Αδύνατον να κατανοήσει κανείς την απόφαση να αποκόψουν την πρόσβαση προς Λουτράκι διότι η

επισκευή θα κόστιζε 200 ευρώ σε μεροκάματα εργαζομένων.

Απαράδεκτη και ακατανόητη η απόφαση της Διοίκησης της Διώρυγας να κατεβάσει την Γέφυρα και να αποκλείσει το Λουτράκι για 24 ώρες εν μέσω καλοκαιριού και μάλιστα ημέρα Κυριακή, ενώ έσφυζε από κυκλοφορία και επισκεψιμότητα ο είσοδος της παραλιακής λεωφόρου από Ποσειδωνία.
Μετά από καταγγελίες διαπιστώθηκε ότι, με απόφαση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΑΕΔΙΚ και μετά από την εισήγηση του προϊστάμενου διευθυντή, απαίτησαν από το προσωπικό να επισκευάσει την βλάβη της Γέφυρας Κυριακή χωρίς να πληρωθούν.
Βέβαια όπως είναι λογικό οι εργαζόμενοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους στο κέλευσμα της διοίκησης να εργασθούν χωρίς να πληρωθούν.  Τότε δόθηκε ελαφρά την καρδία η εντολή, να κατεβεί η γέφυρα και να αποκλειστεί το Λουτράκι ημέρα Κυριακή Ιούλιο μήνα, για να μη πληρώσουν 200 ευρώ περίπου στους εργαζόμενους.
Είσαστε απαράδεκτοι κύριοι αν νομίζετε ότι εσείς μπορείτε να καταδικάσετε μια πόλη σε απομόνωση, χιλιάδες επισκέπτες σε ταλαιπωρία, απογοήτευση, χωρίς ενημέρωση  ή σήμανση και εκατοντάδες επιχειρηματίες σε μαρασμό εν μέσω μεγάλης ύφεσης και οικονομικής κρίσης.
Επιτέλους πρέπει κάποια στιγμή, να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι όσοι είναι εντεταλμένοι με καθήκοντα εξυπηρέτησης του κοινού συμφέροντος, πληρώνονται με χρήματα των φορολογουμένων και κατέχουν θέσεις ταγών.
Κοι Μπαρκαγιάννη και Ζουγλή, οι πολίτες και οι επαγγελματίες είναι αγανακτισμένοι με την αδιαφορία σας, ας τους ζητούσατε να πληρώσουν τα 200 ευρώ οι ίδιοι λένε. Δεν θα ανεχθούν άλλο τέτοιες συμπεριφορές δηλώνουν, ντροπή.