Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ψήφισμα του συμβουλίου Δημ. Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας για την Soussaki Logistics

- Advertisement -

Κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Πέμπτης 21/7 του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας, κατόπιν εισήγησης του προέδρου Γ. Μπάκου, το συμβούλιο πήρε ομόφωνη απόφαση για την σύνταξη και κατάθεση ψηφίσματος για την αποτροπή της εγκατάστασης των χημικών από την εταιρεία Soussaki Logistics στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων.


Το ψήφισμα δηλώνει ξεκάθαρα ότι το συμβούλιο είναι αντίθετο στην επέκταση της εγκατάστασης για την αποθήκη των χημικών, συμμερίζεται την αγωνία και την θέληση των κατοίκων των Αγ. Θεοδώρων για την αποτροπή της εγκατάστασης των χημικών και συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης της περιφέρειας, του περιφερειακού συμβουλίου και όλων των αρμοδίων για τους λόγους που πρέπει να αποφευχθεί η συγκεκριμένη εγκατάσταση λόγω της υψηλής επικινδυνότητας σε περίπτωση ατυχήματος, των κινδύνων που ελλοχεύουν σε περίπτωση διαρροής, της ήδη επιβαρυμένης βιομηχανικής χρήσης της περιοχής και τέλος της μη ικανών υποδομών λιμενισμού και μεταφοράς τέτοιων χημικών υλικών.

Για το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας

Γιώργος Μπάκος
Πρόεδρος Συμβουλίου

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά ρε σεις, ο Δήμαρχος κάνει αντιπολίτευση στον Μπάκο? Χτες στους Αγίους δήλωσε σε όλη την συνέλευση παρουσία και των άλλαων αρχηγών κλαίγοντας και πάλι (χειρότερος από τον Π. Γιαννάκη έχει γίνει) ότι ο κακός Μπάκος δεν το πέρασε στο τοπικό Λουτρακίου!!! Εδω λεει οτι πέρασε και ομόφωνα. Θα τρελαθούμε?

  2. Ειναι σιγουρος ο Μπακος οτι το περασε?Και αφου το περασε στις 21/7 το δινει στη δημοσιοτητα στις 23 φοβερη ενημερωση!Στην ιστοσελιδα του Δημου ποτε θα αναρτηθη?Μπακο πηγενε εκει που δεν μπορω να γραψω γιατι θα μου το κοψουνε.BOMP-FIS

  3. Ρε εμπαθή bomb-fis (κάτι σε gin fis μου κάνει…), έχεις δει και άλλες ειδήσεις στο site του Δήμου? Και για να σου αποδείξω το εμπαθής, το συμβούλιο έχει 11 μέλη (7 του Λογοθέτη και 4 αντιπολίτευση), και ψηφίστηκε ομόφωνα. Τώρα εσύ τι κάνεις, τον έξυπνο ή τον πονηρό? (άκου bomp-fis)

  4. Αυτό που λέει ο 11.02 είναι αλήθια. Χτες στους Αγιους ήμουνα στην συνέλευση και ο δήμαρχος δήλοσε ότι το τοπικό Λουτρακίου και ο μπάκος δεν έφεραν το θέμα προς ψηφοφορία.
    Μεγάλη ανακρίβεια αφού το συμβούλιο το πέρασε ομόφονα και όχι τιποτα άλλο αλλα ήτανε και οι 2 Μαρίνηδες εκεί. Ο αντιπρόεδρος είπε για να ψηφίσουν και για τις κινητοποιήσεις αλλά στο τέλος ομόφονα ψήφισαν το ψήφισμα που πρότεινε ο μπάκος. Καλά ο Λογοθετης δεν ξέρει ότι το παρακολουθούσαν και άλλοι? Δεν ξέρει ότι όσο και να βάζει τους δικούς του να ελέγχουν τα δελτία τύπου υπάρχουν και άλλοι τρόποι μεταδοσηξς της αλήθειας? Δεν ξέρει ότι υπάρχουν κάμερες και πρακτικά? Τόσο φόβος, κόμπλεξ και προπαγάνδα? Τι να πω? Μου κάνει σε προσπάθεια φίμωσης της αλήθειας και σε προσπάθεια να καλύψουμε το γεγονός ότι το άφησαν να ψηφιστεί χωρίς να πάρουν χαμπάρι. Και αντί να τους πάρουν με τα γιαούρτια οι ΑγιοΘοδωρίτες, τους έχουν εκεί και τους δίνουν και βήμα.

  5. την αλήθεια την λέει ο Δήμαρχος .
    εάν διαβάσετε το θεματολόγιο της 21/ 07 / 2011 θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει σαν θέμα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog