Ξεκίνησε 2 φορές τη Θεία Λειτουργία αλλά δεν την τελείωσε ποτέ αφού μάζεψε τα ράσα του και έφυγε!

Όλα του έφταιγαν του ιερέα που θα τελούσε τη Θεία Λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι της Σκαφιδιάς. Δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις του και την εχθρότητά του απέναντι στις μοναχές του μοναστηριού, διέταξε(!) μία ηλικιωμένη μοναχή να βγει από ιερό, κι όταν αυτή αρνήθηκε την έσπρωξε βίαια.

Η γερόντισσα μόλις πρόλαβε και κρατήθηκε από την πόρτα και δεν τραυματίσθηκε στα σκαλοπάτια. Την ίδια τύχη είχε και η ηγουμένη του μοναστηριού. Τραβώντας την από το μανίκι και σπρώχνοντάς την, την “διέταξε” να πάει στο ψαλτήρι της!

Στη συνέχεια βγήκε στην ωραία πύλη, και με υψωμένα τα χέρια άρχισε να εξαπολύει μύδρους κατά των καλογριών, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πιστών!

Κάποιος τόλμησε να τον πλησιάσει και να τον ηρεμήσει, αλλά μετά από λίγο, σύμφωνα με το iliapress, o θερμόαιμος παπάς, άρχισε πάλι να “φουντώνει”. Οι χριστιανοί που είχαν έρθει να εκκλησιαστούν, έκαναν το σταυρό τους και έφευγαν. Σε λίγο μάζεψε και ο παπάς τα ράσα του και έφυγε κι αυτός, χωρίς να τελειώσει τη Θεία Λειτουργία που την είχε ξεκινήσει δύο φορές!