Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη ο Χρ. Παπαδόπουλος για αρπαγή πλούσιας Αθηναίας.Tην έκρυβε στο Ξυλόκαστρο!

- Advertisement -
Στην περιοχή του Μενιδίου συνελήφθη την Παρασκευή (29/07) ο διαβόητος αρχηγός της “εταιρείας δολοφόνων”, Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε απαγάγει μία πλούσια Αθηναία, την οποία κρατούσε σε πατάρι διώροφης κατοικίας στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 73χρονος σήμερα Παπαδόπουλος μαζί με έναν ακόμη 50χρονο, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή της γυναίκας για τη μεταβίβαση της περιουσίας, που είχε κληρονομήσει από τον αποθανόντα σύζυγο της, που διατηρούσε αντικερί στους Αμπελόκηπους, την κρατούσαν στην περιοχή Συκιά Ξυλοκάστρου Κορινθίας.

Στην εγκληματική οργάνωση, υπάρχει ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από την Αστυνομία.

Η αντίστροφή μέτρηση άρχισε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οπότε η καθαρίστρια που πήγε στο σπίτι στη Συκιά, εντόπισε στο πατάρι τη γυναίκα.

Η 57χρονη, αφού της εξήγησε πως η συμμορία Παπαδόπουλου την είχε απαγάγει, ζήτησε στη συνέχεια να ειδοποιήσει τον αδερφό της και αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς της και στη συνέχεια η Αστυνομία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, σε έφοδο της αστυνομίας συνελήφθη ο 50χρονος ιδιοκτήτης, απελευθερώθηκε η γυναίκα και τέθηκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Το σπίτι, όπου την κρατούσαν, ανήκε στη σύζυγο του 50χρονου, η οποία έχει πεθάνει. Ο ίδιος εκτιμάται ότι είχε γνωριστεί με τον Παπαδόπουλο στις φυλακές.
Αστυνομικοί, άρχισαν να αναζητούν και τον Παπαδόπουλο, τον οποίον και εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής (29/07) στo σπίτι ξαδέλφης του, στην περιοχή του Μενιδίου.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα ναρκωτικά δισκία και ένας γεμιστήρας πιστολιού με δώδεκα σφαίρες.Με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Κορίνθου, σε βάρος του Παπαδόπουλου και θα οδηγηθεί το Σάββατο (30/07) το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου στη συνέχεια να σταλεί στον ανακριτή.
Από τα στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει ότι η 57χρονη γνώρισε τον Παπαδόπουλο, μέσω γνωστών της, ως δικηγόρο ειδικό στα κληρονομικά για να της τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες.
*cosmo.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά, ήταν ελεύθερο αυτό το τέρας;;; Είμαι 40άρης και θυμάμαι τα φρικαλέα εγκλήματα που διέπραξε την δεκαετία του '80. Είχε φάει 7-8 φορές ισόβια… Γιατί ήταν έξω;; Τι σύστημα δικαιοσύνης έχουμε τελικά;;;

    JOHN

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog