Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βαλιανάτος για την Κανέλλη: “Κάποτε έπρεπε να πληρώσει”(video)

- Advertisement -

Πυρ και μανία έγινε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Βαλιανάτος όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πολύ Μπλα Μπλα» αναφέρθηκε στο γιαούρτωμα της  Λιάνας Κανέλλη: «Αν η Λιάνα Κανέλλη που ψήφισε όχι στο μεσοπρόθεσμο πέφτει θύμα γιαουρτώματος τότε νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε πως έχουν ξεφύγει τα πράγματα» είπε η παρουσιάστρια.

Τι τις ήθελε αυτές τις δηλώσεις ; Ποιος είδε το Βαλιανάτο και δεν τον φοβήθηκε: «Γιατί να μην πέσει η Κανέλλη θύμα  γιαουρτώματος; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Τόσο καιρό μας λέει αδιανόητα πράγματα» τόνισε και συμπλήρωσε:«Κάποτε πρέπει να πληρώσει για όσα λέει» επισήμανε.

Ο Γρηγόρης άστραψε και βρόντηξε κατά της βουλευτού του ΚΚΕ. Ήταν να μην την πιάσει στο στόμα του. Μπορεί όπως είπε να ψήφισε όχι στο Μεσοπρόθεσμο αλλά αυτό  δε  σημαίνει πως το ΚΚΕ είναι σοβαρό κόμμα:« έχει πρόταση το συγκεκριμένο κόμμα; Θέλει να γίνουμε Βόρεια Κορέα;» είπε φανερά εκνευρισμένος.

Ο δημοσιογράφος τόνισε βέβαια πως είναι κατά στο να γιαουρτώνεται κάποιος και πως το καλύτερο είναι ο κόσμος να παραθέτει τα επιχειρήματά του.

*madata.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πρωινη μου αναρτηση ,δεν ηταν αρεστη ?
    κανουμε επιλεκτικες αναρτησεις ?
    Αυτο ειναι ακρως δημοκρατικο εκ μερους σας.
    Μηπως δεν πρεπει να ξαναασχοληθω μαζι σας ?

  2. Αν αλλάξεις τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποιήσες,θα την ανεβάσω…το έχω πεί ένα εκατομμύριο φορές…σχόλια με χαρακτηρισμούς για τον οποιονδήποτε,απλά δεν εγκρίνονται…ευχαριστώ…

  3. Φιλε ,a.v.,οσο αφορα τους χαρακτηρισμους μου ,για τον προαναφερομενο προεδρο των γκε.ι.,και κατα δηλωση του και κατ ουσια [αλλωστε δηλωνει υπερηφανος γι αυτην του την ιδιαιτεροτητα ] ,θα πρεπει να μετραει τα λογια του ,οταν μιλαει για ενα ιστορικο κομμα σαν το ΚΚΕ ,και ιδιαιτερως για την βουλετινα και σπουδαια δημοσιογραφο Καννελη .
    Και τελικα ,γιατι θα πρεπει να μας παρουσιαζεις τετοια θεματα ,σε τοσους χαλεπους καιρους ,που η κοινωνια βρισκεται στον πληρη προβληματισμο της ,και ο κοσμος ζει τα δικα του προβληματα ?
    Η' θα πρεπει η υποκουλτουρα ,να γινει ο μονιμος ,συντροφος μας ?

    Δεν ξερω ,πραγματικα διερωτωμαι ,γιατι ?

  4. Τζίνα,κάνε μου μιά χάρη…άλλη φορά,πριν "ξεσπαθώσεις" εναντίον μου,να κοιτάς ποιός έχει κάνει την ανάρτηση…δεν είναι πυρηνική φυσική…κάτω από τον τίτλο της ανάρτησης,υπάρχει το όνομα του διαχειριστή που την ανέβασε…ευχαριστώ…

  5. "απλέ πολίτη",το σχόλιο σου δεν εγκρίνεται για τους ίδιους ακριβώς λόγους που δεν εγκρίθηκε και της Τζίνας…κι αν θέλετε,το καταλαβαίνετε ότι πρώτη η Κανέλλη θα υπερασπιζόταν την διαφορετικότητα του Βαλιανάτου…ο νοών,νοείτω…με κάνετε να φαίνομαι υπερασπιστής ανθρώπων,των οποίων οι απόψεις δεν με αφορούν…

  6. Μα νομίζω ότι δεν έκανα κανέναν χαρακτηρισμό άσεμνο ή προσβλητικό.
    Όπως αυτοαποκαλείτε τον ανάφερα…με την διαφορετικότητά του.
    Και ξαναλέω…ότι το gay είναι ξένη λέξη. Στα ελληνικά πώς ερμηνεύεται??Και επειδή η ερμηνεία σίγουρα θα κοπεί… γιαύτό αναφέρθηκα στην συντορφικότητα.
    Εν τέλη είπα… μήπως έψαχνε σύντροφο και…μίλησε για το ΚΚΕ;;
    Επειδή όλοι…Σύντροφοι λεγόμαστε γιαυτό!!!

    Ενας Απλός Πολίτης..

  7. Μα είναι αδελφικοί..οι χαρακτηρισμοί!!!
    Εξάλλου είχατε κάνει ανάρτηση 16 ΜΑΙΟΥ απο τον αγαπητό MIFI.. ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ GAY!!
    Απο εκεί έμαθα και εγώ το λεξιλόγιο!!!
    Καταλαβαίνω τι θέλεις να μου πείς..αγαπητέ AV!!!
    Να μην ευλογήσουμε τα γένια μας;;; χαχαχαχαχαχαχα

    Ενας Απλός Πολίτης..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog