Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πάτρα: Το νέο λιμάνι υποδέχεται τα πρώτα πλοία- Δείτε βίντεο!

- Advertisement -

Στη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος
Πατρών, ΟΛΠΑ, επικρατεί ικανοποίηση, ωστόσο θα περιμένουν τις επόμενες ημέρες, ώστε να διαπιστώσουν στην πράξη τις όποιες ελλείψεις και κενά παρουσιαστούν, για να προχωρήσουν στις απαραίτητες βελτιωτικές ενέργειες.

Όσον αφορά στην κυκλοφορία των οχημάτων, η Τροχαία είχε λάβει έκτακτα μέτρα, ενώ με την ολοκλήρωση της οδικής σήμανσης οι οδηγοί θα μπορούν να κινούνται καλύτερα από και προς το λιμάνι. Επίσης, μέτρα έχει λάβει και η Αστυνομία, ώστε να αποτρέψει τυχόν προσπάθειες μεταναστών να εισέλθουν παράνομα σε αυτό.

Το νέο λιμάνι επισκέφθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος, αφού χαρακτήρισε ιστορική την σημερινή ημέρα για την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα, πρόσθεσε: «Η Πάτρα έχει πλέον στη διάθεσή της μια καινούργια υποδομή, που ενισχύει αποφασιστικά το ρόλο της ως κεντρική πύλη εισόδου και εξόδου από και προς την Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, τόνισε ότι «το νέο λιμάνι της Πάτρας είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο, που υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην πόλη και την οικονομία της».

Δείτε το βίντεο του dete.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog