Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ στο Λουτράκι (Επισκέπτες ή μη)

- Advertisement -

Ήλθε η ώρα να καθιερώσουμε μια καινούρια
και μόνιμη στήλη στο LBlog, η οποία θα  αναφέρεται σε καταγραφές, αναφορές και διαπιστώσεις απαράδεκτων, ευτράπελων όσο και με φαντασία ευρηματικών ή καινοτόμων πράξεων-ενεργειών που θα εντοπίζονται στον Δήμο, ώστε μετά από δική σας αξιολόγηση και κλήρωση να τους απονείμουμε τον ανάλογο τίτλο “τιμής” αλλά και βραβείο. Ταυτόχρονα δε, θα αναρτώνται ως παραδείγματα αποφυγής ή επανάληψης.
Αρχίζουμε από σήμερα και από αυτά τα πρώτα απαρααααααααάδεκτα της καλοκαιρινής σεζόν 2011 που μας έστειλαν φίλοι

παραλιακός πεζόδρομος μπροστά στο Δημαρχείο !!

παραλιακός πεζόδρομος μπροστά στο Δημαρχείο 2 !!

πεζόδρομος Ιάσονος δίπλα στο Δημαρχείο 25-7-2011  !!!!

Κεντρική λεωφόρος μπροστά στο Ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΑ !!!! (πολύ καλό έ)

Σκέπασε τα λάστιχα με χαρτόκουτο και χαρτοταινία, για να μην χαλάσουν υποτίθεται από τον ήλιο ο οποίος ανατέλλει από την άλλη πλευρά και η δύση καλύπτεται από την πολυκατοικία ??? 22-7-2011 !!!!

.

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ερώτηση : στην Αθήνα,τα κάνουν αυτά ;;; πλένουν μπαλκόνια με νερά να τρέχουν ;;; περκάρουν δέκα μέτρα από εκεί που πίνουν καφέ ;;;μήπως ,τελικά βρίσκουν και τα κάνουν ,επειδή κανείς δεν σέβεται αυτή την πόλη,ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους ;;;

  2. file av ayto akrivws einai.erxomenoi aytoi vlepoun emas pou eimaste oti na nai k analoga prattoun ekeinoi.an den 3ekinisoume emeis na sevomaste ton topo mas den mporoume na exoume apaitisi apo tous ksenous.opws kai opoios apo emas mpei se ena xaos analoga tha symperiferthei.k den mporoume na zitame kanones me 2 metra k 2 stathma.

  3. επίσης,καλό θα ήταν να βάζουμε και φωτογραφίες από όσους κυκλοφορούν με τα μηχανάκια στον παραλιακό πεζόδρομο…χωρίς ευγένειες…με φάτσα,κανονικά…

  4. Άντε και ανεβάζουμε εμείς φωτογραφίες, κάνουμε και μια προσπάθεια να πάει το θέμα στη δημοτική αστυνομία… Μετά τι; Αφού όποτε τους κόβουν κλήσεις πηγαίνουν κλάιγονται ή και διαμαρτύρονται ότι "εμείς είμαστε τουρίστες", "αφήνουμε τα λεφτά μας εδώ" και άλλα τέτοια και τελικά τις σβήνουν.

  5. ρε,πότε τον κάναμε διαχειριστή ΑΥΤΟ ;;;…στήλες μόδας θα ετοιμάζει ;;; MOYAXAXAXAXAXA !!!….καλώς ήρθες στο Loutrakiblog ,Nτίνοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!

  6. a.v ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΦΡΑΣΗ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ.
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ "ΠΟΛΙΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

    ΟΤΑΝ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΚΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ Η' ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
    ΩΣ ΤΟΤΕ……

    ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ.
    ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ Χ.

  7. s-spinos:

    θα συμφωνήσω με το φίλο 6:46 μ.μ. και θα προσθέσω μια
    άλλη παροιμιακή φράση: "κατά το νιο και τ΄άρματα".
    δυστυχώς αυτό είμαστε.

  8. επειδή βλέπω ότι σας αρέσουν τα… να γράψω κι εγώ κάτι που είχα διαβάσει μετά τις εκλογές..

    "Αυτό το μαντρί, αυτό το τυρί κάνει"!!!

    η ν@χτερίδα

  9. ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΛΚΕΣ;
    ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ( ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ) ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ;ΜΗΜΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ;ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ(ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΚΙΝ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ-ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ)ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. ΕΜΕΙΣ!!!
    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ… ΜΗΜΠΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ…ΛΕΩ ΜΗΜΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΘΗΚΕΝ;;;ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΣΕ…ΑΠΥΘΜΕΝΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

  10. …λοιπον, αν σας πω οτι συμφωνω με τον 1:31 θα πεσετε ολοι να με φατε? εχω βαρεθει να βλεπω "πρωην" σωτηρες του τοπου που εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να σωσουν τον τοπο μεχρι που ηρθαν οι επομενοι να τον καταστρεψουν κ.ο.κ. …. ειναι απιστευτο πως, συμφωνα με διαφορα τοπικα κομματοσκυλα, εγιναν τοσα πολλα απο τις προηγουμενες και την παρουσα δημοτικη αρχη, και παρ ολα αυτα το Λουτρακι ειναι ουραγος στον ουσιαστικο τουρισμο, και οχι στη γιαγια και στον παππου που θα νοικιασουν στην παραλια και θα αρχισουν τις καταγγελιες στα μαγαζια… ποτε επιτελους θα βρεθει ενας, ΕΝΑΣ που να παρει ο διαολος, που να ξερει τι πραγματικα χρειαζεται αυτος ο τοπος και να κινηθει αναλογα?? τι διαολο, πυρηνικη φυσικη ειναι? ενεργειστε ωστε να επιστρεψουν τα τουριστικα γραφεια στην πολη, οπως παλια, και να παρει αυτος ο παραδεισος την αξια που του αναλογει… φερτε κοσμο στην πολη, κοσμο που να εχει διαθεση να ξοδεψει, οχι κοσμο που θα κανει καταγγελιες στους επαγγελματιες μονο και μονο για να αισθανονται ζωντανοι… που ερχονται στην πολη μονο και μονο για να πεταξουν τα σκουπιδια τους και λειτουργουν σαν να τους ανηκει… φερτε νεολαια, ποιοτικη οπως παλιοτερα, που θα βγουν, θα διακεδασουν θα φλερταρουν και θα επιστρεψουν στην πατριδα τους, κανοντας μας την καλυτερη διαφημιση… καντε αυτη την πολη ενα τουριστικο παραδεισο, οπως ηταν παλιοτερα, πριν την καταστρεψουν οι ανιδεοι αρχοντες και οι επιπολαιοι επιχειρηματιες… οργανωθητε γαμωτο, τοσο πια δυσκολο ειναι?? και αν ειναι τοσο δυσκολο, γιατι βαλατε υποψηφιοτητα, αντε φυγετε να ερθει κανας αλλος ανικανος… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ φιλε μου, συμφωνω απολυτα… ψηφιζουμε τους ανεπαρκεις, λες και ειναι η μονη μας ελπιδα… λιγο ευθηξια αν ειχαν, θα εκαναν κατι γι αυτο το τοπο… αλλα, ειναι πολλα τα λεφτα αρη….

  11. Συμφωνώ απόλυτα με τους φίλους 6:35,1:31,6:46.
    Είναι αυτό που ΦΩΝΑΖΩ εδώ και πολύ καιρό.
    Αυτούς που ψηφίζουμε αυτούς τρώμε στην μούρη μας κάθε μέρα.
    Και μιλάω για όλους , και για όλα τα μαντριά.
    Γιατί όλα τα μαντριά έχουν γίδια.
    Μην ψηφίζετε αυτούς που τάζουν την Άρτα και τα Γιάννενα.
    Μην ψηφίζετε εκείνους που έχουν ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΙ.
    Μην ψηφίζετε εκείνους που είναι χρόνια στο κουρμπέτι της πολιτικής.
    Ψηφίστε εκείνους που μπορούν να πουν ΟΧΙ.
    Ψηφίστε εκείνους που μπορούν να μην εγκλωβίζονται στο τάξιμο και στις εξυπηρετήσεις.
    Ψηφίστε εκείνους που δεν τάζουν λαγούς.
    Αλλά φταίνε και οι επικεφαλείς των συνδυασμών που για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια βάζουν στο ίδιο σακί και καλούς και ανίκανους.
    Δεν θέλουμε Συμβούλους ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
    Όποιος Δήμαρχος και να είναι εάν δεν έχει καλούς και ικανούς Συμβούλους δεν θα είναι απολύτως τίποτα. Οι ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ είναι εκείνοι που κάνουν ένα Δήμαρχο ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ.
    Δεν θέλουμε Λαϊκιστές. Δεν θέλουμε ψευτοεπαναστατες.
    Θέλουμε δραστήριους. Θέλουμε ικανούς. Θέλουμε με όραμα και όνειρα για ένα ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ…..ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

    Ένας Απλός Πολίτης..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog