ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ…
  ΒΑΡΝΑΜΟ-ΛΑΤΣΚΡΟΝΑ Χ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΟΜΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΑ ΧΙΝΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΜΙΑ.

  ΓΙΟΝΣΕΜΠΙΝΓΚ-ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ,Η ΓΙΟΝΣΕΜΠΙΝΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ.ΜΕ ΑΞΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.

 ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 2 ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΗΣ ΡΑΠΙΝΤ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΑΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.

  ΤΡΕΝΚ.ΑΝΤΜΙΡΑ-ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ 1 ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Η ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΡΑΠΙΝΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΗΤΤΗΜΕΝΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΤΟΙΜΗ ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.

 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΝΤΑΛΑΣ 1.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΜΑ,ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΥΟΡΚΗΣ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  Υ.Γ. ΤΟ  email ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ…..takisparaskeuo@yahoo.gr. ΝΙΚΟΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ,