Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εργαζόμενοι ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Θ.: Απέχουμε μέχρι νεοτέρας…

- Advertisement -

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση των εργαζομένων της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.Θ προβαίνουμε σε αποχή από τα καθήκοντά μας από σήμερα 07/06/2011 μέχρι 10/06/2011 με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων μας έως και σήμερα.

Την Παρασκευή 10/06/2011 θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας.

Οι εργαζόμενοι της ΔΗΚΕΠΑΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. επειδή έχω μπερδευτεί,

    αυτοί ή αλλοι εργαζόμενοι πληρώθηκαν την μεγάλη βδομάδα που είχαν αποκλεισει το γκαράζ???

    Zuperman …

  2. Φίλε Zuperman, νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί. Την μεγάλη εβδομάδα είχε γίνει θέμα για τους εργαζόμενους που έληξαν οι συμβάσεις τους. Αυτοί πληρώθηκαν. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι (που ζητούν τώρα την καταβολή των δεδουλευμένων τους) και που δημοσίευσαν αυτό το Δελτίο Τύπου, δεν έχουν πληρωθεί και δεν έχουν καμία σχέση με τους άλλους. Η υπόθεση όντως είναι λίγο μπερδεμένη για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τις εξελίξεις…

  3. ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΟΧΙ ΛΙΓΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΝΟΜΙΜΑ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 29 ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ.ΑΦΟΥ Ο ΣΟΦΙΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΤΙ?ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?

  4. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ; ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝΕ. ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.

  5. οι υπαλληλοι του δηκεπαθ με τι ακριβως ασχολουνται?? και γιατι κανουν απεργια?? γιατι εδω στο λουτρακι εχουμε περισοτερες εταιρειες με πολλα αρχικα απο τους ιδιους τους υπαλληλους που εργαζονται σε αυτες…

  6. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.ΑΣ ΜΑΘΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΘ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog