Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διακινούσαν χασίς από εξοχικό στο Βραχάτι

- Advertisement -

Πενταμελή σπείρα εμπόρων ναρκωτικών που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στην Κορινθία με ορμητήριο ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Κορίνθου που εντόπισε μεταξύ άλλων μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία με γύρω στα 100 δενδρύλλια…

Τα χασισόδεντρα βρέθηκαν στα σπίτια των δραστών, που είναι τέσσερις Έλληνες και ένας Ιρακινός ηλικίας από 25 έως 55 χρόνων. Ο ένας από τους Έλληνες διαθέτει εξοχικό στο Βραχάτι, στο οποίο συγκεντρώνονταν οι ποσότητες των ναρκωτικών για να διανεμηθούν στην ευρύτερη περιοχή. Οι δράστες κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας που, εκτός από τα 100 δενδρύλλια, κατέσχεσε ακόμη περίπου ένα κιλό χασίς, ζυγαριές ακριβείας και 6.000 ευρώ που προέρχονταν από το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.

*** Μέσα σε ένα οικόπεδο σε κατοικημένη περιοχή στο Κοντόκαλι της Κέρκυρας,  ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μια «μίνι» χασισοφυτεία από οκτώ δενδρύλλια κάνναβης! Τα χασισόδεντρα βρίσκονταν σε κατάσταση ημιξήρανσης επειδή προφανώς οι καλλιεργητές τα είχαν εγκαταλείψει και έτσι οι αστυνομικοί τα ξερίζωσαν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog