Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο τύπου Παρέμβασης Πολιτών:Εκθέτουν την πόλη και τον δήμο!

- Advertisement -

Δεν ετοίμασαν τα χαρτιά για την Γ.Σ. της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.!

Υπάρχει πρόβλημα συνεργατών; Υπάρχει πρόβλημα Δημοτικής Αρχής; Ή μήπως υπάρχει πρόβλημα Δημάρχου; Ειρωνικά σχόλια και συγκαταβατικά χαμόγελα προκαλεί η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής να προγραμματίσει και να οργανώσει ακόμη και τις απλές και συνήθεις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την Γενική Συνέλευση της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. Παρά την ρητή επιταγή του νόμου, δεν ενημερώθηκε ο κάτοχος της μίας και μοναδικής μετοχής που δεν ανήκει στο Δήμο, με τελικό αποτέλεσμα την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης.
Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν σ’ αυτά, τα εύκολα και τετριμμένα ζητήματα καθημερινής διαχείρισης, θα μπορέσουν στα σύνθετα και μεγάλα ζητήματα που θέλουν σχεδιασμό, όραμα και οργάνωση; Για πόσο καιρό ακόμη ο Δήμαρχος θεωρεί ότι θα «μένει στον αφρό» με ψέματα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το θέμα δεν είναι η αναβολή αλλά το τι θα παρουσιάσουν. Ίσως..λέω ίσως και να έγινε εσκεμμένα η αναβολή.
    Για να δούμε!!
    Θα έχει συγκάλυψη η ανάληψη ευθυνών; Θα έχει εντοπισμό παράνομων διαδικασιών ή συγκάλυψη. Δεν ξέρω εάν έχουν γίνει μη νόμιμες πράξεις αλλά το θέμα συζήτησης τόσων ετών ποιο ήταν;;; Όλοι μιλούσαν για κακοδιαχείριση.
    Ο Γκιώνης κατηγορούσε τον Παύλου και ο Παύλου τον Γκιώνη. Όχι μόνο προσωπικά αλλά ο ένας συνδυασμός κατηγορούσε τον άλλον. Για φαγοπότι κατηγορούσε ο ένας τον άλλον, για παράνομες πράξεις, για κακουργηματικές πράξεις.
    Τελικά τι έχει γίνει;
    Υπάρχει αλήθεια σε αυτά ή είμαστε όλοι θύματα πολιτικών ψεύτικων δηλώσεων για εντυπώσεις. Και εάν υπάρχει αλήθεια σε ένα μικρό μέρος από όλα όσα έχουν πει, τότε τι πρέπει να γίνει;
    Εάν υπάρχουν πράξεις που μπορούν να ελεγχθούν νομικά πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα και ο προσωπικός καταλογισμός ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ευθυνών ή να τα παραβλέψουμε;
    Είμαστε έτοιμοι ως κοινωνία να αναλογιστούμε αληθινά τις ευθύνες των πολιτικών μας Δημοτικών Συμβούλων; Εφόσον υπάρχουν και αποτυπωθούν με νομικό τρόπο.
    Στον λόγο πάντα υπάρχει ο αντίλογος.
    Γιαυτό υπάρχουν και τα δικαστήρια.Πρέπει να τελειώσει αυτό το θέατρο του παραλόγου. Πρέπει να τελειώσει το παρελθόν. Με συγκάλυψη εάν υπάρχουν ενδείξεις (οι ενδείξεις γίνονται αποδείξεις στο Δικαστήριο ΜΟΝΟ) (γιατί είμαστε όλοι γνωστοί) ή η ανάδειξη των προβλημάτων με νομικό τρόπο.
    Γιατί όλοι έχουν μια διαφορετική άποψη.
    Όλοι έχουν μια διαφορετική ερμηνεία των πράξεων και των πραγμάτων.
    Εάν υπάρχουν ενδείξεις για κακοδιαχείριση πρέπει να αναληφθούν οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ευθύνες όπου και να ανήκουν;
    Εάν λέω… ΕΑΝ. Πρέπει να μάθουμε; ή να κλείσει το παρελθόν και ότι έγινε έγινε;

  2. θα τα λυσει ολα ο νεος νομικος της εταιρειας, γιατι ο Κολατσας τρωει πορτα οπου να ναι!μετρημενες ειναι οι μερες του στην Τουριστικη Λουτρακιου …

  3. Εις τον αφρό,εις τον αφρό της θάλασσας η αγάπη μου η αγάπη μου κοιμάται….
    Παρακαλώ σας κύματα ,μη μου την ξυπνάτε……
    Είπανε οι άνθρωποι παρουσιάζουν δυσκαμψία λόγω του νέου θεσμικού πλαισίου…..

    ΥΓ ο αφρός της θάλασσας,επιοικώς,είναι μέσα στη βρώμα.
    Καθημερινά πια,τα παράπονα των λουόμενων.
    Αλλά τι τα θες,τι τα γυρεύεις ……..
    Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
    Το ίδιο θα ισχύσει όμως και για μας, όταν θα έρθουν να μας ζητήσουν την ψήφο.

  4. το πορισμα του ΤΣΟΒΟΛΑ συμφωνα με αυτο που γραφει αλλο μπλογκ αναφερει για πραξεις ανομες για αυτους που διοικησαν την ΔΑΕΤ. ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ριξε φως στην ιστορια.ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΗΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.Σε ψηφισαμαι για να αλλαξεις τα κακος κειμενα του τοπου.Να αποδωσεις τις ευθηνες σε αυτους που εκαναν ΠΑΡΤΥ εις βαρος του τοπου.Προσεξε εσυ και οι συνεργατες σου γιατι ο κοσμος γνωριζει τι συμβενει και περιμενει αποτελεσματα.

  5. Την Παρασκευη ,προσπαθησα να κανω μπανιο μπροστα απο τον Παπαδακη .
    Δεν τα καταφερα ,και καποιοι συνλουομενοι, εξεφρασαν παραπονα για τα επιπλεοντα σκουπιδια της θαλασσας.
    Δεν ηταν η πρωτη φορα ,τις τελευταιες μερες .
    Εφυγα και πηγα Κεχριες .
    Επι θητειας Δημαρχου Γκιωνη ,τα μαζευαν τα επιπλεοντα σκουπιδια ,τωρα τι αλλαξε ?
    Τωρα ,οσον αφορα την ΓΣ ,που εχει αναβληθει ,γνωριζω οτι παντα το ψαρι " βρωμαει " απο το κεφαλι ,που σε αυτην την περιπτωση ,ακουει στο ονομα Λογοθετης .
    Αυτο τα λεει ολα .
    Και τα καλυτερα παραμυθια ,συνηθως εχουν αισιο τελος ,εδω ομως ακομα βρισκομαστε στην αρχη ,οπου και θα παραμεινουμε επι μακρον ,κατα πως φαινεται.

    Και κατι αλλο ,γιατι μεσουσης της θερινης περιοδου ,και μαλιστα της πιο παραγωγικης ,ποιος ευης εγκεφαλος κλεινει το ΣΠΑ στις 6 μ.μ. ?
    ευχαριστω

  6. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ; 20ΑΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΜΕ 55 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΓΚΙΩΝΗ!!!!ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΔΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!!!!!!!!

    Υ.Σ.ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟ ΑΛΗΣΗΔΑΚΙ ΤΙ ΒΛΑΒΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΜΕΝΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ???????????

    pomlapi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog