Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

To βίντεο από την χθεσινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -



το βίντεο από tv-tv.tk

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ….. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ 60000 ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ
    ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ , ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΘ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ,
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ………..

  2. AKOUSA KALA ?? IPE O DHMARXOS POS EINAI PERIFANOS GIA TOUS ANTIDHMARXOUS ? KAI GIA TON SPYRO NIKOLAOU?
    ISASTE PERIFANOS GIA POIO PRAGMA ? GIA TO PARELTHON TOU ??
    I DEN TO KSERETE ?? PLAKA MAS KANETE ? DILADI EGKRINETE "OSA" EIXE KANEI ? EINAI POLI SIMANTIKO ! GIA KSANASKEFTITE TO….

  3. Συμβούλιο της Επικρατείας (κατά Βικιπαιδεία)
    Διοικητική αρμοδιότητα:

    Το ΣτΕ έχει γνωμοδοτική αρμοδιότητα επί Προεδρικών Διαταγμάτων. Κάθε ΠΔ οφείλει πριν σταλεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για υπογραφή και δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οπότε και αποκτά ισχύ, να αποσταλεί πρώτα στο ΣτΕ για επεξεργασία. Το ΣτΕ αποφαίνεται για τη νομιμότητα του ΠΔ. Η γνώμη του ΣτΕ δεν είναι τυπικά δεσμευτική για τον Υπουργό-συντάκτη του ΠΔ, ο οποίος, όμως, σπανίως αφίσταται των υποδείξεων του δικαστηρίου, καθώς γνωρίζει ότι, αν μετά την έκδοσή του, το ΠΔ προσβληθεί από κάποιον με έννομο συμφέρον, συνήθως το ΣτΕ δεν θα έχει αλλάξει εν τω μεταξύ γνώμη, οπότε οι πιθανότητες να ακυρωθεί εν συνεχεία το ΠΔ είναι μεγάλες. Επίσης υπάρχει το (πρακτικά απίθανο) ενδεχόμενο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στηριζόμενος στη γνωμοδότηση του ΣτΕ, να αναπέμψει το ΠΔ (να αρνηθεί να το υπογράψει), αν και μια τέτοια δυνατότητα του Προέδρου αμφισβητείται εντόνως.

    Προσέξτε κ.Δήμαρχε γιατί πραγματικά "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια" όπως λέτε. Αλλά να δω στο τέλος ποιός πραγματικά λέει ψέματα. Τουλάχιστον αυτή τη φράση δεν θα έπρεπε να τη λέτε εσείς. Μόνος σας το παραδέχεστε ότι σαν μηχανικός γνωρίζετε ότι ο περιφερειάρχης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο. Τότε ποιός ο λόγος της σφοδρής επίθεσης με ύβρεις του αντιδημάρχου σας εναντίον του Τατούλη? Και γιατί δεν απαντάτε ευθέως: γιατί δεν παρευρεθήκατε εσείς ο ίδιος στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και στείλατε τον αντιδήμαρχο?

  4. δηλαδή με λίγα λόγια ο δήμαρχος με τέτοιους λίβελους για τους αντιδημάρχους του, σημαίνει ότι υιοθετεί και τις φράσεις "επικίνδυνος" και "μακρύ χέρι" που χαρακτήρισε ο Νικολάου τον Περιφερειάρχη. Και μετά περιμένει να πάρει πίσω την απόφαση. Ποιός αλήθεια λέει ψέματα σ'αυτή την ιστορία;

  5. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

  6. ΡΑΤΗ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ?ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΤΙ???????????????
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ! ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ!
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ?

  7. συναινεση απο ολες τις παραταξεις.
    τιποτα αλλο δεν ειναι καλυτερο απο την συναινεση κ την ομοψυχια σε τοσο καυτα ζητηματα.
    (μου αρεσε πολυ η τοποθετηση του δημαρχου)

    TaliBan

  8. Ρε φίλε Taliban ποιά τοποθέτηση σου άρεσε. Ενώ ξεκίνησε να αριθμεί τι έχουν αυτοί κάνει, αλλάζει συζήτηση και μας λέει για αυτά που γνωρίζουμε. Ότι η Μπιρμπίλη υπέγραψε και ότι ο περιφερειάρχης δεν μπορούσε να κάνει τίποτά άλλο απ'αυτό που έκανε. Είναι γνώστης του θέματος απ'το επαγγελμά του ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο ο Τατούλης. Τι σου άρεσε ότι είπε ότι θα παραιτηθεί. Αλήθεια αν τελικά γίνει η συγκεκριμένη επένδυση, θα παραιτηθεί? Τότε μόνο θα δούμε ότι τα λέει ίσα και αντρίκια.

  9. ΦΙΛΕ ΡΑΤΗ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ…ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ….ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ……….
    ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ 5000 ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ……………
    ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΜΕ ΠΑΝΠΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ
    ((ΜΑΓΑΖΑΚΙ))….ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ….
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. μου αρεσε που ακουσα τα πραγματα, πως εχουν.
    χωρις κρυφα χαρτια. με τη σειρα των γεγονοτων απο το 2010 εως τωρα.
    κ η τοποθετηση του για παραιτηση ειναι για εμενα αντρικια.
    αν μας δουλευει τοτε πασο, αλλα οτι μου αρεσει, κ επισης οτι δεν μου αρεσει θα το λεω.

    TaliBan

  11. 9. ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ
    1. Ψέματα, ψέματα, φταίω
    εγώ που σ’ έμαθα
    2. να περπατάς στη γειτονιά
    να λες πως μ’ αγαπάς.
    3. Αν μ’ αγαπούσες κι αν με πονούσες,
    4. ο έρωτάς μας θα ‘ταν κρυφός.
    5. Γεια σου Δημητρούλα μ’,
    Τρούλα μ’, Τρούλα μ΄
    6. γεια σου, Δημητρούλαμ’, πάρε με
    7. και στην αγκαλιά, αγκαλιά,
    αγκαλιά σου
    8. άνοιξε και βάλε με!
    9. Εν, ντε, τρουά, αγκινάρες με κουκιά,
    10. κόκκινες καλές ντομάτες μια δεκάρα
    την οκά!

    pomlapi

  12. Ρε Taliban για πες μου πώς κρίνεις το γεγονός ότι του έκλεισαν δύο ραντεβού με τον Αντιπεριφερειάρχη και δεν πήγε, όπως λέει, γιατί είχε σύσκεψη στην ΔΑΕΤ? Και μη μου πεις ότι δεν το ξέρανε ότι η σύσκεψη θα αργούσε, αφού είχαν να συζητήσουν πολλά και σοβαρά θέματα. Άρα απλά δεν ήθελε ραντεβού με τον κ.Δέδε. Αλλιώς δεν εξηγείται τόση αφέλεια.

  13. δεν μου προκαλει καθολου εκπληξη το γεγονος να ακυρωθει ραντεβου.
    ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ειναι που συμβαινει.
    αλλωστε με τον αντιπεριφερειαρχη θα εχει μιλησει τηλεφωνικα.
    λογικο ειναι να μην προλαβεις καποιο ραντεβου οταν εχεις μεσα στην ιδια ημερα κ αλλες συναντησεις.
    το θεμα ειναι απο εδω κ περα τι θα γινει, κ ποια θα ειναι η καταληξη του καυτου θεματος των χημικων.

    TaliBan

  14. Αγαπητέ ανώνυμε φίλε 16 Ιουλίου 2011 6:00 μ.μ.
    Η άποψη που εκφράζεις προσομοιάζει απόλυτα με την εξ ίσου λανθασμένη άποψη που εξέφρασε πρώην Δημοτική Σύμβουλος στο πρόσφατο Τοπικό Συμβούλιο και η οποία υποστήριξε δημόσια ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει μόνον γνωμοδοτικό χαρακτήρα!!!.
    Φυσικά αυτό είναι η μισή αλήθεια… η οποία μάλιστα δεν αφορά την υπόθεση του Δήμου μας διότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) στο οποίο όντως αποφάσεις του ΣτΕ έχουν γνωμοδοτικό χαρακτήρα αλλά με απόφαση της Διοίκησης την οποία προσβάλουμε ως Δήμος και για την οποία το ΣτΕ έχει αποκλειστική αρμοδιότητα ακύρωσης.
    Μάλιστα η ειδική αυτή αρμοδιότητα πηγάζει από τα άρθρα 94 και 95 του Συντάγματος ενώ η υποχρέωση συμμόρφωσης της διοίκησης προς τις ακυρωτικές αποφάσεις του Συμβουλίου Της Επικρατείας από το άρθρο 95 παρ.5 του Συντάγματος!!!.
    Δηλαδή μ άλλα λόγια όχι μόνο δεν είναι γνωμοδοτικός ο ρόλος του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά αν κερδίσουμε ως Δήμος την προσφυγή μας, τότε η διοίκηση οφείλει να συμμορφωθεί και να σταματήσει οποιαδήποτε λειτουργία της χημικής βιομηχανίας.

    Άλλωστε ανώνυμε φίλε 16 Ιουλίου 2011 6:00 μ.μ. η ίδια πηγή που επικαλείσαι (Βικιπαίδεια) έχει ολόκληρη παράγραφο με τον τίτλο Δικαστική Αρμοδιότητα στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι το Συμβούλιο επικρατείας:
    ‘….. κρίνει υποθέσεις που φθάνουν σε αυτό: α) είτε απευθείας, με την άσκηση αίτησης ακύρωσης κατά μιας εκτελεστής διοικητικής πράξης από κάποιον που έχει έννομο συμφέρον, οπότε μπορεί ή να ακυρώσει την πράξη ή να απορρίψει την αίτηση ακύρωσης (όπως στην περίπτωση του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κατά της Logistics όπου ασκήθηκε αίτηση ακύρωσης),
    β) είτε μετά από άσκηση αίτησης αναίρεσης κατά απόφασης τακτικού διοικητικού δικαστηρίου (Διοικητικού Πρωτοδικείου ή Διοικητικού Εφετείου), στο οποίο έχει προσφύγει πολίτης κατά διοικητικής πράξης ή άλλης πράξης του Δημοσίου’.
    Αγαπητέ φίλε είναι προφανές ότι πολύ σωστά έκανε η Δημοτική αρχή που στράφηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
    Δεν είναι όμως σωστό να κάνουμε τέτοια λάθη(?), η να παραπληροφορούμε τον κόσμο απλά και μόνο για να υποστηρίξουμε μικροπολιτικά κάποιο μας επιχείρημα.
    Η σημερινή Δημοτική αρχή άσκησε σχεδόν όλα τα ένδικα μέσα που μπορούσε εκτός από το να ασκήσει ασφαλιστικά μέτρα γεγονός που το υπενθύμισα στο Δημοτικό Συμβούλιο και υποσχέθηκαν ότι θα τα καταθέσουν άμεσα.
    Ναι δεν κατάφερε μέχρι στιγμής τίποτα και ο κ Δήμαρχος φαίνεται να έχει προσπαθεί να σωθεί πολιτικά.
    Αν τα είχε καταφέρει δεν θα ήμασταν εδώ που φτάσαμε.
    Όμως άλλο αυτό και άλλο να απαξιώνουμε έναν κορυφαίο θεσμό του νομικού μας συστήματος ο οποίος στο τέλος-τέλος είναι και η τελευταία μας ευκαιρία για να αναστείλουμε μια απόφαση που μπορεί να αποβεί καταστροφική για το μέλλον του τόπου μας.
    Με εκτίμηση
    Γιώργος Παπαγεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog