Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σάββατο 30 Ιουλίου 9.00 στο λιμανάκι Λουτρακίου. Όλοι εκεί για την δράση του Καλοκαιριού !!!

- Advertisement -
12 “Υδροναύτες” δύτες. 
Εθελοντές της “Δράσης Πολιτών”.
Ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές καλύψεις
Δημότες και επισκέπτες της πόλης του Λουτρακίου.
Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι
Εκπρόσωποι φορέων της πόλης
Εκπρόσωποι του υποστηρικτή Sportcamp
Εκπρόσωποι των τοπικών blogs
Θα είναι εκεί για τον καθαρισμό του βυθού
και της ακτής της παραλίας Λουτρακίου
ΕΣΕΙΣ;
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΩΡΑΙΑ ΔΡΑΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΚΟ, ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕΣ ?
    ΟΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ…
    ΕΥΓΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.
    ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.
    Α !!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΩΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ…
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΠΙΑ, ΕΛΕΟΣ…
    ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ….

    ΩΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ..

    http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/07/blog-post_4972.html

  2. Χρύσανθε, μην μπερδεύεις την Δράση Πολιτών με τον Δήμο. Δεν έχουν καμμία σχέση. Η ιδέα είναι των "Υδροναυτών" οι οποίοι είναι ο μεγαλύτερος καταδυτικός εθελοντικός φορέας στην Ελλάδα.
    Επειδή είχες έρθει και την πρότεινες και εσύ, όπως και άλλοι πάει να πει ότι σου ανήκει; Ή επειδή δεν συμμετέχετε (ενώ θα μπορούσατε εάν το κάνατε και εσείς εντελώς εθελοντικά όπως οι Υδροναύτες, οι οποίοι δεν ζήτησαν ΤΙΠΟΤΑ σε αντίθεση με άλλους) πρέπει να φωνάζεις.
    Προσβάλεις τον εαυτό σου, τους εθελοντές που συμμετέχουν, τα 2 blog (LBlog & L1) που υποστηρίζουν και όλους τους νοήμονες ανθρώπους.
    Όσο για τους χαρακτηρισμούς περί τραβεστί κλπ, στους επιστρέφω ολόκληρους.

    Και επειδή ως δήμος (ενώ ήμουν εγώ που με ένα τηλεφώνημα σε δέχτηκα αμέσως, και την ίδια ημέρα σε πήγα για παρουσίαση στον αρμόδιο αντιδήμαρχο), δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν αυτά που ζητήσατε ως δύτες, πάει να πει ότι δεν πρέπει να γίνει ποτέ τίποτα από κάποιον άλλο;
    Κρίμα για τον κόπο που έχω κάνει να προχωρήσει η ιδέα σου.

    Και κρίμα που αύριο έχω καλέσει την αρμόδια περιφερειακό σύμβουλο για να συζητήσουμε μαζί με τους υδροναύτες πως θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε αντίστοιχο φορέα, έχοντας στο μυαλό μου εσένα και τους υπόλοιπους της περιοχής (ας μην λέμε ονόματα, αλλά ξέρεις ποιούς εννοώ).
    Και αντί να έρθεις κάποια στιγμή να συζητήσεις, να επιμείνεις για τις απόψεις σου, να τις υποστηρίξεις για να υλοποιηθούν, απλά απαξιώνεις αυτούς που προσπαθούν και θα συνεχίσουν να προσπαθούν ανιδιοτελώς.
    Και αντί να έρθεις και αφού μάθεις τι έχει γίνει, να πεις και κανά ευχαριστώ σε κανά μα…κα σαν και μένα που παλεύει να κάνει κάτι για τον τόπο του, μας την λες και από πάνω; Δεν θα είσαι καλά άνθρωπε μου.

    Όχι ρε Χρύσανθε, ούτε δικιά μου ούτε δικιά σου είναι η ιδέα της εθελοντικής δράσης.
    Απλά εσύ όπως και άλλοι πολλοί περιμένεις να τρέξουν οι άλλοι να σου λύσουν το πρόβλημα ή να σου υλοποιήσουν την ιδέα σου, λες και σου έχουν υποχρέωση ή λες και είναι δικό τους το πρόβλημα.
    Όταν θα μάθεις πραγματικά τι σημαίνει κυνηγάω το όνειρο μου με ανιδιοτέλεια και προσφέρω στο σύνολο, έξω από τον Δήμο, έξω από κολλητούς και έξω προσωπικά θέλω, έλα να μου ξαναμιλήσεις.

    Όσο για τον υποστηρικτή, σου ξαναλέω δεν έχει να κάνει κάτι με τον Δήμο. Είναι Δράση Πολιτών. Εθελοντές. Ο δε υποστηρικτής είναι εκεί να βοηθήσει. Το αν χρησιμοποιεί το κολυμβητήριο ή όχι είναι δουλειά του Δήμαρχου, των τεχνικών υπηρεσιών και του Προμηθέα που του ανήκει η λειτουργία.

  3. Για τον 2.41, οι υπόλοιποι εκτός από τους δύτες, αφενός θα βοηθάμε για κάποια πράγματα που θα βγούν, και αφετέρου θα κάνουμε καθαρισμό ακτής κατά μήκος της.

  4. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.

    Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ…
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

    ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ? ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΜΥΣΤΙΚΟ !

    ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΚΟΣΜΟΣ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ , ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑΛΛΑ !!
    ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Η’ ΞΕΡΕΙΣ,

    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΦΏΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΒΟΥΤΟΥΝ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,
    ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ Όσο για τον υποστηρικτή, σου ξαναλέω δεν έχει να κάνει κάτι με τον Δήμο. Είναι Δράση Πολιτών. Εθελοντές. Ο δε υποστηρικτής είναι εκεί να βοηθήσει. Το αν χρησιμοποιεί το κολυμβητήριο ή όχι είναι δουλειά του Δήμαρχου, των τεχνικών υπηρεσιών και του Προμηθέα που του ανήκει η λειτουργία.

    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.

    ΑΛΛΑ, ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΩΡΓΟ !!
    ***Η ιδέα είναι των "Υδροναυτών"
    *** Κρίμα για τον κόπο που έχω κάνει να προχωρήσει η ιδέα σου
    *** Όχι ρε Χρύσανθε, ούτε δικιά μου ούτε δικιά σου είναι η ιδέα της εθελοντικής δράσης

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ?
    Η ΙΔΕΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ?

    ΟΕΟ!!

    Υ.Γ: ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ,
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ…

    ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ.

  5. Ρε Χρύσανθε μην είσαι κολλημένος. Άλλο ο Δήμος και αυτά που πρότεινες και άλλο η Δράση Πολιτών που είναι μια ανεξάρτητη εθελοντική ομάδα.
    Το ότι συμμετέχω δεν σημαίνει ότι συμμετέχει και ο Δήμος. Ούτε ότι συμμετέχει ο ΓΓ του εθελοντικού δασοπυροπροστασίας σημαίνει ότι είμαστε πυροσβέστες.
    Είμαστε ένας ανεξάρτητος φορέας με δικές μας αποφάσεις, δικά μας έξοδα και αποφάσεις.
    Εσύ αναφέρεσαι στις προτάσεις σου στον Δήμο, που και εγώ συμφωνώ ότι είναι πολύ καλές και άριστο σχέδιο. Και όπως σου είπα, αυτό εκτίμησα για αυτό προσπάθησα να βοηθήσω.
    Αλλά στον Δήμο δεν κάνουν τα αυτονόητα, εσύ περιμένεις να κάνουν τα εξεζητημενα;
    Άλλο αυτό και άλλο η Δράση Πολιτών. Είναι σαν να είναι Δημοτικός Σύμβουλος ένας από την WWF και να σου φταίει που δεν υλοιποιείται μια πρόταση στον Δήμο.
    Κατάλαβες τώρα τι λέω;

    Για το ποιοί βουτάνε νύχτα ή μέρα, τι να σου πω, δεν είμαι Λιμενικό και δεν έχω καμμία σχέση με αυτούς που λες. Άρα εκ του περισσού τα αναφερόμενα σου και δεν με αφορούν. Αν παρανομούν κακώς. Ο υπολιμενάρχης θα είναι μαζί μας σήμερα, έλα να κάνουμε καταγγελία.
    Και αν θες έλα να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε τον εθελοντισμό καλύτερο. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Χωρίς δήμο, και χωρίς μούπες σούπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog