Την ώρα που ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την δευτερολογία του και ενώ είχε υψώσει τους τόνους όταν έκανε αναφορά σε λεγόμενα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ο κ.Πάγκαλος παρενέβη.

Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε και πάλι ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι μιλάει με τη γλώσσα των δανειστών.

“ Η κυβέρνηση δεν έχει τη στοιχειώδη δημοκρατική νομιμοποίηση να προχωράει ερήμην του λαού”, υπογράμμισε. «Είστε εξουσιομανής στην εξουσία, γαντζωμένος στην καρέκλα του Μαξίμου», παρατήρησε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ.Παπανδρέου είπε: «Το δυστύχημα με εσάς είναι ότι δεν σκέφτεστε άλλη λύση από αυτή των δανειστών μας ή δεν σκέφτεστε τη λύση να μην είστε πρωθυπουργός».
«Ευτυχώς που δεν μας είπατε ότι το μνημόνιο είναι ευλογία, όπως έχει κάνει ο κ.Πάγκαλος» είπε ο κ.Τσίπρας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης που τον χαρακτήρισε ψεύτη.

Θ. Πάγκαλος: “Είσαι κακοήθης… ψεύδεσαι!”
Α. Τσίπρας: “Δεν είναι η Βουλη τσιφλίκι σου για να βρίζεις! Να βρίζεις στα καναλια… Να πάρετε το λόγο… να σεβαστεί …
Θ. Πάγκαλος: “Μην ξαναμιλήσεις…”

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό πρόσθεσε: «Αν θέλετε να δώσετε πολιτική λύση, να προχωρήσετε στη λαϊκή ετυμηγορία, ώστε να φύγει η τρόικα εσείς και το μνημόνιο».

Χαρακτήρισε αλλοίωση της λαϊκής εντολής το να έρθουν τεχνοκράτες στα υπουργεία.

*newsit.gr