Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οδηγός αυτοκινήτου έδειρε ποδηλατιστή γιατί του έκλεινε τον δρόμο!

- Advertisement -

Σάλο έχει προκαλέσει στην Βρετανία βίντεο που δείχνει έναν οδηγό…
να κατεβαίνει από το αμάξι και να χτυπάει ποδηλατιστή.

Όλα έγιναν στο Νότιο Λονδίνο.


Ο ποδηλατιστής βρισκόταν στον δρόμο κανονικά στην άκρη μάλιστα για να μην εμποδίζει την διέλευση τον οχημάτων. Όπως είπε ο ίδιος ξαφνικά άρχισε να ακούει κορναρίσματα και είδε πίσω του ένα αυτοκίνητο που ήθελε να τον περάσει. Εκείνη την ώρα από την αντίθετη λωρίδα ερχότανε ένα λεωφορείο και ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν χωρούσε να περάσει. Έτσι εκνευρίστηκε όπως είπε αργότερα από τον ποδηλατιστή γιατί δεν έκανε στην άκρη.
Όμως σε αντίθεση με την χώρα μας, οι ποδηλατιστές έχουν ίσα δικαιώματα με τους οδηγούς αυτοκινήτων. Και ο συγκεκριμένος ποδηλατιστής μάλιστα δεν εμπόδιζε καθόλου την κυκλοφορία αφού ήταν όντως στην άκρη του δρόμου. Όμως ο οδηγός αυτός ήταν πολύ οξύθυμος.
Αποτέλεσμα αφού κατάφερε να περάσει τον ποδηλατιστή σταμάτησε και κατέβηκε και γρονθοκόπησε τον ποδηλατιστή ρίχνοντας τον και στο έδαφος.
Ευτυχώς ο νεαρός ποδηλατιστής δεν έπαθε μεγάλη ζημιά και ο οξύθυμος οδηγός συνελήφθη λίγο αργότερα. Καλό θα του κάνει να τον αφήσουν λίγο καιρό στη φυλακή και να του πάρουν και το δίπλωμα μπας και συνέλθει.



* 24wro

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog