Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα «παιδιά των λουλουδιών» επέστρεψαν στα Μάταλα!

- Advertisement -
Επιστροφή στην παράδοση των «χίπηδων» κάνει η Κρήτη από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα! Το νησί θα κινηθεί στους ρυθμούς της τρελής εποχής των 60’s καθώς είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα «παιδιά των λουλουδιών» που αν και μεγάλωσαν δεν ξέχασαν τα Μάταλα και επέστρεψαν.

Η παγκόσμια συνάντηση των χίπηδων αναμένεται να είναι το γεγονός της χρονιάς καθώς χιλιάδες κόσμου έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το νησί για το τριήμερο.
Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες, 50 χορευτές, 20 μουσικοί παραγωγοί με 20 συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής θα δώσουν το παρόν στο «Matala Festival», που περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ώρες μουσικής και σε μέγεθος δεν έχει ξαναγίνει στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το Δήμο Φαιστού, η είσοδος σε όλες τις συναυλίες του Φεστιβάλ θα είναι δωρεάν, ενώ η περιοχή ετοιμάζεται εδώ και μήνες να υποδεχθεί το πολιτιστικό αυτό γεγονός που αναμένεται να συμβάλει στην τουριστική προβολή των Ματάλων και ολόκληρης της Κρήτης.
Ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι οι πληρότητες στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής αγγίζουν το 100%, ενδεικτικό του τεράστιου ενδιαφέροντος που υπάρχει για την επανασύνδεση των χίπιδων.

Κεντρικός άξονας του Φεστιβάλ παραμένουν οι «Χίπις», ωστόσο και οι απλοί επισκέπτες του Φεστβάλ θα συναντήσουν πολλές εκπλήξεις: Χορευτικά σόου με φωτιές, ζογκλέρ, παρέλαση αυτοκινήτων Hippie Style, ενώ στον χώρο θα λειτουργούν εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, graffiti art, δίσκων βινυλίου της περιόδου 60s – 70s.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι για την κάλυψη του μέγιστου δυνατού αριθμού των αναγκών, ο Δήμος Φαιστού θα διαθέτει δωρεάν θέσεις στο Camping των Ματάλων έως και την Τρίτη 14 Ιουνίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog