Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η αλήθεια για γυμνές κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη [video]

- Advertisement -

Ο σάλος στο διαδίκτυο αποκάλυψε την αλήθεια για το κομμωτήριο με «γυμνές κομμώτριες» στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης.

Η είδηση έκανε την προηγούμενη εβδομάδα την εμφάνισή της σε μια πλειάδα ελληνικών site, περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο το πρωτοποριακό κομμωτήριο Hot Cuts στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, όπου οι κομμώτριες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους γυμνόστηθες.


Μάλιστα τα εμπνευσμένα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι το κλείσιμο ραντεβού είναι δύσκολη υπόθεση λόγω της επιτυχίας του μαγαζιού. Τελικά όμως αποδείχθηκε ότι το κλείσιμο ραντεβού είναι όντως δύσκολη υπόθεση για ένα άλλο λόγο… γιατί το κομμωτήριο Hot Cuts δεν βρίσκεται στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, αλλά στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας!
Μάλιστα τα ελληνικά site δημοσίευσαν και αρκετές φωτογραφίες από τις κομμώτριες όπως τις αλίευσαν στο internet, χωρίς να καταλάβουν ότι επρόκειτο για τις κομμώτριες από την Αυστραλία, τις οποίες δεν θα κατάφερναν να συναντήσουν, όσες βόλτες και αν έκαναν στα Λαδάδικα.
Ψάχνοντας περισσότερο την είδηση εντοπίσαμε και το ακόλουθο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Ten της Αυστραλίας, όπου παρουσιάζει το κομμωτήριο (και τις κομμώτριες της φωτογραφίας εν ώρα εργασίας), τονίζοντας όμως και τις ανησυχίες που έχουν σημειωθεί για την ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο, λόγω της φύσης της εργασίας (π.χ. της χρήσης ψαλιδιών και άλλων αιχμηρών αντικειμένων, καθώς και της επαφής με χημικές ουσίες όπως βαφές κτλ).
Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι το Hot Cuts του Σύδνεϋ βρίσκεται στο Level 1 / 137 Oxford Street, στο Darlinghurst (http://www.hotcuts.com.au/). Για όσους μπαίνουν στον πειρασμό να πεταχτούν για κούρεμα μέχρι την Αυστραλία, ενημερώνουμε ότι για ένα απλό κούρεμα θα πληρώσουν 35 δολάρια Αυστραλίας, ενώ για ένα ξύρισμα μόλις 25.
Υπάρχει και πακέτο πλήρους περιποίησης (κούρεμα, λούσιμο και μασάζ στο κεφάλι) σε τιμές που ξεκινούν από τα 60 και φτάνουν μέχρι τα 100 δολάρια.
http://www.fimes.gr/2011/07/gymnes-kommotries-thessaloniki/
*ierosagon

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog