Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ το Λ Ο Υ Τ Ρ Α Κ Ι για 200 Ευρώ !!!!!!!!

- Advertisement -
Αδύνατον να κατανοήσει κανείς την απόφαση να αποκόψουν την πρόσβαση προς Λουτράκι διότι η

επισκευή θα κόστιζε 200 ευρώ σε μεροκάματα εργαζομένων.

Απαράδεκτη και ακατανόητη η απόφαση της Διοίκησης της Διώρυγας να κατεβάσει την Γέφυρα και να αποκλείσει το Λουτράκι για 24 ώρες εν μέσω καλοκαιριού και μάλιστα ημέρα Κυριακή, ενώ έσφυζε από κυκλοφορία και επισκεψιμότητα ο είσοδος της παραλιακής λεωφόρου από Ποσειδωνία.
Μετά από καταγγελίες διαπιστώθηκε ότι, με απόφαση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΑΕΔΙΚ και μετά από την εισήγηση του προϊστάμενου διευθυντή, απαίτησαν από το προσωπικό να επισκευάσει την βλάβη της Γέφυρας Κυριακή χωρίς να πληρωθούν.
Βέβαια όπως είναι λογικό οι εργαζόμενοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους στο κέλευσμα της διοίκησης να εργασθούν χωρίς να πληρωθούν.  Τότε δόθηκε ελαφρά την καρδία η εντολή, να κατεβεί η γέφυρα και να αποκλειστεί το Λουτράκι ημέρα Κυριακή Ιούλιο μήνα, για να μη πληρώσουν 200 ευρώ περίπου στους εργαζόμενους.
Είσαστε απαράδεκτοι κύριοι αν νομίζετε ότι εσείς μπορείτε να καταδικάσετε μια πόλη σε απομόνωση, χιλιάδες επισκέπτες σε ταλαιπωρία, απογοήτευση, χωρίς ενημέρωση  ή σήμανση και εκατοντάδες επιχειρηματίες σε μαρασμό εν μέσω μεγάλης ύφεσης και οικονομικής κρίσης.
Επιτέλους πρέπει κάποια στιγμή, να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι όσοι είναι εντεταλμένοι με καθήκοντα εξυπηρέτησης του κοινού συμφέροντος, πληρώνονται με χρήματα των φορολογουμένων και κατέχουν θέσεις ταγών.
Κοι Μπαρκαγιάννη και Ζουγλή, οι πολίτες και οι επαγγελματίες είναι αγανακτισμένοι με την αδιαφορία σας, ας τους ζητούσατε να πληρώσουν τα 200 ευρώ οι ίδιοι λένε. Δεν θα ανεχθούν άλλο τέτοιες συμπεριφορές δηλώνουν, ντροπή.
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλοι της κοινωνίας του ενιαίου Δήμου οι εξελίξεις σε κυβερνητικό και σε τοπικό επίπεδο είναι βαλτομένες και θα είναι για πολύ μεγαλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να καταλάβουμε όσο ακόμα έχουμε καιρό οτι οι τύχες μας είναι καθαρά στα χέρια μας ας αφυπνηστούμε να οργανοθούμε να διεκδικήσουμε αφήνοντας πίσω κομματικές ταυτότητες , μην περιμένουμε τίποτα απο την τοπική αυτοδιοίκηση εξάλου το είδαμε στον τουρισμό στον πολιτισμό και απο σεπτέβρη στην παιδεία και δεν θα υπάρχει σταματημός.

  2. πριν μερικά χρόνια οι περισσότεροι τα είχαν με την Περίανδρο και σε πολλά σημεία δεν είχαν άδικο, αλλά από τότε που ξαναγύρισε στο δημόσιο νομίζω ότι τα πράγματα έχουν γίνει πολύ πιο χάλια!!!
    και κάτι ακόμα, ο κανονισμός της διώρυγας τι αναφέρει για την περίπτωση που απεργούν οι εργαζόμενοι? η γέφυρα πρέπει να είναι επάνω για να εξυπηρετεί τους δημότες ή κατεβασμενη για όσες ώρες διαρκεί η απεργία??!!!

    η ν@χτερίδα

  3. μήπως είναι καιρός να οργανωθούμε και να αρχίσουμε να κλείνουμε εμείς την γέφυρα ;;;…και δεν λέω "ηθελημένα"…μπορεί να μας χαλάσουν τα αμάξια,την ώρα που είναι να κατέβει και να μείνουμε πάνω…πολλά συμβαίνουν σύμφωνα με τον νόμο του Μέρφυ…πχ,δεν δουλεύει η φωτεινή επιγραφή τόσον καιρό και κανείς δεν κάνει τίποτα…ή,κάνουν απεργία και κατεβάζουν την γέφυρα…για να ξυπνάμε σιγά – σιγά και να παίρνουμε την καθημερινότητα μας στα χέρια μας,λέω εγώ,με το φτωχό μου το μυαλό…

  4. Έχω βαρεθεί να φωνάζω για αυτήν την κωλογέφυρα… Συμφωνώ με τους παραπάνω. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας… Προχθές υπολόγισα πόσα λεφτά έχασα 1 χρόνο τώρα που δε δουλεύει η σήμανση και μου ήρθε ντουβρουτζάς…
    John

  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Α.ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΩ ….ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ …Β. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ,Η ΔΙΩΡΥΓΑ [ΑΕΔΙΚ] ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΗ FAST TRACK Γ.ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ…. Δ. 'ΚΟΥΡΕΥΟΥΝΕ ' ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ … ΚΛΠ ΚΛΠ

  6. λαθος ονομα. προεδρος κ διευθυνων συμβουλος δεν ειναι ο μπαλερμπας.
    μπαρκαγιαννης λεγεται ο κυριος αυτος που γραφει στα παλαιοτερα των υποδηματων του ολοκληρη την πολη.
    να κινηθει η νομικη υπηρεσια του δημου κ οι καταστηματαρχες εναντιον της αεδικ.

    TaliBan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog