Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

- Advertisement -

Κύριε Δήμαρχε και,Κύριοι Αρμόδιοι της Τοπικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.

Όταν παραλάβαμε απο την Παλαιά Δημοτική Αρχή Αγίων Θεοδώρων τον χώρο στα Πευκάκια, για τον παράκτιο σταθμό Α΄Βοηθειών, παραχωρήσαμε δύο (2) τουαλέττες που μας είχαν δοθεί, στο κοινό και παράλληλα αναλάβαμε Εθελοντικά και την διατήρησή της καθαριότητάς των με την προυπόθεση ότι η τότε Δημοτική Αρχή θα φρόντιζε να υπάρχει νερό και να μας παρέχει τα απαραίτητα υλικά ( χλωρίνη, χημικά,σακούλες απορριμάτων,κλπ)τα οποία και μας παρείχε.
Παρά τις όποιες αντιξοότητες και την αρνητική συμπεριφορά κυρίως επισκεπτών που χρησιμοποιούσαν τις τουαλέτες, εν τούτοις καταφέραμε πάντα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ να τις κρατάμε μέσα στους κανόνες Δημόσιας Υγιεινής καθαρές.
Είναι γεγονός που ακόμα και δικοί σας αρμόδιοι έχουν παραδεχθεί, ότι το οίκημα ήταν σε κατάσταση εγκατάλειψης αλλά με την προσωπική μας εργασία και με έξοδα του Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων συνεφέραμε σε ικανοποιητικό βαθμό ελλείψεις και προβλήματα.
Παρά ταύτα υπάρχει βαθμός επικινδυνότητας όσον αφορά τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, γυμνά καλώδια,σπασμένοι διακόπτες, έλλειψη λαμπτήρων,κλπ.
Δυστυχώς,εδώ και αρκετές ημέρες αντιμετωπίζουμε έλλειψη νερού όπως και των παραπάνω υλικών για την ικανοποιητική καθαριότητα και χρήση των τουαλετών.
Σχεδόν καθημερινά ενημερώνω τους τοπικούς άρχοντες των Αγίων Θεοδώρων.
Επειδή τίθεται πλέον μέγα θέμα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ και Επειδή ο αριθμός των επισκεπτόμενων τις τουαλέτες, λουόμενοι και μη έχει πολλαπλασιασθεί σε υπέρτατο βαθμό κυρίως τα Σαββατοκύριακα, Σας ενημερώνουμε ότι εάν συνεχισθεί η μη παροχή επαρκούς ποσότητας νερού και υλικών ώστε να μπορούμε να τηρήσουμε τους εκ του νόμου κανόνες της δημόσιας υγιεινής, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ μας προσφορά προς το κοινό.Σε αυτή την περίπτωση είναι αυτονόητο ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε με υπαλλήλους της δημοτικής καθαριότητας την συντήρηση και τον καθαρισμό των ουσιαστικά Δημοτικών Τουαλετών.
Ειλικρινά λυπούμεθα για την εξέλιξη αυτή που είναι υπεράνω των δυναμεών μας.
Ενημερώστε μας τι θα πράξετε.

Με Ερυθροσταυρίτικους Χαιρετισμούς
Σταύρος Καβαλλάρης

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. που ήσουνα τόσο καιρό και κρυβόσουνα…
    χάθηκες και από την προκλητική προβολή σου από τον Δενδρινό! Τί έγινε εξηγησε μας γιατί έχουμε αγωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog