Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η προκλητική συμπεριφορά της βλαχο-υφυπουργού κας Τζάκρη

- Advertisement -
Η προκλητική συμπεριφορά της υφυπουργού

Η υφυπουργός των Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη ήταν ανάμεσα στους επισήμους που παρευρέθηκαν για να καταθέσουν ένα στεφάνι στο μνημείο, σαν ελάχιστη τιμή στην μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων Ελλήνων.  Στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του

Πόντου, την οποία οργάνωσε βάση του νόμου, η αντιπεριφέρεια Ν. Πέλλας στην πόλη της Έδεσσας φέτος, η υφυπουργός κ. Τζάκρη εμφανίστηκε με το ακριβό αξεσουάρ της ανά χείρας προκαλώντας έτσι την αντίδραση του Συλλόγου Ποντίων του Δήμου Αλμωπίας που με σχετική ανακοίνωση τους από το αναφέρουν:

«Αυτήν την ντροπιαστική εικόνα αντίκρισε με τα ίδια τα μάτια του, όποιος ήταν στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, την οποία οργάνωσε βάση του νόμου, η αντιπεριφέρεια Ν. Πέλλας στην πόλη της Έδεσσας φέτος. Η υφυπουργός κ. Τζάκρη ήταν ανάμεσα στους επισήμους που παρευρέθηκαν για να καταθέσουν ένα στεφάνι στο μνημείο, σαν ελάχιστη τιμή, στην μνήμη των 353.000 και πλέον σφαγμένων Ελλήνων από τον τούρκο Κεμάλ. Η φωτογραφία «μιλάει» μόνη της, η κ. Τζάκρη μάλλον δεν έχει καταλάβει για ποιον ακριβώς λόγο παρευρέθηκε σ΄ αυτό το μνημόσυνο, αλλά και τι ακριβώς κρατάει στο δεξί της χέρι. Στο αριστερό της βέβαια ξέρει πολύ καλά, αλλά μάλλον δεν μπορούσε να αποχωριστεί για ένα λεπτάκι το υπέροχο της «αξεσουάρ» το οποίο συμπληρώνει αυτό το κομψό συνολάκι».
  *newstoday.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εργατια-αγροτια, παπαδοπουλος ξανα.
    (σε γεμιστα ε… με γευση φραουλα, κ σε απλα μιραντα παπαδοπουλου)
    ουστττ ρε χουνταλες!

    TaliBan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog