Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επεισόδια στα διόδια του Καλαμακίου στον Ισθμό

- Advertisement -

Οι ιδιοκτήτες οδηγοί ταξί, όπως φαίνεται, εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και η κατάσταση τείνει πλέον να γίνει ανεξέλεγκτη…
 

Εξήντα ταξί, αυτή τη στιγμή, έχουν καταλάβει τα διόδια του Καλαμακίου στον Ισθμό και σημειώνονται μικροεντάσεις με τους διερχομένους οδηγούς.
Την ίδια ώρα, 500 περίπου οδηγοί ταξί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο Μεταφορών στη Μεσογείων και διαμαρτύρονται για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους…
 
prionokordela.gr
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα τους περασει οπως περασε και στους φορτηγατζηδες και αυτο ειναι το δικαιο η πληρης απελευθερωση.ασε που την ειχαν ψωνισει ζηταγαν 300.000ευρο ενω ειναι δημοσιας χρησης αδεια και εχει χορηγηθει απο το κρατος!

  2. αφήστε ρε παιδιά τις κρίσεις για πράγματα που δεν γνωρίζετε.Κατάργησε με το έτσι θέλω έτοιμο "νόμο" που είχε συζητηθεί με την Ομοσπονδία Ταξί για 9 μήνες, "νόμο" που είχαν υπογράψει ο Ρέππας, ο Παπακωνσταντίνου με τη σύμφωνη γνώμη της Τρόικας.
    Ο υπουργός λέει ψέμματα και κοροιδεύει τον κόσμο.Μόνο στην Τανζανία και στην Ταιλάνδη ισχύει αυτό που θέλει να κάνει. Ταξάκι Lada με οδηγούς ξένους μετανάστες ονειρεύεται και ανάλογη εξυπηρέτηση.Αυτό θεωρεί αναβάθμιση υπηρεσιών.Οδηγεί στην κατάρρευση έναν επαγγελματικό κλάδο χωρίς κανόνες ,έλεγχο και τάξη.Και το κάνει με θράσος μέσα σε ένα δύσκολο καλοκαίρι για να εκβιάσει καταστάσεις.Οι ταξιτζήδες είναι απελπισμένοι και ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν σοβαρά παρατράγουδα στη συνέχεια.

  3. Για τη αποκατάσταση της αλήθειας καμία μικροένταση δεν δημιουργήθηκε με κανένα οδηγό.Η διέλευση όλων των οχημάτων γίνεται ελεύθερα και μοιράζονται έντυπα ενημέρωσης του κόσμου. Χθες σταματήσαμε τρια ταξί αθηναικά που μετέφεραν παρανόμως κόσμο (χωρίς καπέλο επάνω στο αμάξι και χωρίς να λειτουργεί το ταξίμετρο=φοροδιαφυγή).Τα αναγκάσαμε να παρκάρουν και να μείνουν στο μπλόκο για όση ώρα μείναμε και εμείς. Ένα καλόπαιδο από αυτούς είπε σε 500 άτομα "σας γ@μ@ω όλους" και έφαγε δύο σφαλιάρες από δύο -τρεις θερμόαιμους.Αν σας βγάλει ο δρόμος σας περάστε σήμερα να εξακριβώσετε τα λεγομενά μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog