Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Bρήκε την αδελφή της μέσω Facebook μετά από 37χρόνια

- Advertisement -

Η επισφράγιση της μεγάλης έκπληξης και του απρόσμενου δώρου που τους επεφύλασσε η ζωή, ήταν η συνάντηση των δύο ετεροθαλών αδελφών, της Άντζελας (που ζει στα Σελιανίτικα Αιφίου) και της Τόνιας (που ζει στη Θήβα), οι οποίες μετά από 37 χρόνια αναζήτησης η μία για την άλλη, βρέθηκαν τελικά τυχαία μέσω Facebook και ανακάλυψαν, επίσης τυχαία, πως είναι αδελφές!

Ο πατέρας των κοριτσιών πρώτα απέκτησε την Άντζελα και δυόμιση χρόνια μετά το διαζύγιό του, αρραβωνιάστηκε τη μητέρα της Τόνιας αλλά δυστυχώς σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν το γάμο. Έτσι, η Τόνια γεννήθηκε και μεγάλωσε χωρίς ποτέ να γνωρίσει τον πατέρα της.

Η Άντζελα και η Τόνια, γνώριζαν πως κάπου έχουν μια αδελφή αλλά μην έχοντας επαφές με τον πατέρα τους, ούτε σωστά στοιχεία (ονόματα, διευθύνσεις κλπ.) έψαχναν σε λάθος κατεύθυνση. Ποτέ όμως δεν απελπίστηκαν και με κάθε ευκαιρία έκαναν τις μικρές τους έρευνες.
Η Τόνια το προχώρησε λίγο πιο πέρα, ψάχνοντας την αδελφή της στο Facebook. Τελικά, το Facebook ήταν και η αφορμή για να γνωριστούν οι δύο κοπέλες και τελικά, μετά από συνομιλίες τους, να επιβεβαιώσουν πως είναι αδελφές και πως μάλιστα έχουν τεράστιες ομοιότητες μεταξύ τους, καθώς τόσο η οικογενειακή τους κατάσταση όσο και το…επάγγελμά τους είναι ίδια!Η δε φωτογραφία τους, αποκαλύπτει πως εκτός από το χρώμα των μαλλιών τους (καθώς η Τόνια τα βάφει ξανθά), μοιάζουν πολύ στο πρόσωπο, στο σωματότυπο, στην ομιλία, στις κινήσεις…
Εδώ, μιλούν προφανώς τα γονίδια!Το πρώτο ταξίδι για να συναντηθούν το έκανε η Τόνια την Κυριακή το απόγευμα, όταν ήρθε στα Σελιανίτικα και επιτέλους, έσφιξε στην αγκαλιά της τη μεγάλη της αδελφή, που την περίμενε με λαχτάρα.
Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την ένταση της στιγμής, το παράπονο, την ανακούφιση, την ανείπωτη χαρά της ένωσής τους.”Από δω και πέρα, δε θα χωρίσουμε ποτέ” δηλώνουν κι οι δύο και μάλιστα, σκέφτονται ακόμα και να μετακομίσουν η μία ή η άλλη, ώστε να μένουν κοντά και να μη χάσουν ούτε ένα λεπτό της υπόλοιπης, κοινής τους πια ζωής και πορείας. Προς το παρόν, μιλούν με τις ώρες η μία με την άλλη στο skype και γνωρίζονται, ανταλλάσσουν σκέψεις, κάνουν όνειρα…

Πηγή: dete

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog