Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Bon Jovi στο ΟΑΚΑ: Αποθέωση από 70.000 θεατές(video)

- Advertisement -

«Athens finally! Σηκωθείτε όλοι όρθιοι και τραγουδήστε μαζί μου», είπε ο Jon κατά την έναρξη της συναυλίας, ξεσηκώνοντας αμέσως το πλήθος!

Τα «Livin’ on a Prayer», «You Give Love A Bad Name», «Wanted Dead Or Alive», «I’ll Be There For You», «Blaze Of Glory», «Keep The Faith», «Always», «Have A Nice Day» και «It’s My Life», ήτανμόνο μερικά από τα τραγούδια των Bon Jovi που έκαναν το κοινό να παραληρεί και να τους αποθεώνει.
Πάνω από 70.000 άνθρωποι κατέκλυσαν το βράδυ της Τετάρτης το ΟΑΚΑ προκειμένου να απολαύσουν από κοντά τους BonJovi, ένα από τα θρυλικά συγκροτήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής που μετρά 30 χρόνια παρουσίας.

Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τα παιδιά τους, ο Τόνυ Κονταξάκης, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, η Σίσσυ Χριστίδου, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Δούκισσα Νομικού, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Σπύρος Χαριτάτος.

Το άνοιγμα της συναυλίας, της πρώτης των Bon Jovi στη χώρα μας, έκαναν το ελληνικό συγκρότημα «Brothers In Plugs» και το δανέζικο «The Breakers».

*madata.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog