Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πρώτο μέρος της συνέλευσης Ολυμπιακού Λουτρακίου με πρόεδρο τον Ανδρέα Μελέτη!

- Advertisement -

Παρουσία όχι παραπάνω από 35 ανθρώπους διεξήχθη χθες Δευτέρα το πρώτο μέρος της τακτικής γενικής συνέλευσης του Ολυμπιακού Λουτρακίου.

-Σίγουρα, 35 μέλη και φίλοι, μαζί με κάποιους καλεσμένους είναι ένας αριθμός υποτιμητικός για 83 χρόνια ιστορίας, για μια ομάδα που έχει παίξει Α’εθνική,είχε διδάξει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο επί σειρά ετών στην Β’Εθνική,είχε  πολλές παρουσίες στην Γ’Εθνική  και το 1974-75 κατέκτησε το Κύπελλο ερασιτεχνών μαζί με πολλά άλλα που δεν είναι επί του παρόντος και είναι γνωστά στο ενημερωμένο φίλαθλο κοινό της Ελλάδος.

 Την παράσταση λοιπόν από το πρώτο μέρος της χθεσινής συνέλευσης ‘έκλεψε’ η δυναμική παρουσία του υποψηφίου προέδρου Ανδρέα Μελέτη όπου με έναν συγκλονιστικό λόγο έθεσε τις βάσεις της επερχόμενης διοίκησεώς του,η επιστολή του αποχωρήσαντος προέδρου Δημήτρη Βιλαώρη και ο οικονομικός απολογισμός που γραπτώς αλλά και προφορικώς ενημέρωσε το σώμα, η επιτυχημένη γραμματέας του συλλόγου Μαρία Μίχα.

Ο λόγος της διακοπής της συνελεύσεως ήταν η συμπλήρωση των ονομάτων που θα απαρτίζουν την ”νέα εποχή” Μελέτη καθώς υπήρχαν ενστάσεις ως το ποιοί θα στελεχώσουν την νέα διοίκηση και θεωρήθηκε πρέπον και αναγκαίο να δοθεί μια εβδομάδα καιρός για να διαβουλευτεί ο νέος πρόεδρος με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Στις 2μμ θα δημοσιεύσουμε την επιστολή Βιλαώρη και στις 3μμ  τον λόγο του Ανδρέα Μελέτη που κατετέθει στα πρακτικά και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς τις επιδιώξεις και τα οράματα του νέου προέδρου και είναι χρήσιμο για την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog