Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ομοσπονδία Eξωραϊστικών Συλλόγων Αγ. Θεοδώρων: ΟΧΙ άλλα εγκλήματα!!!

- Advertisement -

Ένα ακόμα θλιβερό γεγονός για τον τόπο μας έρχεται να προστεθεί τις ημέρες αυτές στην ήδη βεβαρημένη από βιομηχανικές μονάδες περιοχή των Αγίων Θεοδώρων…
 

Αναφερόμαστε στην απόφαση του περιφερειάρχη κου Π. Τατούλη, να εγκρίνει την αίτηση για εγκατάσταση και λειτουργία της εταιρίας Σουσάκι – logistics Α.Ε. Η συγκεκριμένη μονάδα θα περιλαμβάνει αποθήκευση και διακίνηση πρώτων υλών χημικής βιομηχανίας. Η απόφαση πρωτοκολλήθηκε με αρ. 1253 και αρ. φακέλου 14/Σ95. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε ποιές ενέργειες και πότε προέβησαν οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς (δήμος – βουλευτές κτλ) για την αποτροπή ενός ακόμη εγκλήματος σε βάρος ολόκληρου του νομού.  Η Ομοσπονδία Eξωραϊστικών Συλλόγων Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, όμως, θεωρεί χρέος της να δηλώσει ότι θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτουνται για την αποτροπή εγκατάστασης της συγκεκριμένης μονάδας που υποθηκεύει το μέλλον της ευρύτερης περιοχής με τεράστιες επιπτώσεις για εμάς και τα παιδιά μας.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Σ. Κοκκινέλης

Ο Γ.Γ.
Β. Βαφιάς

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή και ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο κ.Νικολάου που δήλωνε βαρύγδουπα ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή του! Οι χειρισμοί σας για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ!

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ…
    ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ….
    ΞΥΠΝΑ ΚΤΗΝΟΣ.
    ΞΥΠΝΑ ΟΡΝΙΟ.
    ΞΥΠΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ……
    ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ….
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog