Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κλείσιμο εθνικής οδού και επεισόδια για τα χημικά στο Σουσάκι!

- Advertisement -

Σε κατάληψη της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, 2 χιλιόμετρα περίπου πριν τα διόδια Ισθμού, προχώρησαν το πρωί κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων και στελέχη της δημοτικής αρχής Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

To σημείο του αποκλεισμού της εθνικής οδού - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
To σημείο του αποκλεισμού της εθνικής οδού – ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένας από τους διαδηλωτές έχασε τις αισθήσεις του - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ένας από τους διαδηλωτές έχασε τις αισθήσεις του – ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση ιδιωτικής εταιρείας αποθήκευσης χημικών στο Σουσάκι και ζητούν από το υπουργείο Περιβάλλοντος να αναθεωρήσει την απόφασή του, για έγκριση των περιβαλλοντικών όρων στην εταιρεία και από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη να πάρει πίσω την άδεια που υπέγραψε για την εγκατάσταση της αποθήκευσης χημικών.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν πολλά αυτοκίνητα σε ουρά χιλιομέτρου και προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια, όταν αγανακτισμένοι οδηγοί ζητούσαν από τους διαδηλωτές να τους αφήσουν να περάσουν…

Απίστευτη η ταλαιπωρία για τους οδηγούς - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Απίστευτη η ταλαιπωρία για τους οδηγούς – ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πλάνο από την ουρά που σχηματίζουν τα αυτοκίνητα - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πλάνο από την ουρά που σχηματίζουν τα αυτοκίνητα – ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Νικολάου δήλωσε ότι, ”είμαστε αποφασισμένοι η χημική βιομηχανία να μην περάσει και θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο και μέσο. Η περιοχή είναι κορεσμένη δεν θα επιτρέψουμε να εγκατασταθούν κι άλλες βιομηχανίες και μάλιστα τόσο επικίνδυνες, να το καταλάβει και ο υπουργός και ο περιφερειάρχης”.

Οι περίπου 300 διαδηλωτές άρχισαν να αποχωρούν στις 12.30 και σταδιακά αρχίζει να αποκαθίσταται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο. Αύριο κάτοικοι και δημοτική αρχή έχουν προαναγγείλει ότι θα προχωρήσουν περίπου την ίδια ώρα, σε κατάληψη τις σιδηροτροχιάς του προαστιακού στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων. Προσυγκέντρωση έχει οριστεί στις 10.00 στην πλατεία Ευαγγελίστριας στου Αγίου Θεοδώρους.
*newsit.gr

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι κυριοι,Παυλου,Γκιωνης δεν καταδεχονται να κατεβουν στο δρομο,η μηπως πιστευουν πως οι πολιτες φωναζουν αδικα?Για τους ψηφους ειναι καλοι ομως.Μην προσπαθησουν να δικαιολογηθουν αδικος κοπος.Ευχαριστουμε οσους συμπαρασταθηκαν,αν και θα επρεπε η συμετοχη απο το Λουτρακι να ηταν μεγαλυτερη,μα πισω εχη η αχλαδα την ουρα.

  2. Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.
    ΑΛΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ!
    Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ!
    ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ…

  3. ΦΙΛΕ 1.45…..ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ….
    Ο ΚΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ…ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΞΘΛΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ….
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…..ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ?????????????????????
    Ο ΚΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ??????????

  4. ο κος Πετριτσης δεν μπορει να παει κοντρα στον πολιτικο του μεντορα κο Παπαφωτιου ο οποιος ειναι θεματικος αντι-περιφερειαρχης και ηταν απο την 1η στιγμη υπερ της εγκαταστασης της μοναδας!

  5. οσο για τον κο Παυλου, εχει φουριες τωρα με το πορισμα Τσοβολα και τρεχει και δεν φτανει μην παει στον Εισαγγελεα!

  6. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο.ΓΚΙΩΝΗ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.Κε ΔΗΜΑΡΧΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ 1.45

  7. Για όσους ξεχνούν, οι Παπαφωτίου, Σούκουλη, Πισιμίσης και πολλοί άλλοι από το Νομαρχιακό Συμβούλιο που σήμερα είναι στο Περιφερειακό, ομόφωνα καταψήφισαν τη συγκεκριμένη εγκατάσταση με εισηγητή τον ΠΕΤΡΙΤΣΗ. Για τις καθυστερημένες απεγνωσμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής δεν ευθύνεται κανένας Παπαφωτίου και κανένας Πετρίτσης. Ότι μπορούσαν να κάνουν, το έκαναν τη ΣΩΣΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. Και μην ξεχνάμε ότι δεν πέρασε από κανένα περιφερειακό συμβούλιο το θέμα. Οι υπόλοιποι όμως που σήμερα κλείνουν τους δρόμους και βάζουν σε δοκιμασία τους οδηγούς υπό 40 βαθμούς και πλακώνονται στο ξύλο, για να δούμε ότι δήθεν ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, κόπτονται πολύ ΑΡΓΑ μόνο και μόνο μήπως προλάβουν να διορθώσουν ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥΣ.
    Αλήθεια φίλε 4:31, στην Πάτρα, γιατί παρευρέθηκε και ο Πετρίτσης μαζί με το δήμαρχο και τον Γκιώνη;

  8. Eπειδή δεν αναφέρεται τα πρώην κοινοτικά και δημοτικά συμβούλια (παρ' όλες τις αφόρητες πιέσεις που δέχονταν ακάμα και από νομαρχιακούς συμβούλους και υπουργείο βιομηχανίας) καταψήφιζαν γνωμοδοτούσαν δηλ. αρνητικά για τις εν λόγω ¨"επενδύσεις" υψηλής όχλησης.
    Για αποκάσταση της αλήθειας και αναφέρομαι στο τελευταίο σχόλιο του 5.17 αρωγός στην προσπάθεια αυτή της επιτροπής αλλά και κάποιων συμβούλων της πλειοψηφίας ήταν ο κ. Γκιώνης ο οποίος όχι μόνο φάνηκε αλλά επεισε ότι και το ήθελε κιόλας με την συνεχή παρουσία του να βοηθήσει ανυστερόβουλα. Σωτήρης Στάμου

  9. Για να μην ξεχνιόμαστε θα πρέπει να αναφερθούμε στην παντελή απουσία του ΠΠ ο οποίος θα έπρεπε να "φερθεί" με περισσότερη πολιτική ευαισθησία απέναντι στους Αγιοθοδωρίτες που ετσι κι αλλιώς τον στήριξαν (οφείλει πολλά στην αποχωρηση λόγω ασθένειας Γέρου και στον συνδυασμό του Στους Αγίους). Πολλοί δημοτες πιθανολογούν -και με αυτούς συμφωνώ- ότι δεν θα μπορούσε να κατέβει στις εκλογές του 2010 αν δεν τον στηρίζαν οι Αγιοθοδωρίτες. Με το περασμα του χρόνου διαπιστώνουμε και βγαίνουν στο φως οι προθέσεις και ο καιροσποπσισμός κάποιων, και αυτό ήταν μία από αυτές τις περιπτώσεις. Σωτήρης Στάμου

  10. ΚΑΛΑ ΡΕ 4.31 ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.
    Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ? ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ? ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ?
    Ή ΑΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ή ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ Ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΕΣΥ ΠΑΡΩΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 5.17 ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΌ ΤΟ Ν.Σ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΙΤΕΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΜΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (δες το e-istos και μετά να μίλας).
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΜΟΝΟ Ο ΠΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ ΑΠΌ ΌΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΠ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  11. Για να μην αδικήσουμε τον κ. Πετρίτση συμφωνώ με τον 9.35 και για να του αποδώσουμε αυτά που πρέπει είχε εκτός των άλλων εξ ολοκλήρου βοηθήσει -σηκώσει στην πλάτη του ως αντινομάρχης στο έργο για την κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου και 3ου νηπιαγωγείου.
    ¨οσο για την τελευταία παρατήρηση, άνθρωποι είμαστε και εσφαλμένες επιλογές μπορεί να κάνουμε, αρκεί να μην τις επαναλαμβάνουμε.
    Σωτήρης Στάμου

  12. Συνειδητά και πολύ εύκολα αδικείς τον ΠΠ Σωτήρη.
    Οι σύμβουλοι του ήσαν εκεί.
    Ο ίδιος ξεκίνησε το θέμα ενημερώνοντας την τότε Δημ Αρχή του Γ.ΣΟΦΊΑ και συμμετείχε σε όλες τις τότε αποφάσεις και κινητοποιήσεις.
    Τι θέλεις να πεις Σωτήρη;
    Ο ΠΠ συμφωνεί με τα χημικά;ή σου φταίει που δεν εξελέγης;
    Αναρωτήθηκες μήπως δεν μπορούσε να έλθει;
    Γνωστή σε όλους η θέση σου και η επίθεση που του έκανες ανάμεσα στις δύο Κυριακές των εκλογών.
    Μη τα μπερδεύεις τα πράγματα. Καλά διάλεξες τον Γκιώνη
    Επιτυχία σου είναι Προχώρα !!

  13. Ενημερώνω για όσους μπορεί να είναι αποδέκτες ταπεινά και χωρίς μικροπολιτικές ακροβασίες ότι δεν είμαι με κανένα αν αυτό σας ευχαριστεί. Επειδή όμως δεν είμαι της λογικής του "ασε να περάσει η τετραετία" και θα ρθουμε "εμείς" να τα κάνουμε καλύτερα" πιστεύω ότι θα πρέπει κάθε περιόδος που περνάει να είναι δημιουργική για το συμφέρον της πόλης και των δημοτών.
    Είμαι αρωγός γιαυτό όλων των προσπαθείων που γίνονται από τη νέα δημοτική αρχή.
    Σε πείσμα των καιρών εξακολουθώ να Πιστεύω στην λειτουργία της δημοκρατίας (εξάλλου την υπηρετώ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) και αυτό που κατέγραψα στο σχόλιο μου ήταν ότι είδαν όλοι οι δημοτες αυτές τις ημέρες δηλ. την θετική και όχι μόνο στάση του κ. Γκιώνη στην κινητοποίηση των πολιτών. Σε άλλο σχόλιο μου εκθίασα επίσης την παρουσία του κ. Πετρίτση.
    Δεν αμφισβήτησα ποτέ τις πράξεις του Παύλου που αναμφίβολα και την δεδομένη στιγμή, ήταν αυτός που δημοσιοποίησε το θέμα και μάλιστα ήταν δίπλα μας (στην τότε δημοτική αρχή) σε όλες τις προσπάθειές μας. Αναφέρομαι όμως στην απουσία του τη συγκεκριμένη στιγμή που το ζήτημα της εν λόγω εγκατάστασης φθάνει στο αποκορύφωμά του. Αν συμβαίνει κάτι άλλο που το απεύχομαι είναι και εύθύνη δικιά του, όσον αφορά την ενημέρωση αν μη τι άλλο ανθρώπων που τον στήριξαν. Αντιπαρέρχομαι των πικρόχολων σχολίων που κρύβοντια πίσω από την ανωνυμία και Δηλώνω ότι είμαι υπερήφανος και πλήρης συναισθημάτων. Είναι εξάλλου γνωστό και δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζω για την τιμή που μου έκανε κατ' επανάληψη το εκλογικό σώμα κατατασώντας με πρώτο στις επιλογές του αλλά και στην καρδιά του. Είναι μια σχέση που την ανταπέδωσα όταν μου έκαναν την τιμή οι Δήμαρχοι και τα Δ.Σ. να την υπηρετήσω σε θέσεις νευραλγικές (πρόεδρου δ.σ. αντιδημάρχου κ.λ.π). Σέβομαι και θα εξακολουθήσω να τιμώ αυτή τη σχέση.
    Σωτήρης Στάμου

  14. ΦΙΛΕ 7.57…..ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟΝ Π. Π. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ Ο Π.Π. ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ?????????????
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ………….ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ……..

  15. Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε? Σας το έλεγαν οι Λουτρακιώτες. Ρωτήστε να μάθετε για τον ΠΠ. Εσείς στην κοσμάρα σας. Τώρα λουστείτε τα…….Πολύ νωρίς άρχισαν τα όργανα!

  16. Σωτηρη ειμαι συμφωνος μαζι σου για την κριτικη προς τον Παυλου.Η σταση του την παρουσα στιγμη ειναι ανεπιτρεπτη. Φιλ.Σταμου

  17. τι καλα που θα ηταν να μην αρχιζαμε τις μικροπολιτικες ε?κ να βγαιναμε να ενημερωναμε τον κοσμο ε???να βγαιναμε στον δρομο οχι για ψηφαλακια αλλα γιατι πραγματικα πιστευουμε πως δεν παει αλλο στους αγιους θεοδωρους ε???ΕΛΕΟΣ ποιος ηρθε κ ποιος δεν ηρθε κλπ κλπ….οι αγωνες ειναι εξω εκει στον δρομο….και ο κοσμος βλεπει ποιοι ειναι μαζι του και ποιοι οχι…το κουτοχορτο μας τελειωσε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog