Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κλάραμπελ έγραψε… μμμ.μμμ…εεε…Γυναικείες ορμόνες για όλες!

- Advertisement -

Για να δούμε λοιπόν, ποιες είναι οι ορμόνες που μας… κατατρέχουν (όχι όλες, όχι όλους).
 Βολταρόλη
Τυπική γυναικεία  ορμόνη, αν και τα τελευταία χρόνια τη συναντάμε και σε μερικούς  ααάνδρες . Εκκρίνεται μονίμως και έχει ως αποτέλεσμα η γυναίκα  να μη μπορεί να «μαζευτεί» στο  σπίτι , είτε έχει δουλειές είτε όχι .Συνήθως συνοδεύεται από την ορμόνη καταναλωτίνη ή πιστοτικοκαρταφαγόλη και την βιτρινοχαζευόλη.  Παρότι ισχυρίζονται  ότι δεν έχουν χρόνο για να ασχοληθούν λιγάκι με τον εαυτόν τους, βρίσκουν χρόνο για να απολαύσουν την έκκριση της συγκεκριμένης ορμόνης. Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τίποτα..
 
Βουλιμίνη
Ορμόνη η οποία απαντάται και στο άλλο φύλλο. Εκκρίνεται συνήθως όταν η γυναίκα αισθάνεται παραμελημένη από το αρσενικό και βρίσκει καταφύγιο στο ψυγείο ή σε κάποιο ζαχαροπλαστείο. Έχει σαν   αποτέλεσμα η γυναίκα να  τρωει σαν μοσχάρι  ανεξάρτητα από το χώρο στον οποίο βρίσκεται, αν και «ξεδίνει» καλύτερα όταν μπορεί να απολαύσει το πιάτο της στο  σπίτι μακριά από αδιάκριτα μάτια. Παρότι τα μοσχαράκια  πίνουν μόνο γάλα , η βουλιμίνη  ανοίγει την όρεξη για κάθε είδους κοψίδια , για ψαρομεζέδες, για σάλτσες και λαδοβουτιχτές μπουκίτσες. Και φυσικά οτιδήποτε γλυκό κινείται σε απόσταση που μπορεί να το φτάσει. Έχει επιπτώσεις στην σεξουαλική συμπεριφορά τους .
Διαιτίνη
Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται σε όλες τις γυναίκες και πιο πολύ σε αυτές που δεν έχουν  μόνιμη σχέση, όχι ότι εκείνες  που έχουν καταναλώσει τη νυμφουλίνη δεν ασχολούνται με την συγκεκριμένη ορμόνη, τουλάχιστον στα λόγια. Έχει ως αποτέλεσμα συνήθως όχι την απώλεια βάρους (η οποία είναι και ο αντικειμενικός στόχος της ορμόνης), αλλά τη διαπίστωση ότι υπάρχουν φαγητά που υποκύπτουν πιο συχνά π’ότι σε άλλα. Αυτό συμβαίνει ακόμη και αν η δική τους  ορμόνη είναι  σίγουρα λιγότερο αποτελεσματική απ’ότι των άλλων. Έχουν ξοδευτεί τόνοι μελανιού και χαρτιού για να αποτυπωθούν οι άπειρες μορφές της διαιτίνης, αλλά με πενιχρά αποτελέσματα. Τις περισσότερες φορές την συγκεκριμένη ορμόνη την «κατατροπώνει» η βουλιμίνη. Ο τρόπος καταστολής αυτής της ορμόνης, είναι να πειστεί η γυναίκα ότι ο έρωτας δεν περνάει απαραίτητα από την …κουζίνα.
Καταναλωτίνη
Ορμόνη που εκκρίνεται οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου, αρκεί να υπάρχουν ανοικτά μαγαζιά και  η σωστή παρέα, συνήθως εκκρίνεται όταν δεν μπορεί να υπερισχύσει η Βουλιμίνη, με ίδια αίτια (ψυχολογικά) την περιφρόνηση από το άλλο φύλλο. Δημιουργεί τάση προς την βολταρόλη και μεγάλη ικανοποίηση όταν καταφέρνει να δεχθεί σε «κύματα» ( η γυναίκα) τον οργασμό της πιστοτικοκαρταφαγόλης ( του συζύγου).Ακολουθεί χρονικά την Καθρεπτίνη, την βολταρόλη και συχνά εμφανίζεται κοντά στην Κερατινόλη . Συχνές επιπτώσεις είναι τα άπλυτα ρούχα σε ντάνες, τα πιάτα δύο ημερών στον νεροχύτη, η σκόνη 3 ιντζών στα έπιπλα κ.ά. Αν συνδυαστεί με πλούσια έκκριση νυμφουλίνης όλα καλά , σε διαφορετική περίπτωση η Καταναλωτίνη δεν καταφέρνει να φέρει την απαραίτητη ηρεμία στην γυναίκα και έχει σαν συνέπεια την υπερβολική παρουσία της κρεβατομουρμουρόλης στον οργανισμό..

Κομμοτινόλη ( νυχοβαφίνη)
Πανίσχυρη γυναικεία  ορμόνη. Εκκρίνεται ανεξαρτήτου ώρας σε συγκεκριμένο χώρο συνάθροισης γυναικών (Κοιφούρ παρ φαμ ή μπιούτη σαλούν) με τη δικαιολογία της περιποίησης και καλλωπισμού  της εξωτερικής εμφάνισης, συνοδεύεται απαραίτητα ( διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης), από την Κουτσομπολίνη. Η υπερέκκριση της συγκεκριμένης ορμόνης οδηγεί τον οργανισμό περιορισμένου αριθμού γυναικών (με τάση αυξητική το τελευταίο διάστημα ) στην έκκριση της Τοπμοντελινοτραγουδιστίνης, ορμόνη που προκαλεί την Κρεβατουλίνη με τον οποιοδηποτεμανατζερίνη, με σκοπό όχι σίγουρα τη νυμφουλίνη, αλλά την παλουκοπηδηδηχνίνη (πρόστυχη ορμόνη). Συνηθισμένο αποτέλεσμα της Κομμοτινόλης  είναι η απώλεια συνείδησης, μνήμης  και η πλήρης αδιαφορία για οτιδήποτε συμβαίνει στον περίγυρο (κοινώς αιδιογραφτόλη). Αντίθετα στους περισσότερους άνδρες που έχουν καταναλώσει άφθονη νυμφουλίνη   προκαλεί τεράστια αύξηση έκκρισης της ησυχουλίνης (έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα) .
Κερατινόλη
Άλλη μια ορμόνη που εκκρίνεται σε πολλές γυναίκες  και πιο πολύ σε αυτές που έχουν  μόνιμη σχέση ή έχουν καταναλώσει νυμφουλίνη. Ο λόγος έκκρισης της ορμόνης αυτής είναι ότι υπάρχει έλλειψη μπαλαμουτίνης  συνδιασμένη με την κρεβατοπηδηδηχτίνη με το μόνιμο πάρτνερ.  Χαρακτηριστικό όλων αυτών των γυναικών είναι ότι δεν χάνουν ευκαιρία να βουτήξουν  οτιδήποτε αρσενικό βρεθεί κοντά τους αρκεί να  τις φερθεί διαφορετικά απ’ότι ο συνήθης ύποπτος ( ο σύζυγος). Ευθύνη μεγάλη φέρει και ο φέρων τα παράγωγα της Κερατινόλης στο κεφάλι του σε περίοπτη θέση, ο οποίος συχνά παραπονιέται γιατί δεν μπορεί να περάσει άνετα το κατώφλι του σπιτιού του.Η συγκεκριμένη ορμόνη προκαλεί υπέρμετρο καλλωπισμό, αν και πολλές φορές δεν είναι ανάγκη να υπάρξει ερωτική συνεύρεση με «ζωνατνό» ταίρι, γιατί υπάρχουν και υποκατάστατα όπως η Δονιτίνη….

Νυμφουλίνη
Ορμόνη η οποία χτυπά και τα δύο φύλλα και  έχει ως αποτέλεσμα να  προκαλεί την Οικογενειαρόλη.  Συνήθως οι ασθενείς αυτοί κυκλοφορούν  δύο-δύο σαν ζευγάρια κρύβοντας πολλές φορές, άλλες ορμόνες οι οποίες εμφανίζονται μετά την Νυμφουλίνη ( όπως, οι περισσότερες από τις προαναφερθείσες συν τις : Κρεβατομουρμουρόλη, Μπινελορόλη, χειροσφαλιαρίνη,πεθεράλη) και τέλος έρχονται η Αισιχτιρίνη και η Διαξευγόλη, με άσχημες συνέπειες πολλές φορές και για τους δύο.
Τσιγαρόλη
Άλλη μια ορμόνη που εκκρίνεται σε πολλές  γυναίκες και πιο πολύ σε εκείνες που έχουν καλές παρέες και αρκετό ελεύθερο χρόνο  . Χαρακτηριστικό όλων αυτών των γυναικών  είναι ότι δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν ότι το ανάβουν και δεν  χαλάνε για κανένα λόγο  την απόλαυσή τους. Η διαφορά τους από εκείνες που δεν έχουν αυτή την ορμόνη, είναι ότι το δέρμα τους «μαζεύει» πιο γρήγορα, τα δόντια τους είναι γεμάτα πέτρα, αλλά το πιο ενοχλητικό απ’όλα είναι ότι όταν ξεμένουν από τσιγάρα, εσύ είσαι εκείνος που θα πεταχτείς για να  φέρεις, Η  φήμη που κυκλοφορούσε τα προηγούμενα χρόνια και έλεγε ότι η γυναίκα που καπνίζει είναι πιο ελκυστική έχει καταριφθεί από τότε που πληροφορηθήκαμε ότι η Μόνικα Μπελούτσι δεν έχει την τσιγαρόλη στο αίμα της.. 
Φεμινιρόλη
Άλλη εξειδικευμένη ορμόνη. Χτυπά ορισμένες γυναίκες και έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουν το άλλο φύλλο όπως βλέπει ο Τζωρζτ Βους τον Μπην Λαντεντεν.Μια ορμόνη που εκκρίνεται σε εκείνες τις γυναίκες που  δεν έχουν  μόνιμη σχέση ( καλύερα δεν έχουν καμία σχέση). Χαρακτηριστικό όλων αυτών των γυναικών  είναι ότι κάποια στιγμή τους κάτσει η  ευκαιρία να μπαλαμουτιάσουν οτιδήποτε αρσενικό ή θηλυκότο κάνουν και δεν αισθάνονται τύψεις. Τα αγαπημένα τους αξεσουάρ είναι  ρούχα αντρικά ( σε αυτές που υπάρχει και η ορμόνη που λέγεται λεσβιρόλη). Η Φεμινιρόλη δημιουργεί παραισθήσεις και τις κάνει να βλέπουν μετά την έκκριση της, την αδικία και την εκμετάλλευση από το άλλο φύλλο. Η συγκεκριμένη ορμόνη έχει «δώσει» πολλές χαρές στις γυναίκες, αλλά και αρκετές λύπες. Ευθύνεται για την εξάλειψη της Θυκοτίνης, ορμόνη που βοηθάει να ξεφύγει η γυναίκα από την Μοναχουλίνη… 


πηγή:εφημερίδα Ρεπόρτερ της Κορινθίας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog