Όλοι γνωρίζαμε – περιμέναμε, ότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, τα πνεύματα θα ήταν οξυμένα, θέλεις γιατί κάποιοι θεωρούσαν εαυτούς προσβεβλημένους, από τις διαρροές της περίφημης πλέον γνωμοδότησης Τσοβόλα, θέλεις γιατί κάποιοι άλλοι βρήκαν, χαιρέκακα, την ευκαιρία να “ισοπεδώσουν – ξεμπροστιάσουν” τους αντιπάλους τους, οπότε δεν ξαφνιαστήκαμε με τις κορώνες που ακούστηκαν…
 Αυτό που δεν γνωρίζαμε, τουλάχιστον το μέγεθός του, ήταν το απύθμενο θράσος έκφρασης ενός κεραυνοβόλου έρωτα, που όλοι οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο πειστήκαμε ότι θα έχει την ευτυχή κατάληξη, της εις γάμου κοινωνίας. Πρωταγωνιστές οι δύο πρώην δήμαρχοι Παύλου – Γκιώνης.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, του τραγικού κατά τα άλλα, έρωτα Παύλου – Γκιώνη, ήταν η ανερυθρίαστη τοποθέτηση του κου Παύλου, κατά την ψήφιση απαλλαγής ή όχι  του Δ.Σ. της Λουτράκι ΑΕ, από τις ευθύνες για την χρήση 2010,  όπου αλλάζοντας την ψήφο του, της ΜΗ απαλλαγής,  που πριν ένα μήνα είχε δώσει, δήλωσε χθες, ότι ψηφίζει την απαλλαγή του Δ.Σ, γιατί παρά τις  όποιες αντιρρήσεις είχε, ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ, ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ, στις αποφάσεις και ενέργειες του ΔΣ κατά το 2010, όπου πρόεδρος ήταν ο κος Γκιώνης.

Θεωρώ κορυφαίο το γεγονός της απροκάλυπτης μεταστροφής Παύλου, ως προς τα πεπραγμένα Γκιώνη, μαζί δε και με την από κοινού “σύσκεψη” Παύλου – Γκιώνη και Πετρίτση, στο λόμπι του δημαρχείου, για συναπόφαση ως προς το αν θα παραμείνουν στο ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ, με δαιμονίζουν και με πονηρεύουν γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν.
Πιάνω τον εαυτό μου, σκεπτόμενος τα παραπάνω, να πρασινίζει και να κοκκινίζει συγχρόνως, επειδή τα σημάδια των επικών αντιπαραθέσεων, αλληλοκατηγοριών, και ξεκατινιάσματος,  που παρακολουθούσαμε – συμμετέχοντας και εμείς πολλές φορές –  16 συναπτά χρόνια, στα δημοτικά συμβούλια και στις αντίστοιχες προεκλογικές περιόδους, ακόμη είναι νωπά
Θυμήθηκα και ντράπηκα για τους άμοιρους συμπολίτες μου, που παρασυρμένοι (μέσα σ’ αυτούς και εγώ), από τις μεγαλοστομίες, από τις καταγγελίες και την πόρρωση που είχαν κατορθώσει να ενσπείρουν, οι Παύλου-  Γκιώνης στους ψηφοφόρους τους, έδιναν ομηρικές μάχες στην “πιάτσα”, για το “δίκιο” του ΔΙΚΟΥ τους.

Προφανώς ο κος Παύλου, έκανε το πρώτο βήμα προς τα “έξω” και δήλωσε ότι ΠΕΙΣΤΗΚΕ ότι δεν υπάρχει ΔΟΛΟΣ, θα ακολουθήσουν και άλλες αβρότητες και από τον κο Γκιώνη, που επιβεβαίωσε χθες ότι  μετά από τόσα χρόνια συμφώνησαν με τον κο Παύλου.
Τους ενώνει πια η υπόθεση “γνωμοδότηση Τσοβόλα”, παρ’ ότι ο κος Λογοθέτης πάει σιγά γιατί βιάζεται ή γιατί δεν γνωρίζει πως να την διαχειριστεί πλέον.

Κλείνω με ένα ερώτημα που δεν με αφήνει να ησυχάσω, “Γιατί ο κος Παύλου, που μέχρι πρότινος πίστευε ότι υπήρχε δόλος για τα πεπραγμένα του ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ για την χρήση 2010, δεν κατέφυγε, ως όφειλε, στον εισαγγελέα;”

ο αχρέωτος