Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου για την λαϊκή συνέλευση στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγ. Θεόδωροι, 17/07/2011

΄΄ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ΄΄
    Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17/7, μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής, λαϊκή συνέλευση του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην πόλη των Αγ. Θεοδώρων, με θέμα την αποτροπή της εγκατάστασης δεξαμενών αποθήκευσης και διακίνησης χημικών προϊόντων από την εταιρία – Σουσάκι – logistics Α.Ε στην περιοχή Σουσάκι των Αγίων Θεοδώρων
Η προσέλευση και συμμετοχή στελεχών κομμάτων, Περιφερειακών και Δημοτικών συμβούλων, πρώην Δημάρχων, παρατάξεων, φορέων, και πολιτών υπήρξε ικανοποιητική, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη Πέτρου και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δέδε Γεώργιου.
Τη συνέλευση προλόγισε η Δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Στάμου η οποία έκανε μια λεπτομερή αναφορά ως προς τις ενέργειες πού έχουν γίνει ως σήμερα για το θέμα αυτό. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στο Δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε : ΄΄Η σημερινή λαϊκή συνέλευση μπορεί να γίνεται στους Αγίους Θεοδώρους, αλλά θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι Αγιοθεοδωρίτες δεν είναι μόνοι τους, δεν αγωνίζονται μόνοι τους, δε διεκδικούν μόνοι τους. Θέλουμε να σπάσουμε αυτή την αντίληψη που λέει ότι αυτό που γίνεται λίγο παραπέρα από εμάς δεν μας αφορά. Το περιβάλλον δεν γνωρίζει σύνορα. Αυτό που σήμερα είναι καταστροφικό για έναν τόπο, είναι εάν όχι εξίσου, πάντως σίγουρα εξαιρετικά επιβαρυντικό και για την ευρύτερη περιοχή.
Ο Καλλικράτης μαζί με τα πολλά προβλήματα που μας κόμισε, κομίζει και μεγαλύτερους Δήμους, που σημαίνει περισσότεροι δημότες, ισχυρότερες πιέσεις, δυναμικότερες αντιδράσεις, πιο στέρεες κατακτήσεις.
Πριν από 10 μήνες, είχα έρθει εδώ στους Αγίους Θεοδώρους, και δεσμεύθηκα για δύο πράγματα.
Το πρώτο ήταν το ενιαίο περιεχόμενο του νέου Δήμου. Σήμερα είμαι σε θέση να πω ενότητα δράσης. Αυτό που επιχειρείται να γίνει εδώ, αφορά πολλούς, μας αφορά όλους.
Οι Άγιοι Θεόδωροι είναι το σπίτι μας, οι κάτοικοί του είναι οι δημότες μας, η θάλασσα είναι το κοινό μας μπαλκόνι.
Δε θέλω ούτε καν σαν επιφύλαξη να σκέφτεστε ότι ο Λουτρακιώτης Δήμαρχος, θέτει σε δεύτερη μοίρα, τον τόπο αυτόν. Σας εγγυώμαι ότι ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων θα υπερασπιστούμε το νέο Δήμο στο σύνολό του χωρίς διακρίσεις, χωρίς λογική δύο ή πολλών ταχυτήτων.
Το δεύτερο για το οποίο δεσμεύθηκα, είναι το συμβόλαιο της κόκκινης γραμμής που θέσαμε όλοι μας για το περιβάλλον. Εάν κάποιοι από την κεντρική εξουσία νομίζουν ότι οι Δήμοι χωρίζονται σε προστατευμένες ζώνες και σε απόβλητες ζώνες, εάν νομίζουν ότι οι Έλληνες πολίτες χωρίζονται σε προνομιούχους και πληβείους, τους απαντάμε δυναμικά και ξεκάθαρα, ότι ο Δήμος μας, ότι οι Άγιοι Θεόδωροι, δεν θα μετατραπεί ούτε σε απόβλητη ζώνη, ούτε οι δημότες στους πληβείους της ευρύτερης περιοχής. Φτάνει. Έως εδώ. Το έγκλημα δε θα έχει συνέχεια΄΄.
Κλείνοντας ο Κώστας Λογοθέτης έδωσε το στίγμα των προσεχών κινήσεων :΄΄ Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος. Πολιτική σημαίνει σεβασμός στους θεσμούς και αξιοποίηση όλων των θεσμικών τρόπων για να επιβάλλει κανείς το δίκαιό του. Πολιτική παράλληλα ασκείται και με τη συνδρομή των νομικών όπλων για να διεκδικήσει κανείς το δίκιο του. Η πολιτική όμως έχει και άλλες μορφές δράσεις, όταν το θεσμικό και το νομικό οπλοστάσιο δείχνει αδύναμο μπρος σε μεγάλα συμφέροντα.
Εμείς αξιοποιώντας όλα τα θεσμικά και τα νομικά μας όπλα, γνωρίζουμε και από δυναμικές μορφές δράσεις, γνωρίζουμε και από ακτιβισμό, γνωρίζουμε αυτό που φαίνεται να ξεχνάει η κεντρική διοίκηση : τίποτε δεν μπορείς να επιβάλλεις, χωρίς τη θέληση του λαού.
Στόχος της σημερινής λαϊκής συνέλευσης είναι η κλιμάκωση του αγώνα μας. Είμαι στη διάθεσή σας να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε εκείνες τις μορφές δράσης και αγώνα που θα προτείνετε, διαβεβαιώνοντάς σας στο εξής : θα αντισταθώ στη βία και θα τιμήσω πρώτος στη γραμμή του αγώνα κάθε δημοκρατική απόφαση που θα ληφθεί σήμερα εδώ.΄΄
Στη συνέχεια το λόγο πήραν στελέχη κομμάτων, περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων, πρώην Δήμαρχοι, και πολίτες οι οποίοι τονίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, υπογράμμισαν την αξία του κοινού και ενωμένου αγώνα για την προάσπιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος. Η Λαϊκή συνέλευση αποφάσισε τη σύσταση Επιτροπής Συντονισμού Κινητοποιήσεων, ενώ εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα.
΄΄Η Λαϊκή συνέλευση της 17/07/2011 στους Αγ. Θεοδώρους καταγγέλλει ομόφωνα :
Α. Την με αριθ. Πρωτ. 159017/ 18.10.2010 κοινή Υπουργική απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας «Περί έγκρισης Περιβαλλοντικών ορώ της χημικής βιομηχανίας ΣΟΥΣΑΚΙ ΛΟΤΖΙΣΤΙΚΣ ΑΕ»
Β. Την με αριθ. Πρωτ.1263/22.06.2011 απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου περί έκδοσης αδείας εγκατάστασης της ιδίας βιομηχανίας στην περιοχή Σουσάκι Αγ. Θεοδώρων
Οι κάτοικοι και οι φορείς που συμμετέχουμε στην σημερινή Λαϊκή διαμαρτυρόμαστε έντονα προς κάθε υπεύθυνο παράγοντα που αγνοεί την βούληση της Τοπικής κοινωνίας και τις πραγματικές συνθήκες της περιοχής του Σουσακίου και ανοίγει τον δρόμο για την εγκατάσταση βιομηχανιών σε ένα χώρο βιομηχανικά ήδη κορεσμένο.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
Κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση, ότι είμαστε αποφασισμένοι, όλοι μαζί να μην επιτρέψουμε την εγκατάσταση της βιομηχανίας στο Σουσάκι και να προστατεύσουμε με κάθε μέσον το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων όλου του Δήμου.
Η σημερινή Λαϊκή Συνέλευση εξουσιοδοτεί ομόφωνα την επιτροπή που προέκυψε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων στις 13/07/2011 και αποτελείται από τον Δήμαρχο και τους αρχηγούς των Δημοτικών παρατάξεων
1. Να παραστεί και να επιδώσει το ψήφισμα της σημερινής Λαϊκής Συνέλευσης στον Υπουργό ΥΠΕΚΑ, στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης διοίκησης και σε όποιον άλλο αρμόδιο παράγοντα κρίνει σκόπιμο.
2. Να αποσταλεί το ψήφισμα στον αρμόδιο επίτροπο περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
3. Εάν σε διάστημα μίας εβδομάδας δεν ανακληθεί η άδεια εγκατάστασης από τους αρμοδίους να οργανώσει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων και τον φορέων του Δήμου ως εξής:
Α. Το Σάββατο 23/07/2011 να αποκλειστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας η νέα Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου.
Β. Την Κυριακή 24/07/2011 να αποκλειστεί ο Προαστιακός σιδηρόδρομος.
Γ. Να οργανωθεί κατάληψη του γηπέδου της εγκατάστασης της χημικής βιομηχανίας στο Σουσάκι από κατοίκους και οχήματα του Δήμου και Ιδιωτών και να αποκλειστεί ο χώρος.
Δ. Η επιτροπή να προβεί σε κάθε ενέργεια που θα εξυπηρετεί το σκοπό της αποτροπής της εγκατάστασης της Χημικής βιομηχανίας Σουσάκι Logistics AE. Στο Σουσάκι Αγ. Θεοδώρων΄΄.
Από το Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. http://www.sfedona.gr/2011/03/09/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84/

    και συνολικά

    http://www.sfedona.gr/tag/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%83/

    Για να υπάρχουν στην ενημέρωση όλες οι απόψεις και να μην επικρατεί η φοβία, που προκύπτει μέσα από την αμάθεια. Άλλο πράγμα η ενημέρωση και άλλο πράγμα η στρέβλωση.

    Διαβάστε και προβληματιστείτε. Η αντίθετη άποψη που μας ενημερώνει για τις δικές της θέσεις. Τις γνωρίζατε;

    Ποιός μας κρύβει όλη την αλήθεια; και γιατί;
    Σίγουρα κάτι γίνεται στην περίπτωση και δεν αντιλαμβάνομαι απο που προέρχονται και για ποιον λόγο.
    Σίγουρα τις αστήριχτες και με αυθαίρετες σκέψεις συμπεράσματα δεν μας ωφελούν. Ποιοί Λαϊκίζουν στην συγκεκριμένη περίπτωση; Ποιοί έχουν παρωπίδες; Ποιοί φοβούνται τον διάλογο και στήνουν υποκριτικά μανιφέστα;
    Ποιοί είναι πραγματικά ενημερωμένοι;
    Ποιος Δήμος κάλεσε τους ανθρώπους να ενημερωθούν από ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ …ΔΗΜΟΣΙΑ;
    Να βγουν οι ευαισθητοποιημένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι …ΔΗΜΟΣΙΑ, να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους και την αγωνία τους με τα στοιχεία που έχουν και να πάρουν απαντήσεις ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ από τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ;
    Πρέπει να γίνει αυτό πιστεύετε ή όχι; Να τους καλέσει ο Δήμος σε ένα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα… η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ SUSSAKI LOGISTICS. Δεν γνωρίζω εάν οι απαντήσεις που θα δοθούν από την εταιρία θα είναι οι σωστές καθ`όλα ή θα κρύβουν την μισή αλήθεια ή θα είναι οι πραγματικές, γιατί δεν έχει κανείς τους τις γνώσεις να τις κρίνει αλλά και αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με καλεσμένους επιστήμονες από τους Συνδυασμούς που θα έχουν αντίλογο και αντίβαρο στις απαντήσεις της εταιρίας. Όποιος επιθυμεί βέβαια. Πολιτισμένα και με επιστημονικά κριτήρια. ΟΧΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ.
    Και μετά να κρίνεται ΩΣ ΤΑΓΟΙ της κοινωνίας μας και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
    Ποιος Δημοτικός Σύμβουλος πρότεινε το αυτονόητο; Να τους καλέσουμε να μιλήσουμε να ενημερωθούμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Και ερωτώ υπάρχει κίνδυνος να μας μηνύσουν για κωλυσιεργία αφού έχουν την άδεια πλέον στα χέρια τους;

    Ενας Απλός Πολίτης..

    υ.γ.
    Είμαι απο τους ανθρώπους εκείνους που επιθυμούν να γνωρίζω ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ με ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και οχι με ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ.
    Υ.Γ.
    Σιγά την ικανοποίηση απο την προσέλευση του κόσμου.Εάν ήταν έτσι θα έπρεπε να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο.
    Και κάτι ακόμη… Λαική Συνέλευση μέσα στο θέρος σε κλειστό Γυμναστήριο δεν την ορίζεις. Καλύτερα στο Συνεδριακό Κέντρο ή σε κάποιο χώρο που θα μπορούσε να υπάρχει ανάσα δροσιάς και να μην υπάρχουν οι δικαιολογίες ο κόσμος ήταν στην θάλασσα τέτοια ώρα.

  2. Για να προλάβω μερικούς καλοπροαίρετους φίλους. Δεν είμαι υπέρ της συγκεκριμένης μονάδας αλλά αυτό που διαφωνώ είναι ότι μέσα από άγνοια δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Η κινδυνολογία δεν είναι αρετή αλλά αδυναμία.
    Θέλουμε ανθρώπους με γνώση και με επιστημονικά κριτήρια να αμφισβητήσουν την επικινδυνότητα της επένδυσης. Με φούμαρα το μόνο που κάνουμε είναι εντυπώσεις.
    Και για να αντιμετωπίσεις τον Δράκο… πρέπει να ξέρεις τι έχει και τι κάνει και πως το κάνει.
    Δυστυχώς το κράτος δεν κοιτάει ούτε παρακολουθεί κραυγές… στο αέρα. Και μάλιστα σε αέρα που κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από εκεί που βρίσκονται οι υπεύθυνοι.
    Και ξαναλέω. Είμαι αντίθετος αλλά πολλοί ΛΑΙΚΙΖΟΥΝ και με ενοχλεί.
    Αυτό είναι το σημείο της αντίρρησής μου.
    Λαϊκή συνέλευση για να δούμε ποιος θα κάνει τι και πως και πότε και εάν είναι υπεύθυνος ο Δήμαρχος ή ο προηγούμενος και τα διαύτα.
    Θηριώδεις λόγους και ηθικά διλλήματα δεν μπορείς να βάλεις στους τεχνοκράτες που είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι αυτοί που με την θεσμική τους θωράκιση αποφασίζουν για εμάς και το μέλλον μας. Ακολουθούν το γράμμα του νόμου.
    Ενώ εμείς έχουμε ισχυρή νομική κάλυψη;
    Όλοι αναφέρονται σε κορεσμένη βιομηχανική ζώνη. Αλήθεια με ποιο χωροταξικό σχεδιασμό έχει αποσαφηνιστεί η χρήση της γης;
    Ποιος θα μας ορίσει ποια βιομηχανία θα έρθει και ποια όχι; Έτσι τυχαία θα αποφασίζουμε τι θέλουμε εμείς και τι όχι; Υπάρχουν κανόνες στο παιχνίδι της εξουσίας. Και εμείς αδυνατούμε να το ακολουθήσουμε.
    Όλοι συμφώνησαν ότι το πάνω χέρι το έχει η εταιρία πλέον με την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη. Αλλά με τι κριτήρια το επέλεξε όταν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους… ήταν θετικές;
    Πως ο Περιφερειάρχης να πεί όχι στο ίδιο το ΚΡΑΤΟΣ; Όταν το ίδιο το κράτος γνωμοδοτεί θετικά σε όλες τις μελέτες; Και ειδικά στην περιβαλλοντολογική μελέτη. Που αναφέρει η Κα Στάμου ως Α1. Επικίνδυνη μεν αλλά αυστηρά όρια και αυστηρούς κανόνες δε. Όταν αυτοί τηρηθούν στις μελέτες τι θέλετε να πει η εκάστοτε περιφέρεια; ΌΧΙ;; Προφανώς θα πει ναι.
    Οι μόνες αποφάσεις που ήταν αρνητικές ήταν των Δημοτικών Συμβουλίων.
    Γιατί μόνο των Δημοτικών Συμβουλίων ήταν αρνητικές.;
    Το δίλημμα είναι το εξής. Οι υπηρεσίες έκαναν σωστά τις ενέργειες που έπρεπε να κάνουν και όριζε η νομοθεσία και γνωμοδότησαν ορθά ή τα Δημοτικά Συμβούλια με μια απλή απόφαση που στερείται επιστημονικών κριτηρίων ήταν αρνητική έφτανε για να σταματήσει την επένδυση.
    Ορίστε πως ξαναφαίνεται η γύμνια μας και η επιπολαιότητά μας σε ένα ακόμη σοβαρό θέμα που μας απασχολεί.

    Ενας Απλός Πολίτης..

    Υ.γ.
    Είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Αλλά στερείτε από την κοινωνία την αλήθεια για ψηφοθηρικούς λόγους. Αυτό και το κακό και το επικίνδυνο από όλους μας.
    Υ.γ.2
    Δεν αμφισβητώ την επικινδυνότητα των υλικών. ΟΝΤΩΣ έτσι είναι.
    Υ.γ.3
    Το ξανατονίζω… την γύμνια μας προσπαθώ να αναδείξω στην λειτουργία ενός πολύ σοβαρού θέματος. Θεσμικά και οργανικά. Συμφωνώ και εγώ με την ταπεινή μου άποψη, με την πρόταση του Κου Παπαγεωργίου να δημιουργηθεί τμήμα ελέγχων στον Δήμο μας για περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων με επιστημονικά στοιχεία επιτέλους. Έχουμε βιομηχανίες που πρέπει να τις ελέγχουμε σε όλο το Δήμο μας.

  3. s-spinos:

    για σένα "απλέ πολίτη",μιας και μας μιλάς τόσο πολύ για
    σωστή ενημέρωση,και εφ΄ όσον έχεις χρόνο να γράφεις σεντόνια ελπίζω να βρεις ανάλογο χρόνο κουράγιο να διαβάσεις για να ενημερωθείς και το ακόλουθο σεντόνι:

    http://ntp.niehs.nih.gov/ntp/roc/twelfth/profiles/Styrene.pdf

  4. Τα ξαναείπαμε αγαπητέ s-spinos.
    Oντως καρκινογόνα. Όπως το πετρέλαιο, το μαζούτ, η βενζίνη, το χλώριο, το τσιγάρο, το κινητό σου, το ποτό, το κρέας, η τηλεόραση, το σεσουάρ και άλλα πολλά.
    Γιαυτό υπάρχουν οι μελέτες περιβάλλοντος.
    Είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι εκείνες που δίνουν την εικόνα λειτουργίας της κάθε εταιρίας και την αυστηρή χρήση της. Και με βάση αυτές τις μελέτες εκδίδονται οι εκάστοτε άδειες.
    Είτε είναι Α1, είτε είναι Α10.0000.
    Και στην Ευρώπη να πας εκεί που είναι ακόμη πιο στοιχειοθετημένα τα πράγματα στην έννομη λειτουργία τους όταν θα δουν μελέτες, θα υπογράψουν είτε είναι καρκινογόνα είτε όχι.
    Αυτό δυστυχώς δεν είναι κριτήριο καλέ μου φίλε s-spinos. Σε καταλαβαίνω και αυτό είναι που φωνάζω. Να βρούμε άλλους τρόπους να ανακαλέσουν ή να σταματήσουν την άδεια. Ότι είναι καρκινογόνο δεν αποτελεί είδηση. Ότι θα το ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές δυστυχώς το ξέρουμε και είναι η πικρή αλήθεια γιατί δεν είχαμε ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ όπως ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    Είναι η πραγματικότητα αλλά δεν αποτελεί στοιχείο αμφισβήτησης για τους τεχνοκράτες το καρκινογόνο ΣΤΥΡΕΝΙΟ.

    Ενας Απλός Πολίτης..

  5. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΓΚΡΙΝΕ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ?Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΡΙΘΗΚΕ 01/07/2011 ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ 04/07/2011 ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog