS APERGEIA PEINAS KAI NA TO EXO VAROS!!!!!!

    pomlapi

  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΤΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ;

  4. ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ, ΟΛΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog