Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου

- Advertisement -

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας  -Αγίων Θεοδώρων,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου με το παιδικό – εφηβικό χορευτικό του τμήμα <<Μελαγκάβι>>…

πραγματοποίησε την Κυριακή 20/06/2011 το 4ο Παδικό Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα στο Πάρκο  Δεξαμενής, στο θέατρο <<Παντελής Ζερβός >>.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά για την αξιόλογη παρουσία τους, τους γονείς που παροτρύνουν  και ενθαρρύνουν τα παιδιά τους για  τέτοιες δραστηριότητες  και τα εμπιστεύονται στον Πολιτιστικό Σύλλογο, καθώς και όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!! 

Το  Δ.Σ του Συλλόγου
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπράβο παιδιά κάνατε πολύ καλή δουλειά, συγχαρητήρια σε όλους σας…
    ευτυχώς που οι ικανοί συνεχίζουν να δουλεύουν, μόνοι τους…
    τελικά εκείνοι που δεν μπορούν λένε, ενώ εκείνοι που μπορούν… κάνουν!!!

    η ν@χτερίδα

  2. Άσχετο: Τρομερή έκρηξη σε κολώνα της ΔΕΗ Μάτση κ Καραϊσκάκη γωνία! Σείστηκε το τετράγωνο και μυρίζει παντού καμμένο… Μόλις φτάσανε και τα συνεργεία. Κουνήθηκε το σπίτι μου στην κυριολεξία!

    John

  3. Ως πολιτιστικές νοούνται οι εκδηλώσεις που συμβάλλουν στην προαγωγή της πνευματικής και, εν γένει, πολιτιστικής ανάπτυξης των συμμετεχόντων σε αυτές ατόμων (π.χ. διαλέξεις, παρακολούθηση ή συμμετοχή σε συζητήσεις ή εκδηλώσεις σχετικές με τα γράμματα, τη μουσική και γενικά τις τέχνες, παρακολούθηση ή συμμετοχή σε θεατρικές ή μουσικές παραστάσεις ή εκδηλώσεις, επισκέψεις σε χώρους ιστορικού ή θρησκευτικού ενδιαφέροντος κ.λπ.),. και όχι οποιαδήποτε συλλογική δραστηριότητα, όπως αυτές που αποσκοπούν κυρίως στην ψυχαγωγία και διασκέδαση των ατόμων αυτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog