Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο τύπου για την άφιξη της φλόγας σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011


Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή άφιξης της Ολυμπιακής φλόγας τόσο στους Αγίους Θεοδώρους όσο και στο Λουτράκι στην πλατεία Κρήνης στις 8:30.

Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του δημάρχου και όλων των δημοτών μας ο αντιδήμαρχος Δέδες Γεώργιος ο οποίος αφού καλωσόρισε τους λαμπαδηδρόμους στην πόλη μας, τόνισε την σπουδαιότητα των αγώνων των special Olympics και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Επίσης επισήμανε ότι η συμμετοχή και μόνο των αθλητών είναι μια μεγάλη ΝΙΚΗ.

Ενώ ο ήλιος έδυε, την ίδια στιγμή η φλόγα των special Olympics αναδυόταν, προσφέροντας ένα φανταστικό θέαμα σε όλους του παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια μίλησαν για τους αγώνες οι επικεφαλής της οργάνωσης αλλά και αθλητές των special Olympics οι οποίοι ομολογουμένως συγκίνησαν το πλήθος με την δύναμη της ψυχής τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την χορωδία να τραγουδάει όμορφα τραγούδια και το άκουσμα του εθνικού μας ύμνου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο Δέδε Γεώργιο για την άρτια διοργάνωση αλλά και στο σώμα της αστυνομίας και του λιμενικού για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.


Από το γραφείο τύπου
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αίσχος και ντροπή στους άρχοντες του τόπου μας που αντί να προβάλλουν το Λουτράκι και να πάρουν απο τα μαλλιά μια τέτοια ευκαιρία κάθονται και επαινούν ο ένας τον άλλον στα μεθεόρτια… Υ.Γ. Ο κόσμος ο οποίος παρακολούθησε την τελετή καθαρά απο τύχη ήταν στο μέρος… τα συμπεράσματα δικά σας

  2. Η τελετή ήταν πολύ συγκινητική, συγχαρητήρια σ' αυτά τα παιδιά και στις οικογενειές τους.
    Πέρα από αυτό συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια, τα δελτία τύπου θα έπρεπε προβάλουν το έργο και τον τόπο και όχι να κάνουν προσπάθεια για να διορθώσουν το προφίλ προσώπων για την πατάτα που έκαναν στο rally, δεν είμαστε χαζοί κρίνουμε από μόνοι μας που τα κατάφερε κάποιος και που την πάτησε!!!

  3. Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε η τελετή της φλόγας. Τόση μεγαλοπρέπεια που ο Δήμαρχος δεν θέλησε να δώσει το παρόν. Σιγά μην ασχοληθεί με θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος όπως είναι οι αγώνες special olympics. Ενώ η γιορτή της τσιπούρας στους Αγίους, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον!!! Δεν βρίσκετε?
    Πάντως δυστυχώς ο δήμος μας για άλλη μια φορά έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να διαφημιστεί μέσω των τόσο σοβαρών και με παγκόσμια εμβέλεια, αγώνων. Κρίμα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog