Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προβληματισμένοι στον ΑΝΤ1 για το «Elatte»

- Advertisement -
Και μπορεί κάποιοι να… σφυρίζουν αδιάφορα προσπαθώντας να πείσουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή τους αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες στον ΑΝΤ`1 υπάρχει έντονος προβληματισμός για το πώς θα βγει το καλοκαίρι και τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν!
 
Βέβαια, για να λέμε και την… οικονομική αλήθεια, τα διαφημιστικά έσοδα, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, είναι τόσο περιορισμένα που οι επιδόσεις των εκπομπών δεν παίζουν μεγάλη σημασία. Αλλά είναι και το… γόητρο και μάλιστα σε ένα κανάλι που τη συγκεκριμένη ώρα με το Γιώργο Παπαδάκη επικεφαλής βρισκόταν συνεχώς στην κορυφή. Λογικό λοιπόν να ανησυχήσουν από τις χαμηλές πτήσεις και την πτώση τηλεθέασης του «Elatte» την τρίτη κιόλας μέρα της προβολής του.
 
Συγκεκριμένα, η εκπομπή  του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην τρίτη θέση κάνοντας μέσο όρο 12,3 στο γενικό σύνολο, ενώ την ίδια ώρα, δηλαδή από τις 07:00 έως τις 11:00, το ALTER βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης με 21,8 και ακολούθησε το MEGA με 12,9. Τις χαμηλότερες επιδόσεις σημείωσε ο ALPHA με 7,4 μέσο όρο. Και μπορεί όπως είπαμε το «Elatte» να προσπαθεί να βγαίνει με πιο ψυχαγωγική διάθεση και θεματολογία από τις ενημερωτικές εκπομπές του MEGA και του ALTER αλλά είναι σαφές ότι οι χαμηλές επιδόσεις του προβληματίζουν τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν και το πείραμα που θέλουν να κάνουν. Βέβαια, στο τιμόνι θα βρίσκεται τότε ο Γιώργος Παπαδάκης αλλά στο Μαρούσι είναι προβληματισμένοι για τη life style θεματολογία και παρουσίαση της εκπομπής ενώ φαίνεται ότι Νάντια Μπουλέ και Θανάσης Πάτρας αρχίζουν να χάνουν έδαφος από το πλατό της χειμερινής εκπομπής! Και ο Χρήστος Φερεντίνος… ακόμα να απαντήσει στο Μαρούσι οπότε είναι λογικό πίσω από τις κλειστές πόρτες να υπάρχει έντονη ανησυχία για… next year!
 
Μιας και αναφερθήκαμε όμως στη ζώνη από τις 07:00 έως τις 11:00 που προβάλλεται το «Elatte» να δούμε τι έγινε ακριβώς στη ζώνη από τις 07:00 έως τις 10:00  που προβάλλονται οι ενημερωτικές εκπομπές. Ο Γιώργος Αυτιάς λοιπόν τερμάτισε πρώτος με 25 μέσο όρο αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη που σημείωσαν μέσο όρο 16,1. Την ίδια ώρα το «Elatte» έκανε 11 και ο Σπύρος Λάμπρου με την Έλενα Παπαβασιλείου στον ALPHA σημείωσαν 8,3 μέσο όρο!
 

Γρηγόρης Μελάς

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog