Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έληξε η κατάληψη της εθνικής οδού στους Αγ. Θεοδώρους

- Advertisement -

Αποχώρησαν από το οδόστρωμα
της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων οι 300 περίπου συγκεντρωθέντες κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την εγκατάσταση μονάδας αποθήκευσης χημικών στο Σουσάκι Κορινθίας.
Σταδιακά αρχίζει να αποκαθίσταται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, όπου τα αυτοκίνητα είχαν δημιουργήσει ουρά χιλιομέτρων.
Αύριο κάτοικοι και δημοτική αρχή έχουν προαναγγείλει ότι θα προχωρήσουν περίπου την ίδια ώρα, σε κατάληψη τις σιδηροτροχιάς του προαστιακού στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων. Προσυγκέντρωση έχει οριστεί στις 10.00 στην πλατεία Ευαγγελίστριας στου Αγίου Θεοδώρους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή η φωτογραφία είναι σκέτη μαύρη προπαγάνδα .
    Δεν είναι φωτογραφία από το σημείο όπου έγινε η διαμαρτυρία .
    Τα άτομα που συμμετείχαν ήταν περίπου 700 .
    και η ουρά των αυτοκινήτων έφτασε τα 17 χιλιόμετρα

  2. Α, ρε δήμαρχε, ήθελες να γίνεις Γλέτσος αλλά δεν σου βγήκε. Ήθελε λίγο ξύλο παραπάνω, κανένα ΜΑΤ, ξέρεις εσύ. Την επόμενη φορά μη ξεχάσεις να ανοίξεις και καμμία μύτη. Πάντα το αίμα δημιουργεί εντύπωση.

  3. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ,ΤΡΑΓΚΑΣ,ΡΑΤΗΣ,ΑΡΗΣ, ΜΥΤΕ Κ.Λ.Π ΙΣΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ(ΑΚΟΜΑ) ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΟΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog