Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποτυχία το νέο chat του facebook;

- Advertisement -
Facebook chat: τί θα άλλαζες στο νέο sidebar;

Το νέο Facebook chat μόνο προβλήματα και δυσαρεστημένους χρήστες έχει δημιουργήσει. Ελάχιστοι είναι εντάξει με την νέα λειτουργία του Facebook chat να παρουσιάζει τους φίλους που το Facebook θεωρεί ότι αξίζει να επικοινωνήσουμε, άσχετα με το αν είναι online και διαθέσιμοι ή offline…

Προφανώς υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης με το όνομα του φίλου ή φίλης.
Αυτό που πραγματικά άλλαξε στο νέο Facebook chat είναι η διαθεσιμότητα των φίλων, όχι οι σχέσεις μας με αυτούς. Μέχρι πριν από μερικές ημέρες θεωρούσαμε δεδομένο ότι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση και επικοινωνία με κάποιον ή κάποια επειδή εμφανιζόταν online στο chat.

Δηλαδή με όποιον και όποια δήλωνε την διάθεση για επικοινωνία μέσα από το πράσινο σημαδάκι δίπλα στο όνομα.
Το Facebook θεωρώντας ότι οι επαφές και οι φιλίες μας είναι αληθινές και έχοντας ήδη δώσει την δυνατότητα για δημιουργίας λίστας φίλων, αποφάσισε να διευκολύνει την επικοινωνία.

Οι φίλοι με τους οποίους έχουμε ανταλλάξει μηνύματα, σε όσους έχουμε κάνει like ή πρσόφατα είδαμε τις φωτογραφίες τους, είναι πιο ψηλά στην λίστα αυτών για τους οποίους είναι πιθανόν να θέλουμε να μιλήσουμε. Η διαθεσιμότητα και η διάθεση για επικοινωνία δεν εξαρτάται πλέον από το πράσινο φως δίπλα από το όνομα του χρήστη αλλά τις σχέσεις που έχει αυτός και αυτή μεταξύ τους. Για αυτό άλλωστε η λίστα των επαφών στο νέο Facebook chat αλλάζει και ενημερώνεται δυναμικά στην διάρκεια της ημέρας.

Αν είχατε την δυνατότητα να αλλάξετε το νέο Facebook chat και να το φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας, τί θα κάνατε; Τί θα προσθέσατε και τί θα αφαιρούσατε από τα χαρακτηριστικά, την εμφάνιση, τις ρυθμίσεις ή ακόμα και την δυνατότητα αναζήτησης; Προτιμάτε το νέο ή το παλιό Facebook chat;

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog