Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Και τώρα πόλεμος! – Δεν τα βρήκαν ταξιτζήδες – Ραγκούσης – Δεν θα προαναγγέλονται οι κινητοποιήσεις

- Advertisement -

Στα άκρα οδηγήθηκε πλεον η σύγκρουση κυβέρνησης – ιδοκτητών ταξί και μάλιστα από εδώ και πέρα τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα αφού κανείς δεν θα γνωρίζει εκ των προτέρων που θα γίνει η επόμενη κινητοποίηση των ταξιτζήδων…

Η άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Υποδομών αλλά και τα όσα ακολούθησαν δείχνουν οτι πηγαίνουμε σε μια σύγκρουση μέχρις εσχάτων. Κάποιοι πήγαν να εισβάλλουν στο υπουργείο και συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς, κάποιοι άλλοι έκλεισαν τη Μεσογείων και πήγαν να χτυπήσουν έναν οδηγό λεωφορείου που διαμαρτυρήθηκε.

Στη  συνέχεια αποχώρησαν και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που αποφασίστηκε είναι να μαθαίνουν ΜΟΝΟ οι ταξιτζήδες με μηνύματα που θα γίνεται η επόμενη κινητοποίηση.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι οτι το επόμενο “χτύπημα” θα γίνει απόψε….

Αποκλεισμοί σε όλη την Ελλάδα

Την απόφαση να αποκλείσουν επ’ αόριστον το αεροδρόμιο των Χανίων “Δασκαλογιάννης”, πήραν οι αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ στα Χανιά. Οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, έφθασαν στο αεροδρόμιο Χανίων με μηχανοκίνητη πορεία, έχοντας λάβει αρχικά την απόφαση για 2ωρο αποκλεισμό της εισόδου.
Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου στα Χανιά, Ηλίας Καραπατάκης,”μετά τις εξελίξεις στην Αθήνα αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ, μέχρι νεωτέρας .”
Οι αυτοκινητιστές έχουν παρατάξει οχήματα στην είσοδο του αεροδρομίου και έτσι οι επιβάτες αναγκάζονται να μπαίνουν πεζοί.

‘Ιδιο σκηνικό νωρίτερα και με τους ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου, που απέκλεισαν το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”.
Η ταλαιπωρία των τουριστών ήταν μεγάλη, καθώς περπατούσαν με τις βαλίτσες για εκατοντάδες μέτρα μέχρι τα λεωφορεία.

300 ταξί από νομούς της Πελοποννήσου ανεβαίνουν στην Αθήνα και δηλώνουν αποφασισμένοι για όλα…

Ταξιτζήδες της Θεσσαλονίκης έκαναν πορεία με τα οχήματά τους στο κέντρο της πόλης, ενώ από τις 11 είναι ανοιχτές οι μπάρες σε Ρίο και εθνική Πατρών Αθηνών από τους ταξιτζήδες της Αχαϊας.

  Λίγο πριν δει τον υπουργό Υποδομών αντιπροσωπεία του συνδικάτου των ταξί, παιδιά ιδιοκτητών μοίρασαν λουλούδια στους αστυνομικούς.

newsit.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πηραν αδεια ταξι με ενα χαρτοσημο και την πουλαγανε χρυσαφη ευτυχωσ τωρα με την απελευθερωση εγινε και κατι σωστο στην ελλαδα.

  2. Πρέπει να ακολουθήσουν και τα άλλα επαγγελματα για τα οποία έχουν δεσμευθεί ότι θα απελευθερώσουν οι κυβερνώντες μας… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ! Σωστός ο Ραγκούσης – Λαμόγιο ο Ρέππας! Υπάρχουν τόσα άνεργα παιδιά (με πτυχία!!!) που συμβιβάζονται ακόμα και με το επάγγελμα του ταξιτζή αφού δεν έχουν στον ήλιο μοίρα…
    John

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog