Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έξαλλος ο Κώστας Λογοθέτης με τα διάφορα παπαγαλάκια του διαδικτύου!

- Advertisement -

Σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με τον δήμαρχο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη…
κυριολεκτικά έστω και δια τηλεφώνου καταλάβαμε την αγανάκτησή του σχετικά με τα μυθεύματα που κάποιοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι ανάρτησαν στα ιστολόγιά τους..Η αντίδραση του δημάρχου αναμένεται σφοδρότατη και λογικό είναι να έχει την συμπαράσταση όλου του κόσμου ενάντια στην αναίτια και ύπουλη διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε.Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη δήμαρχε;Αλλά και πάλι μια δημόσια συγνώμη κατά την γνώμη μας θα είναι αρκετή..Όλοι γνωρίζουμε τι, ποιός,γιατί…

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο LB αφού σας σήκωσε το τηλέφωνο πρέπει να θεωρείτε εαυτούς πανευτυχεις διοτι μπορει να ήταν και κατα λάθος.

  2. Κι εμείς είμαστε έξαλλοι με τα προεκλογικά μυθεύματα της δημοτικής αρχής.
    Μήπως να απευθυνθούμε και εμείς στη δικαιοσύνη??

  3. Είναι έξαλλος με τα παπαγαλάκια του Διαδικτύου που…. δεν στηρίζουν τη δημοτική αρχή.
    Για τα ομοϊδεατικά του παπαγαλάκια τι γνώμη έχει??

  4. Συγνώμη που θα το πω αλλά όλοι οι παραπάνω σχολιαστές είναι εκτός θέματος.Καλός ή κακός ο Λογοθέτης θα τον έχουμε δήμαρχο μέχρι τις επόμενες εκλογές,για τα παπαγαλάκια δεν έχει κάποιος να πει τίποτα;Συγχαρητήρια στο Loutrakiblog που λέει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως βολεύουν κάποιους επιτήδειους.Γι'αυτό τα παιδιά έχουν πετύχει και όλοι μιλάνε γι'αυτούς.Ξέρουν όλοι εδώ οι παλιοί ότι στηρίζω Γκιώνη αλλά όλα έχουν τα οριά τους.
    Με είχαν ρωτήσει κάποιοι τι blogs διαβάζω και είπα ότι τα διαβάζω όλα αλλά εμπιστοσύνη έχω μόνο ότι γράφεται εδώ,τους άλλους τους θεωρώ αερητζήδες και όπως φάνηκε σήμερα που λούφαξαν όλοι και μιλιά δεν βγάζουν ύστερα από την-θεωρώ αναγκαία παρέμβαση του μιφι το μεσημέρι.
    Ήρα

  5. Πέρασαν σχεδόν 9 μήνες από τις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με τους διευρυμένους πλέον Δήμους σύμφωνα με το σχέδιο Καλλικράτης και πιστεύουμε ότι έφτασε πλέον η ώρα να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό και φυσικά ο κάθε δημότης μπορεί πλέον να βγάλει ασφαλή και αντικειμενικά συμπεράσματα όσον αφορά την λειτουργία και εν γένει το έργο της νέας δημοτικής αρχής.

    Εμείς μπορεί να έχουμε βγάλει τα δικά μας συμπεράσματα όμως επειδή εκτιμούμε ότι είναι αντιδεοντολογικό, δεν πρόκειται να κρίνουμε ούτε να καθοδηγήσουμε κανέναν. Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε μετά λόγου γνώσεως ως ηλεκτρονική εφημερίδα, είναι να θέσουμε υπόψιν στον κάθε δημότη που ενημερώνεται από τα άρθρα μας, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας από την μέχρι τώρα πορεία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

    Αυτή λοιπόν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, εν μέσω οικονομικής κρίσης, που επιβάλλει ακόμη περισσότερο την ύπαρξη σύμπνοιας και ομοψυχίας, μεταξύ αν όχι όλων των δημοτικών συνδυασμών, τουλάχιστον μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, παρατηρούμε έναν ορυμαγδό παραιτήσεων, απειλών για παραίτηση, δυσφημιστικών αναρτήσεων σε διάφορα blogs και γενικότερα συνεχείς ίντριγκες και παρασκήνιο πιέσεων προς τον Δήμαρχο. Για ποιο λόγο όλα αυτά? Μήπως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το πώς θα εγκατασταθείτε σε κάποια καρέκλα, για να ικανοποιήσετε την ματαιοδοξία σας ή ακόμα χειρότερα για άλλους πιο σκοτεινούς σκοπούς?

    Κύριοι και κυρίες που με την στάση σας αυτή πιέζετε και απειλείτε τον Δήμαρχο, προεκλογικά που ζητούσατε την ψήφο των δημοτών, διαρρηγνύατε τα ιμάτιά σας ότι βάζετε το συμφέρον του τόπου πάνω από κάθε προσωπικό ή κομματικό σας συμφέρον, ήγγυκεν λοιπόν η ώρα για να το αποδείξετε. Σωπάστε λοιπόν αν δεν είστε ικανοί να κάνετε κάτι άλλο και αφήστε στην ησυχία του τον Δήμαρχο να πάρει νηφάλιος τις αποφάσεις για τον τόπο. Εμείς έχουμε θίξει επανειλημμένως τα λάθη του από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε (άλλωστε κάποιοι μας κατηγορούν ότι κάνουμε αντιπολίτευση). Ο λόγος όμως που σας ψήφισε ο κόσμος ήταν για να συνεπικουρήσετε την εκλεγείσα δημοτική αρχή να υλοποιήσει το εξαγγελθέν της πρόγραμμα και να αντιμετωπίσει όποια προβλήματα παρουσιαστούν στην πορεία της θητείας της και όχι για να παρακωλύετε το έργο της. Μη ξεχνάτε ότι η παραίτηση και η αυτοκτονία αποτελούν πράξεις δειλίας και όσοι τις επιλέγουν στην ουσία φυγοπονούν και φυγομαχούν. Προσέξτε λοιπόν γιατί ο λαός και κρίση διαθέτει και μνήμη και ξέρει να τιμωρεί όποιον νομίζει ότι μπορεί να υποτιμά την νοημοσύνη του με λόγια και πράξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog