Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Pamela Anderson στους Παξούς

- Advertisement -
Η σεξοβόμβα του Χόλυγουντ, Pamela Anderson πήρε τον διάσημο surfer αγαπημένο της, Jamia Padgett, και ήρθανε στην Ελλάδα!!!

H εκρηκτική ηθοποιός βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες στους Παξούς με τον σύντροφό της και γνωστό surferαλλά και με φίλους της από την Αμερική. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε η ηθοποιός θα μείνει στο όμορφο νησί των Επτανήσων για ακόμη 10 μέρες!
Χθες το βράδυ μάλιστα η ξανθιά σεξοβόμβα διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και σε μεγάλα κέφια στο μπαρ  ‘Ταξίδι’ στην περιοχή Λογγός στους Παξούς. Μαζί της φυσικά ήταν ο αγαπημένος της και οι φίλοι τους οι οποίοι έδειχναν να απολαμβάνουν τόσο την όμορφη βραδιά, χορεύοντας,  όσο και την μουσική!
H Pamela, προτίμησε να μείνει στο σκάφος “Elentari”που βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς και όχι σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο!! 
Την Ελλάδα όπως φαίνεται , φέτος,  προτιμούν πολλοί αστέρες του Χόλυγουντ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές , καθώς πέρα από την Pamela αυτές τις μέρες λέγεται πως βρίσκεται στο νησί της Πάτμου η ταλαντούχα ηθοποιός, Julia Roberts.
controltv.net
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog