Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου για την πυρκαγιά στον Σχίνο

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τρίτης 5 Ιουλίου στις 15:45 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Σχίνο του Δήμου Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων.

Με την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, των κατοίκων και των εθελοντών δασοπυροσβεστών ετέθη υπό έλεγχο και κατασβέστηκε πλήρως μετά  από δύο περίπου ώρες.

Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις  από την Περαχώρα, την Κόρινθο, τα Μέγαρα, το Αλεποχώρι και την Τρίπολη, συμμετείχαν τρία πυροσβεστικά  αεροπλάνα και ένα  ελικόπτερο, πέντε υδροφόρες του Δήμου, εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης από το Λουτράκι, τις Βαμβακιές και τα Μέγαρα καθώς και δημότες.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν  ο Δήμαρχος  Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Γιώργος Δέδες, οι Αντιδήμαρχοι  Γιώργος Δέδες και Θανάσης Μουζάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων  Ιωάννης Γκίκας.

Η κινητοποίηση μεγάλων δυνάμεων και η άμεση επέμβαση απέτρεψαν τα χειρότερα, ενώ κάηκε χορτολειβαδική έκταση και ελιές σε μικρή σχετικά έκταση. Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης  ευχαρίστησε τους κατοίκους, την πυροσβεστική και τις εθελοντικές ομάδες και δήλωσε ότι  «με συντονισμένες προσπάθειες , με  αυξημένη προσοχή και εγρήγορση, πρέπει να αντιμετωπίσουμε φέτος τις πυρκαγιές, σε μια δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο με μεγάλη επικινδυνότητα ΄΄.

Από το Γραφείο Τύπου


- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι τα θέλουν τα δελτία τύπου, αφού έχουμε το loutrakiblog για την πλήρη ενημέρωσή μας?
    Αφήστε που πολλές φορές εκτίθονται……….

  2. οι υδροφορες ηταν του δημου η ιδιωτες???????????
    ηρθαν μονοι τους οπως εχουν μαθει να κανουν τοσα χρονια η τους εδωσε εντολη καποιος απο το δημο?????????
    οι 2 υδροφορες του δημου που ηταν??????????????
    το μηχανημα του δημητρη του κοντου που ηρθε μονος του και δουλευε απο την αρχη και για 3 ωρες δεν το προσεξατε??????????????? ολοκληρο σπαστο ηταν 10 μετρα μηχανημα!!!!!!!!!!

  3. ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ? ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ , ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΙΞΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΙΔΙΟΤΩΝ ΓΙΑΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑ ΕΜ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΙΩΣΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΠΙΣΙΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog