Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κατηγορηματική ομιλία Παύλου Παύλου για την νέα δημοτική αρχή!

- Advertisement -

Χείμαρρος ο πρώην δήμαρχος Παύλος Παύλου εναντίον της αδράνειας της νέας δημοτικής αρχής για όλα σχεδόν τα καυτά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος…

Αναμένεται να ανάψει και άλλο το κλίμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ο πρώην δήμαρχος δείχνει με την στάση του ότι οι φιλικές σχέσεις που είχαν αναπτυχθεί προεκλογικά με την νέα δημοτική αρχή έλαβαν τέλος οριστικά και αμετάκλητα.
Ο λόγος είναι τι άλλο, το πόρισμα Τσοβόλα για την Τουριστική Λουτρακίου ΑΕ.
Μέχρι στιγμής ο κος Παύλου με την ομιλία του δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις…

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε a.v, έκοψες προχθές ένα σχόλιό μου που σου είχα γράψει ότι ο ΠΠ έχει ανάψει τις πολεμικές μηχανές και για εμπροσθοφυλακή είχε κάποια πρωτοπαλίκαρα (ας μην γράψω ονόματα τώρα). Είδες που σιγά σιγά δικαιώνομαι. Κάποιοι ήσαν απόντες χθές!!!
    Τόσο λίγο κράτησε η συνεργασία ΠΠ-Λογοθέτη. Επόμενο δεν ήταν; Ήταν μία παράταιρη συνεργασία, με πολλά ερωτηματικά. Απορώ πάντως ο έμπειρος κύριος Παύλος Παύλου πως την πάτησε έτσι. Αυτοί που τον συμβούλεψαν να συνεργαστεί τη δεύτερη Κυριακή ανοικτά με το Λογοθέτη, ήθελαν να τον ρίξουν κατευθείαν στο γκρεμό. Αυτοί είναι οι "πραγματικοί" φίλοι!!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΙΝΑΤΙ!
    Τώρα ποιός είδε το Θεό (sorry τον ΠΠ) και δεν τον φοβήθηκε! Τι έχουν να δουν τα ματάκια μας και ν' ακούσουνε τ'αυτάκια μας!

  2. 1:44,όπως σου είχα πεί,άσχετα αν δικαιωθείς ή όχι,εμένα δεν μου πέφτει λόγος σε αυτό,αν θέλουμε να έχουμε αντικειμενικούς διαχειριστές στο Loutrakiblog…την προσωπική μου άποψη,είμαι υποχρεωμένος να την κρατάω για μένα σε θέματα δημοτικής αρχής…

  3. Το "βάστα με να σε βαστώ" φαίνεται να τελείωσε μεταξύ ΠΠ και δημάρχου!…..
    Η "ζημιά" όμως έχει γίνει για τον δήμο……
    Η προεκλογική τους συμμαχία και η λειτουργία του ενός ως δεκανίκι του άλλου οδήγησαν τον δήμο να διοικείται από μια δημοτική αρχή που στερείται κάθε σοβαρού σχεδιασμού.
    Καθημερινά έχουμε τρανές αποδείξεις ανικανότητας στη διαχείρηση ακόμη και θεωρητικά εύκολων καταστάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog