Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διακόπτεται το Δ.Σ.

- Advertisement -

Διακόπτεται μετά το αίτημα της πρακτικογράφου του Δ.Σ. Αργυρούς Μποζιού, το Δ.Σ…

Η κυρία Μποζιού, όπως γράψαμε και νωρίτερα, δεν πληρώνεται τις υπερωρίες της και ως συνέπειαν αυτού η συνεδρίαση διεκόπη καθώς εξέφρασε την αδυναμία της στο να παρίσταται. Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011 (σ.σ. σήμερα) στις 19:00. Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε.

Η συντακτική ομάδα του  loutrakiblog

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι ελεος ολοι τους. Αντι να το αρχιζανε ποιο νωρις και αυτο και ολα τα Δ.Σ παλι τα ιδια…. Δεν μας λενε ομως για ποιο λογο δεν περασανε και το θεμα 2ο με τα λεφτα του
    ΣΑΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Που τα παιδια του Εθελλοντικου Συλλογου ηταν απο της 7 το απογευμα στο συμβουλειο και περιμενανε να ακουσουνε το θεμα αυτο και τους κρατισανε μεχρι το τελος με αγονια και εντελει το λιξανε….Σαν δεν ντρεπεστε λιγακι

  2. Οι σύμβουλοι που κάθονται αρκετοί έξω και πίνουν τα ποτάκια τους και μπαίνουν που και που μέσα και ξαναβγαίνουν, πληρώνονται, δεν ξέρω κι εγώ πόσα ευρώ για κάθε συνεδρίαση, ενώ υπερωρίες στην πρακτικογράφο δεν δίνουν. Ντροπή, κάτι πρέπει να γίνει.
    Παρεμπιπτόντως, ήθελα να ήξερα η Λέζου και ο Γκιώνης για παράδειγμα παίρνουν τα ίδια λεφτά για κάθε συνεδρίαση ή υπάρχει διαβάθμιση για το πόσο ενημερωμένος, διαβασμένος και ενεργός είναι ο κάθε σύμβουλος σε κάθε συνεδρίαση?
    Καλά, πλάκα κάνω!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog