Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου για την φωτιά στην Σκυρωνίδα

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011
Σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρα18-7-2011, εκδηλώθηκε πυρκαγιά η οποία προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στη περιοχή Σκυρωνίδα του δήμου μας.
Η φωτιά δεν έλαβε σοβαρές διαστάσεις λόγω της έγκαιρης και αποτελεσματικής επέμβασης του πυροσβεστικού σώματος και του συλλόγου ‘Φίλων του Δάσους’ Αγίων Θεοδώρων, ετέθη σύντομα υπό έλεγχο και τελικά σβήστηκε.
Η πυρκαγιά περιορίστηκε αποκλειστικά στο χώρο αυτό και έκαψε περίπου δύο στρέμματα χορτολειβαδικής έκτασης.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την επιτυχή αντιμετώπιση του συμβάντος στο προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος, σε όλα τα μέλη του Συλλόγου ‘Φίλων του Δάσους’ Αγίων Θεοδώρων και στο προσωπικό του δήμου που βρέθηκαν στο χώρο της πυρκαγιάς.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπράβο μπράβο και με ένα λάστιχο κήπου ένα νήπιο θα έσβηνε αυτή τη φωτιά, κάτι σοβαρό θα πει επιτέλους με δελτίο τύπου ο Δήμος ? Αααα ένας δημότης έψησε μπριζόλες σήμερα το μεσημέρι στο μπάρμπεκιου, μήπως να πάτε και εκεί να δείτε αν έσβησαν καλά τα κάρβουνα ?

  2. Φιλε 6:35 συγνωμη οπως θα στο πω αλλα δεν θα αντεξω.ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΣ το να λες τετοια πραγματα. Ο εθελλοντικος συλλογος στους Αγιους Βοηθαει παντα στο εργο της Π.Υ….Οταν μαθεις 5 πραγματα περι εθελλοντισμου και καταλαβεις το τη τραβανε αυτοι οι ανθρωποι ωστε να υπαρχει ο φυσικος πλουτος ενω εσυ πινεις τη φραπεδια σου τοτε ξανα γραψε σχολειο περι περιβαλλοντος και ειδικα για συμβαν τετοιου θεματος….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog