ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011


Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή άφιξης της Ολυμπιακής φλόγας τόσο στους Αγίους Θεοδώρους όσο και στο Λουτράκι στην πλατεία Κρήνης στις 8:30.

Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του δημάρχου και όλων των δημοτών μας ο αντιδήμαρχος Δέδες Γεώργιος ο οποίος αφού καλωσόρισε τους λαμπαδηδρόμους στην πόλη μας, τόνισε την σπουδαιότητα των αγώνων των special Olympics και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Επίσης επισήμανε ότι η συμμετοχή και μόνο των αθλητών είναι μια μεγάλη ΝΙΚΗ.

Ενώ ο ήλιος έδυε, την ίδια στιγμή η φλόγα των special Olympics αναδυόταν, προσφέροντας ένα φανταστικό θέαμα σε όλους του παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια μίλησαν για τους αγώνες οι επικεφαλής της οργάνωσης αλλά και αθλητές των special Olympics οι οποίοι ομολογουμένως συγκίνησαν το πλήθος με την δύναμη της ψυχής τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την χορωδία να τραγουδάει όμορφα τραγούδια και το άκουσμα του εθνικού μας ύμνου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο Δέδε Γεώργιο για την άρτια διοργάνωση αλλά και στο σώμα της αστυνομίας και του λιμενικού για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.


Από το γραφείο τύπου