Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζωή της Άλλης: Η Κάτια θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία

- Advertisement -

Φαίνεται πως η Κάτια Δανδουλάκ
η θα αποκτήσει περισσότερα κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα που υποδύεται.Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι πως όπως στο παρελθόν η ηθοποιός έχει δηλώσει πως οι μεγάλες παραγωγές που έκανε της στοίχισαν ακριβά, κάτι τέτοιο επιφυλάσσει και το σενάριο για την Κάτια Καλλιφατίδη.

Έχουμε πει πως η Ξένια έχει ξεκινήσει να χτίζει την εκδίκησή της, όμως αυτή τη λεπτομέρεια δεν την γνωρίζαμε.

Η πλούσια ιδιοκτήτρια εταιρείας catering τη νέα σεζόν θα μείνει πάμφτωχη! Πώς θα συμβεί αυτό;

Σύμφωνα με το περιοδικό “Λοιπόν”, η δαιμόνια Ξένια που θα φροντίσει να ρίξει τα ερωτικά της δίχτυα για τα καλά στον Σήφη, θα τον ωθήσει να εξαγοράσει με δόλιο τρόπο την εταιρεία της Κάτιας. Κι ενώ όλοι θα ψάχνουν τρόπο να εξολοθρεύσουν την Ξένια, εκείνη θα βάλει σε εφαρμογή άλλο ένα δαιμόνιο σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της. Θα γίνει πανίσχυρη και παντοδύναμη.

Όμως, έχει υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο, την Ελπίδα, που θα μεταμορφωθεί σε… ύαινα για να προστατέψει τη γιαγιά της. Πάντως, η Κάτια Καλλιφατίδη θα περάσει δύσκολες μέρες ως φτωχή βιοπαλαίστρια και θα γίνει άλλος άνθρωπος, καθώς πλέον έχει βγει στην επιφάνεια ο καλός της εαυτός.

Όσο για την Ξένια, αφού αφήσει την Κάτια στο δρόμο, θα βάλει στόχο να σκοτώσει την Eλπίδα, η οποία στο μεταξύ θα «παίζει» ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Αλέξη , με τον οποίο θα ζήσει στιγμές πάθους, και τον Χάρη, που θα αποδειχτεί το σταθερό λιμάνι της.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ….ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΗ Η ΞΕΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ….ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ …ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΟΜΟΥ….Α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog