Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι 2011

- Advertisement -

νισαφι πια…το λουτρακι μια τουριστικη κομωπολη…γεματη αφισες και κηδειοχαρτα σε καθε κολωνα ….
..διασκεδαση μεχρι θανατου θα ελεγε καποιος αμα συνδιασει αφισες με καλιτεχνες και κηδειοχαρτα……αμαν πια τα ποδηλατα δεν κυκλοφορουν σε τουτη τη πολη δεν μπορουν απο το κυκλοφοριακο κομφουζιο …τα δημοτικα παρκιν αδεια…σχεδον….κατεβηκε ο παππους αφησε το αμαξι εξω στη μεση του δρομου γιανα παει στην εθνικη τραπεζα και οι υπολοιποι να κοψουν το λαιμο τους γιανα περασουν ….ηθελα να’ ξερα τον δρομο τον περιφερειακο ποτε θα τον μαθουν??? εναν τροχονομο δεν μπορουν να βαλουν να ενημερωνει τουλαχιστον τα σ/κ που γινεται χαμως????
αναγνώστης

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ma pou nomizeis re anagnwsti oti eisai?sto monako?ti einai auta pou zitas?pantws kala ola ayta alla anefarmosta.dystyxws den yparxei paideia gia ola ayta.den tha allaksei myala o pappous twra na parkarei kanonika gia na paei stin trapeza akoma k an ton grapsoun.k pali kapoios tha brethei..to provlima einai polu vathytero.opws se osous thewroun to xwro e3w apo to spiti tous idiwtiko kai kinugane opoion paei na parkarei.opote oti k na kaneis ta aitia tha einai vathutera k min perimeneis kanena magiko ravdaki na ta alla3ei ola monomias.

  2. Να προσθέσω και για τα τραπεζάκια που έχει γεμίσει η πλατεία κάτω από το Αχίλλειο και δένει πάρα πολύ ωραία με το γιαπί του Beau Rivage…
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΗ ΤΑΞΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  3. Παραδειγματιστείτε από την Κόρινθο. Πάρκιγκ αρχικά, πεζοδρομήσεις ύστερα, πίνακες ανακοινώσεων παντού, χώροι άθλησης, ποδηλατόδρομοι, ποδήλατα, μαρίνα. Ρε που φτάσαμε!!! Να λέμε να μοιάσουμε στην Κόρινθο. Εμείς τραγικά ……πίσω.
    Αλήθεια η παιδεία των Κορίνθιων άλλαξε ξαφνικά ή απλά όλα είναι μία ωραία δικαιολογία!

  4. στο μονακο της ελλαδος ειμαστε κυριε παρατηρητα ….κανονικα δεν πρεπει να γραφεις greeglish τα ελληνικα γραμματα δεν σας αρεσουν??? τον τροχονομο τον πληρωνουν οι πολιτες γιανα ρυθμιζει την κυκλοφορια οχι μονο για να μαζευει προστιμα ….το ραβδακι δεν χριαζετε αμα υπαρχει φιλοτιμο!!!!!και καποιοι δουλευουν οπως πρεπει..

  5. Κανόνες πρέπει να οριστούν από τους επαγγελματίες και από το Δήμο και την Αστυνομία να εφαρμοστούν. Και ο παππούς θα αλλάξει και ο εγγονός και όλοι. Όσο για τον σχεδιασμό, τα έχουμε ξαναπεί.
    Επιτέλους οι Αστυνομικοί να μην είναι τόσο κολλητοί με τους επαγγελματίες. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες αλλά ο σεβασμός και η τήρηση των νόμων είναι πάνω από όλους. Βήμα Βήμα.
    Τίποτα δεν γίνεται εάν δεν το θέλουμε εμείς οι ΙΔΙΟΙ.
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  6. Και πολύ καλά είναι αυτά για το Λουτράκι. Νομίζατε ότι με τα Αποκριάτικα πάρτυ και το Καζίνο θα γίνεται Λονδίνο???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog