Για πρώτη φορά Έλληνας ηγέτης
έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες στα παλαιστινιακά εδάφη. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ραμάλα κατά του Κάρολου Παπούλια. Αιτία το μπλόκο της χώρας μας σε πλοία με προορισμό τη Γάζα.
Οι Παλαιστίνιοι δεν ξέχασαν τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα των πλοίων με προορισμό τη Γάζα και δεν συγχώρεσαν την απαγόρευση απόπλου.
Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ραμάλα, ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με το shiptogaza.gr, οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.
Για πρώτη φορά Παλαιστίνιοι αποδοκίμασαν Έλληνα ηγέτη.
Ο κ. Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με τον Μαχμούντ Αμπάς εξέφρασε τη στήριξή της Ελλάδας στις προσπάθειες ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.
Τη Δευτέρα, ο Κάρολος Παπούλιας, συναντήθηκε με τον Ισραηλινό ομόλογό του Σιμόν Πέρες, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το μπλόκο στα πλοία του “Στόλου της Ελευθερίας 2”.

Οι Παλαιστίνιοι διαδηλωτές κάλεσαν την ελληνική κυβέρνηση να επανεξετάσει τη στάση της στο θέμα της απαγόρευσης απόπλου.
Η απόφαση της Ελλάδας έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ενώ την ικανοποίηση του έχει εκφράσει το Ισραήλ, που θεωρεί ότι η ελληνική κυβέρνηση συμβάλλει με τη στάση της στην ηρεμία στη Μέση Ανατολή.

Παλαιστίνιοι στη Ραμάλλα αποδοκιμάζουν τον… by fon1972