Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βίντεο από το άνοιγμα στα διόδια του Ισθμού

- Advertisement -

Δείτε: Άνοιξαν συμβολικά τις μπάρες στα διόδια του Ισθμού και των Αγίων Θεοδώρων (video)…

Με το σύνθημα: “Όχι χημικά στο Σουσάκι”, άνοιξαν για 2 ώρες (από τις 6:30 μέχρι τις 8:30) τις μπάρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο δήμαρχος, μέλη της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης αλλά και οι κάτοικοι στα διόδια του Ισθμού και των Αγίων Θεοδώρων.

Σχετικά θέματα:

Δείτε τι είναι το στυρένιο που θέλουν να εγκαταστήσουν στους Αγίους Θεοδώρους

Άνοιξαν τα διόδια Ισθμού και Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικό "ενδιαφέρον" έχουν οι δηλώσεις που έκαναν (είναι στα υπόλοιπα video) 1. Ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων που δηλώνει μέσα στα όρια του δήμου του ότι "είμαστε σήμερα εδώ στα διόδια Κορίνθου" !!!!!! 2. Ο Γκιώνης που ζητάει από την κυβέρνηση να μην δώσει την αδειοδότηση (που έχει ήδη δοθεί), κάνοντας γαργάρα την ανυπαρξία του στο επίμαχο θέμα, που επί δημαρχίας του ολοκληρώθηκε!!!!! 3. Ο Παπαγεωργίου που ενθουσιασμένος επειδή ο κόσμος που περνάει τζάμπα τα διόδια είναι μαζί τους και ψέγει τα κανάλια που δείχνουν μόνο άλλες πραγματικότητες από τις κινητοποιήσεις !!!!!
    Που είναι όλοι αυτοί οι παραπάνω και άλλοι πολλοί ευαίσθητοι περιβαντολόγοι να εναντιωθούν στο διαρκές εγκλημα της ανεξέλεγκτης επέκτασης της Motor Oil. Καλά ο δήμαρχος εξαιρείται γιατί δεν είναι ενημερωμένος, ο Γκιώνης στην κοσμάρα του, Ο Παπαγεωργίου νάχαμε να λέγαμε, οι συνασπισμίτες του "κοινωνικού φόρουμ Κορινθίας" που εκλογικεύουν μόνο ότι χωράει το "τεράστιο" μυαλό τους, που βόσκουν; ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ !!!!!
    Δήμαρχε το Λουτράκι υπάρχει στην αντζέντα σου; 7 μήνες στο πουθενά, ή μάλλον αποσπασματικά στους Αγίους Θεοδώρους για το τίποτα.

  2. Ανωνυμε ηρωα του καναπε,ανοικανοποιητε ξερολα,που ολα τα ξερης,ολες τις λυσεις εχεις μα σε κανεναν αγωνα δεν παιρνης μερος γιατι θα παρεξηγηθη ο καναπε σου,τερατακι της τσεπης που εισαι?Γιατι τους αφηνεις ολους αυτους που αναφερης μονους τους να κανουν παιχνιδι?Σιγουρα ο δημαρχος δεν εχει προσφερη τα αναμενωμενα,αλλα αυτο δεν του αφαιρη το δικαιωμα να ξεκινηση να κανη κατι.Εσυ ομως φαινετε οτι θελης γενικο μετωπο επιθεσης με την απουσια σου παντα σιγουρη.Βολεψακιας του κερατα μου φαινεσε φιλε μου.Μαθε ομως κατι.Το προβλημα του γειτονα συντομα θα γινει και δικο μου και θα πρεπη μαζι με το γειτονα να το αντιμετωπισω.Καλη ξεκουραση στο καναπε σου και ευχομαι ακομα καλλιτερη συλλογη επαναστατικων ιδεων.Γεια σου καναπεδακια.BOMP-FIS

  3. Όχι φίλε μου 9:24, δεν ακουμπάμε τη Μοtor Oil. Δεν μας συμφέρει, πρωτίστως την οικογένεια του δημάρχου μας και δευτερευόντως τόοοοοσους εργαζόμενους. Προτιμούμε να τα βάζουμε με τους μικρούς και τους λίγους εργαζόμενους. Βλέπετε οι μικροί είναι πιο επικίνδυνοι!!!

  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΘ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ; ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ.

  5. Τι υπονοείς φίλε 1:34, ποιός είναι ο Παπαγεωργίου. Δεν σε καταλαβαίνω. Είναι ο ξερόλας κ. Παπαγεωργίου. Αλήθεια ………τι θέση πήρε από τους συμπολίτες του στους Αγίους?
    Πάντως έχει πλάκα που νομίζει ότι τα αυτοκίνητα κορνάρουν γιατί συμπονούν το πρόβλημά μας. Αυτός αν του χάριζαν το αντίτιμο των διοδίων δεν θα κόρναρε? Οι Έλληνες είμαστε φιλότιμος λαός, ένα ευχαριστώ το λέμε πάντα!

  6. Προς 11:34, από 9:24 ή καναπεδάκια όπως γουστάρει η φασιστική σου ιδεοληψία για την δημοκρατία. Όλο λάδι λάδι και τηγανήτα τίποτα. Στην ουσία αυτών που αναφέρω, έχεις να πεις κάτι, χωρίς να βρίζεις; Μήπως οι αντίθετες σε εσένα απόψεις θα πρέπει να εξαφανιστούν, γιατί η εξυπηρέτηση, συνειδητή ή άσυνείδητη, των επιχειρηματικών συμφερόντων, που προφανώς δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς, είναι το διακύευμα αυτής της μονομερούς "κινητοποίησης"; Από το κοινωνικό φόρουμ σε κόβω. Έλα λοιπόν να ανοίξουμε μια σοβαρή, αν μπορείς, συζήτηση. Ξεκινάμε με ένα όνομα, CORAS ….. Τι εταιρεία είναι αυτή, ποιών επιχειρηματικών συμφερόντων;

  7. Επειδή γνωρίζω την αντικειμενική διάθεση που χαρακτηρίζει το loutrakiblock και όταν είμαι φορτισμένος συναισθηματικά σε αυτό απευθύνομαι θα ήθελα να κάνω κάποιες υποκειμενικές παρατηρήσεις θα πούν κάποιοι, αλλά πάντως αποκαθιστούν την αλήθεια, που έτσι κι αλλιώς είναι καταγεγραμμένη και σε έγγραφα (αποφάσεις Δ.Σ., κοινοποιήσεις εγγράφων σε υπουργεία κ.λ.π). Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα πουν αργά το θυμήθηκες. θα αναφερθώ λοιπόν σε όλους αυτούς που όψιμα αγωνιζόμενοι κάνοντας εύκολη κριτική (από τον καναπε του σπιτιού τους και τα κεφενεία) για το θέμα της εγκατάστασης των χημικών στο Σουσάκι -χωρίς να έχω καμμία διάθεση να απολογηθώ σε αυτούς- σχετικά με τις ευθύνες των προηγούμενων δ.σ. σε ότι μου αναλογεί τις αποδέχομαι, θα τους θυμήσω όμως ότι όταν αυτοί έκαναν "χρυσές δουλειές" με τις εν λόγω βαριές βιομηχανίες και όχι μόνο, ο υποφαινόμενος μαζί και άλλοι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι ψήφιζε σε όλες τις εγκαταστάσεις αρνητικά στα δ.σ. και επίσης ήταν παρών σε όλες τις κινητοποιήσεις των δημοτών για ένα καλύτερο περιβάλλον! Θα ήθελα να κάνω ακόμα μια καλοπροαίρετη παρατήρηση η μεταφορά των ευθυνών μεταξύ παλαιών και νέων δημοτικών αρχόντων όταν το παιχνίδι έχει αρχίσει είναι αν μη τι άλλο κακός παράγοντας για την πορεία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων. Σωτήρης Στάμου

  8. για τον CORAS.Η εταιρια SUSAKI LOGISTIC ειναι ιδιων συμφεροντων με τημ εταιρια ΠΕΡΛΑ και την SULFUR ELLAS.Μεχρι πριν λιγα χρονια μονοπωλιο λιπασματων αν αυτο σου λεει κατι.Ελπιζω να απαντησα στην ερωτηση σου.BOMP-FIS

  9. Εε.. Όχι και αντικειμενική διάθεση κ. Στάμου το Λουτράκι μπλοκ. Γιατί αποσιώπησε και δεν έδειξε τι κατέγραψαν και οι άλλες κάμερες που ήταν εκεί .Ερώτημα.
    Ενας μάχιμος Αγιοθεοδωρίτης

  10. Ευχαριστούμε κύριε μάχιμε για τα καλά σας λόγια..

    Αλήθεια,από πότε θα έπρεπε εμείς να ξέρουμε τι βίντεο έχουν ανεβάσει άλλα sites για να τα αναρτήσουμε;Μήπως μας τα έστειλαν και δεν τα ανεβάσαμε;Ρωτήστε για να μάθετε αν θέλετε να ξέρετε τα e-istos ή το perahora αν μας έστειλαν κάτι και δεν το κάναμε..

    Αν θέλετε να κερδίζετε εντυπώσεις αγαπητοί μόνο και μόνο που σας περνάμε το σχόλιό σας το κάνουμε για να καταλάβουν όλοι οι αναγνώστες μας πόσο αντικειμενικοί είμαστε..

    Τώρα αν εσείς θέλετε εμείς να λειτουργούμε ως δικά σας όργανα ή υπάλληλοι δικοί σας,τότε αυτή είναι άλλη κουβέντα.Είμαστε στην διάθεσή σας για ότι θέλετε και το γνωρίζουν ΆΠΑΝΤΕΣ αυτό..

  11. Και όμως διαψεδευστε. Τον Λογοθετη τον ειδατε αμεσως και το αναρτησατε τον Γκιώνη οχι, λεω ψεματα; Κοιτατε ημερομηνίες.
    Αλλα ξερω υπάρχουν και σκοπιμοτητες.
    Ενας μάχιμος Αγιοθεοδωρίτης

  12. μάχιμε Αγιοθεοδωρίτη,εμείς οι μη μάχιμοι σε ευχαριστούμε που επιτέλους αποκάλυψες την αλήθεια…λοιπόν,άκου πώς έχουν τα πράγματα…ο MiFi τα παίρνει από τον Γκιώνη,ο Alex από τον Λογοθέτη,εγώ από τον Παύλου κι ο L-News από τον Πετρίτση…η Φόρτη μας πληρώνει με συνδρομές…όποιος άλλος θέλει να μας χρηματοδοτήσει,ας επικοινωνήσει μαζί του…όπου φυσσάει ο άνεμος πάμε και μακάρι να βρούμε και μιά θέση στον δήμο,τόσο αγώνα έχουμε κάνει τόσο καιρό στο γλύψιμο,να μην επιβραβευτεί ;;;…αυτές είναι φίλτατε οι σκοπιμότητες και είδες που έκανες την αλήθεια να λάμψει;;;…δεν θέλει κόπο,τρόπο θέλει…άμα στείλεις κι εσύ κανένα φράγκο,θα βγάλω κι άλλα στην φόρα για εμένα…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog