Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ή ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ,του αχρέωτου

- Advertisement -

Όλοι γνωρίζαμε – περιμέναμε, ότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, τα πνεύματα θα ήταν οξυμένα, θέλεις γιατί κάποιοι θεωρούσαν εαυτούς προσβεβλημένους, από τις διαρροές της περίφημης πλέον γνωμοδότησης Τσοβόλα, θέλεις γιατί κάποιοι άλλοι βρήκαν, χαιρέκακα, την ευκαιρία να “ισοπεδώσουν – ξεμπροστιάσουν” τους αντιπάλους τους, οπότε δεν ξαφνιαστήκαμε με τις κορώνες που ακούστηκαν…
 Αυτό που δεν γνωρίζαμε, τουλάχιστον το μέγεθός του, ήταν το απύθμενο θράσος έκφρασης ενός κεραυνοβόλου έρωτα, που όλοι οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο πειστήκαμε ότι θα έχει την ευτυχή κατάληξη, της εις γάμου κοινωνίας. Πρωταγωνιστές οι δύο πρώην δήμαρχοι Παύλου – Γκιώνης.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, του τραγικού κατά τα άλλα, έρωτα Παύλου – Γκιώνη, ήταν η ανερυθρίαστη τοποθέτηση του κου Παύλου, κατά την ψήφιση απαλλαγής ή όχι  του Δ.Σ. της Λουτράκι ΑΕ, από τις ευθύνες για την χρήση 2010,  όπου αλλάζοντας την ψήφο του, της ΜΗ απαλλαγής,  που πριν ένα μήνα είχε δώσει, δήλωσε χθες, ότι ψηφίζει την απαλλαγή του Δ.Σ, γιατί παρά τις  όποιες αντιρρήσεις είχε, ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ, ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ, στις αποφάσεις και ενέργειες του ΔΣ κατά το 2010, όπου πρόεδρος ήταν ο κος Γκιώνης.

Θεωρώ κορυφαίο το γεγονός της απροκάλυπτης μεταστροφής Παύλου, ως προς τα πεπραγμένα Γκιώνη, μαζί δε και με την από κοινού “σύσκεψη” Παύλου – Γκιώνη και Πετρίτση, στο λόμπι του δημαρχείου, για συναπόφαση ως προς το αν θα παραμείνουν στο ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ, με δαιμονίζουν και με πονηρεύουν γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν.
Πιάνω τον εαυτό μου, σκεπτόμενος τα παραπάνω, να πρασινίζει και να κοκκινίζει συγχρόνως, επειδή τα σημάδια των επικών αντιπαραθέσεων, αλληλοκατηγοριών, και ξεκατινιάσματος,  που παρακολουθούσαμε – συμμετέχοντας και εμείς πολλές φορές –  16 συναπτά χρόνια, στα δημοτικά συμβούλια και στις αντίστοιχες προεκλογικές περιόδους, ακόμη είναι νωπά
Θυμήθηκα και ντράπηκα για τους άμοιρους συμπολίτες μου, που παρασυρμένοι (μέσα σ’ αυτούς και εγώ), από τις μεγαλοστομίες, από τις καταγγελίες και την πόρρωση που είχαν κατορθώσει να ενσπείρουν, οι Παύλου-  Γκιώνης στους ψηφοφόρους τους, έδιναν ομηρικές μάχες στην “πιάτσα”, για το “δίκιο” του ΔΙΚΟΥ τους.

Προφανώς ο κος Παύλου, έκανε το πρώτο βήμα προς τα “έξω” και δήλωσε ότι ΠΕΙΣΤΗΚΕ ότι δεν υπάρχει ΔΟΛΟΣ, θα ακολουθήσουν και άλλες αβρότητες και από τον κο Γκιώνη, που επιβεβαίωσε χθες ότι  μετά από τόσα χρόνια συμφώνησαν με τον κο Παύλου.
Τους ενώνει πια η υπόθεση “γνωμοδότηση Τσοβόλα”, παρ’ ότι ο κος Λογοθέτης πάει σιγά γιατί βιάζεται ή γιατί δεν γνωρίζει πως να την διαχειριστεί πλέον.

Κλείνω με ένα ερώτημα που δεν με αφήνει να ησυχάσω, “Γιατί ο κος Παύλου, που μέχρι πρότινος πίστευε ότι υπήρχε δόλος για τα πεπραγμένα του ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ για την χρήση 2010, δεν κατέφυγε, ως όφειλε, στον εισαγγελέα;”

ο αχρέωτος

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ωραία ατμόσφαιρα ……..μετα μας φταίνε μόνο οι βουλευτές .ενώ οι δημαρχοι και οι αυλικοι τους που περναγαν ζωή και κότα καταχρασοντας δημοτικό χρήμα με πολλα μηδενικά φορτωνοντας την πόλη μας με δάνεια είναι Αγιοι επειδή τους ξέρουμε;;όσοι αποδειχθούν ότι τα έχουν πάρει να τους βάλουμε στο σιντριβάνι στη κεντρική πλατεία για να γελιοποιηθουν όπως γελιοποιησαν την πόλη μας

  2. Η απόλυτη ξεφτίλα. Ο κύριος Παύλου με σημαία την κακοδιαχείριση και την οικτρή κατάσταση που έχουν τα οικονομικά της πόλης μας εξαιτίας φυσικά του κυρίου Γκιώνη, κορόιδεψε τον Λουτρακιώτικο και Αγιοθοδωρίτικο λαό για δήθεν κάθαρση και ότι αυτός είναι ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που ξέρει πως να φέρει την πρόοδο (ναι αυτή την πρόοδο που είχαμε τα 12 χρόνια που ήταν δήμαρχος) και τους υφάρπαξε την ψήφο. Με το μένος που είχε εναντίον του κυρίου Γκιώνη και τον απύθμενο εγωισμό του (που δεν μπορούσε να πάρει πίσω τα όσα προεκλογικά έλεγε), πήγε τους ψηφοφόρους τους τη δεύτερη Κυριακή στον κύριο Λογοθέτη χωρίς να υπολογίσει διόλου το καλό της πόλης που υποτίθεται νοιαζόταν. Τώρα μπροστά στο πόρισμα Τσοβόλα, διαγράφει όσα έλεγε για τον κύριο Γκιώνη και γίνεται θηρίο κατά του ανθρώπου που οδήγησε στην εξουσία.
    Τι να πει κανείς!
    Δυστυχώς όμως ο λαός ξεχνά γρήγορα και όλα αυτά που συζητάμε σήμερα, αύριο θα έχουν ξεχαστεί……..και η ζωή συνεχίζεται………
    Εμείς είμαστε υπεύθυνοι, μόνο εμείς, που ενώ γνωρίζουμε το ποιόν του καθενός, έχουμε τόοοοοσο εγωισμό που δεν βλέπουμε ένα βήμα μπροστά, που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε τα λάθη μας και τα επαναλαμβάνουμε. Τυφλωνόμαστε από μικροσυμφέροντα και μικρότητες, κοιτάμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος.
    Αλήθεια τελικά, οι ψηφοφόροι και οι οπαδοί του κυρίου Παύλου, που έβριζαν επί 4 χρόνια τον κύριο Γκιώνη, τι έχουν να πουν τώρα? Που είναι, δεν τους βλέπουμε στην πιάτσα, χάθηκαν όλοι δια μαγείας ή μήπως πήγαν όλοι διακοπές!

  3. Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΓΚΙΩΝΗ – ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  4. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ
    ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΗ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ
    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ

  5. Μπορεί ο Γκιώνης να λέει μπροστά στις κάμερες ότι τα βρήκε με τον Παύλου.
    Τον Παύλου τον ακούσατε να πει κάτι;
    Ετσι τον συμφέρει τον Γκιώνη φαίνεται

  6. Για να μην υπάρχει ίχνος αμφιβολίας, σχετικά με το τι ψήφισε ο κος Παύλου στην συνεδρίαση της 27/6/11 (απάντηση στον 10:34), αναφέρω κατηγορηματικά, ότι η ψήφος του στα πρακτικά, κατεγράφη ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΓΚΡΗΝΟΝΤΕΣ την απαλλαγή.
    Συγκεκριμένα είχε δηλώσει στην τοποθέτησή του ότι, "εγώ λέω ότι εγκρίνω με επιφύλαξη …………. – ψήφος με επιφύλαξη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Στην δε ψηφοφορία προσμετρήθηκε στους μη δίνοντες την απαλλαγή, γιατί δεν θέλησε να ψηφίσει ούτε καν αποχή, όπως ψήφισαν η κα Κούτμου και ο κος Στάμου από τον συνδυασμό του.
    Για την ιστορία, απαλλαγή ψήφισαν μόνο οι σύμβουλοι του κου Γκιώνη και ο κος Φίλης.
    Εκτός τούτων, ο κος Παύλου ήταν σαφέστερος στην τελευταία συνεδρίαση της 3/8/11, όπου πλέον αίροντας τις επιφυλάξεις του, επειδή "ΠΕΙΣΤΗΚΕ" όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ότι δεν υπήρχε ΔΟΛΟΣ στις ενέργειες του ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ και ψήφισε ξεκάθαρα, την απαλλαγή του ΔΣ.
    Συγνώμη φίλε μου 10:34, αλλά τα παραπάνω είναι καταγεγραμμένα, χωρίς διάθεση παραχάραξης της αλήθειας. Άρα εκ των γεγονότων επίτρεψέ μας να καταλαβαίνουμε επακριβώς.

    ο αχρέωτος

  7. ΦΙΛΕ ΑΧΡΕΩΤΕ
    ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ TA ΛΕΣ
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜAIΝΕΙ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ;
    Η ΜΠΟΡΕI ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝA ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ;
    ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΣΑ BLOGS ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
    ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΙΛΛΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΥΛΟΥ;

  8. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ 8 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
    ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΓΚΙΩΝΗ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΗΚΩΝΕ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΡΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ (ΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ). ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΕΙΣΤΗΚΕ (Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΟ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΓΚΙΩΝΗ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΡΓΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ.

  9. Οπως καταλαβαίνετε όλοι, οι μάσκες πέσανε..Το τί πρόκειται να βιώσουμε,σχετικά με τα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας,ένας ΘΕΟΣ ξέρει και όσοι τυχόν έχουν εμπλακεί στην όλη ιστορία.Αυτό που προέχει είναι να είμαστε φειδωλοί στις εκτιμήσεις μας γιατί πιθανόν να προκύψουν εκλήξεις μεγατόνων από περαιτέρω σχετική διαδικασία έρευνας.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ…….Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α Σ Α Σ .

  10. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για μια ακόμη φορά. Οι συνειδήσεις πολιτών δεν σαν νοιάζουν. Οι συνειδήσεις οικογενειών και προσώπων στα καφενεία που έχουν κατακαρωθεί δεν σας νοιάζει; Τα δήθεν νοήματα και συμπεράσματα που αφήνετε να ορίζει ο καθένας ανάλογα με τον τρόπο σκέψης του δεν σας νοιάζει; Το αλληλοσκοτωμό της κοινωνίας μας όλα αυτά τα χρόνια δεν σας νοιάζει. Η κατάντια αυτού του Δήμου δεν σας νοιάζει; Ότι ο ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου δεν σας νοιάζει;

    Αλλά τώρα ξαφνικά σας νοιάζει και σας κόπτει γιατί πληγώνει την δική σας εικόνα;

    Θα βάλω ένα επιπλέον ερώτημα..
    θα βρεθεί να μας απαντήσει κανείς για τις υπολήψεις προσώπων που έχουν θιχτεί στις προεκλογικές συγκεντρώσεις και στα καφενεία απο τα παπαγαλάκια του κάθε συνδυασμού;

    Ενας Απλός Πολίτης..

    υ.γ.
    Μην τους λυπάστε. Ότι έσπειραν ας θερίσουν. Να που οι καταστάσεις μας δικαιώνουν τους απλούς πολίτες αυτού του τόπου. Και η κρίση θα γίνει από τον αρμόδιο όργανο μιας κοινωνίας που επικρατεί το δίκαιο. Δεν χρειάζονται πορίσματα δικηγορικών συμβουλίων.
    Τα πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων να πάρει ο κάθε εισαγγελέας και θα τα βρεί όλα.

  11. Έρχονται χρόνια δύσκολα

    Στίχοι: Μάκης Ερημίτης
    Μουσική: Μάκης Ερημίτης

    Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης
    Έρχονται χρόνια δύσκολα
    γεμάτα καταιγίδες
    κι εμείς του κόσμου θύματα
    μ' ατέλειωτα προβλήματα
    και λιγοστές ελπίδες.

    Έρχονται χρόνια δύσκολα
    τα πάντα άνω-κάτω,
    ο κόσμος είναι ανάστατος
    κι εμείς πληγές γεμάτο.

    Φονιάδες μονοπώλια
    παντού φωτιές ανάβουν,
    μας καίνε, μας δικάζουνε
    και την ψυχή μας βγάζουνε
    και ζωντανούς μας θάβουν.

    Ποδοπατούν αλύπητα
    τ' ανθρώπινο το σώμα,
    στο άγνωστο βαδίζουμε
    κι όνειρα πια δεν χτίζουμε,
    μας κλείνουνε το στόμα.

    η ν@χτερίδα

  12. Εκεί που μας χρωστούσαν,μας πήραν και το βόδι…….
    Θα τρελαθούμε εντελώς με τα γραφόμενα κάποιων που κολυμπούν σ'έναν αστείρευτο ωκεανό μπουρδολογίας.
    Έπρεπε να πάει ο Παύλου τον Γκιώνη στον εισαγγελέα??
    Συμφέρει τον Γκιώνη να λέει ότι τα βρήκε με τον Παύλου??
    Αν κάποιος ήθελε να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή αυτου του τόπου, πρώτη θα ήταν η δημοτική αρχή Γκιώνη.
    Δεν το έπραξε για τους δικούς της λόγους.
    Σωστό ή λάθος δεν το εξετάζω τώρα.
    Πάντως και οι δύο εκδοχές έχουν τα συν και τα πλην τους.
    Το θέμα είναι ότι ένας ολόκληρος προεκλογικός αγώνας στήθηκε με ψέματα και άκρατο λαϊκισμό.
    Τόνοι λάσπης ρίχτηκαν στη δημοτική αρχή Γκιώνη για να μπορέσουν οι "αντίπαλοι" να φέρουν την προεκλογική μάχη στα μέτρα του μικρόκοσμού τους.
    Και ορίστε το αποτέλεσμα….
    Έχουμε μια ανεπαρκή δημοτική αρχή που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα του δημότη,αλλά και τα κορυφαία ζητήματα που απασχολούν το δήμο.
    Η σημερινή ηγεσία του δήμου όχι μόνο δεν λειτουργεί συγκροτημένα αλλά παραπαίει μεταξύ των προβλημάτων της καθημερινότητας που αδυνατεί ακόμα και να τα εντοπίσει,πόσο μάλλον να αντιμετωπίσει.
    Όσο για αυτούς που μιλούν χωρίς να έχουν διασταυρώσει στοιχεία με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων ας κρατούν μικρό καλάθι!…….

  13. Απάντηση στον 11:38.
    Η διαφορετική άποψη και προσέγγιση των γεγονότων, από την δική σου, δεν είναι κατ' ανάγκη μπουρδολογία. Τα στοιχεία που αναφέρονται, δεν είναι ούτε από κλειστά γραφεία, ούτε από επτασφράγιστους φακέλους. Είναι από τα δημοτικά συμβούλια, που μπορεί να παρακολουθήσει ο καθένας ελεύθερα. Όσο για την διασταύρωση, δόξα τω Θεώ υπάρχουν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά.
    Η ουσία του post είναι να αναδείξει τον τρόπο που πολιτεύονται και οι δύο προηγούμενοι δήμαρχοι, σύμφωνα με το προσωπικό τους αποκλειστικά συμφέρον. Δύο δήμαρχοι που τροφοδότησαν τους συμπολίτες μας, με χίλιες δυο κατηγορίες, ο ένας για τον άλλο, αλλά και για τους συνεργάτες τους. Δύο πολιτικοί άνδρες που διακόρευσαν την έννοια της αλήθειας.
    Και οι δύο δημιούργησαν στρατούς αλληλοεξόντωσης. Γιατί άραγε δεν ελέγχεις την δημοτική αρχή Γκιώνη, που όπως λες ήταν η μοναδική που θα μπορούσε, αν ήθελε, να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή μας, αλλά δεν το έκανε για δικούς της λόγους;
    Και μόνο αυτή η παραδοχή εκ μέρους σου (την πιστεύω και εγώ), δεν δημιουργεί προϋποθέσεις συγκάλυψης, κουκουλώματος και συνεννόησης;
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμφωνήσω, ότι τα πεπραγμένα του 7μήνου της σημερινής δημοτικής αρχής είναι κατώτερα των προσδοκιών μας, όπως κατώτερες είναι αντικειμενικά ή όχι και οι υπάρχουσες οικονομικές δυνατότητες του Δήμου.
    Ας συμφωνήσουμε εν τέλει ότι όσο αφήνουμε την δυνατότητα στον κάθε δήμαρχο να λειτουργεί σαν αυτοκράτορας, έχοντας τους δημοτικούς του συμβούλους – τους κυρίαρχους του παιγνιδιού εκ του νόμου – σαν υπηκόους, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν έχουμε δημοτικούς συμβούλους που στο ερώτημα του δήμαρχου, “τι ώρα είναι” απαντούν “ ότι ώρα πείτε εσείς κύριε δήμαρχε”, τότε πράγματι θα λειτουργούμε σαν οπαδοί και δεν θα μπορούμε να διασταυρώνουμε κανένα πλέον στοιχείο.

    ο αχρέωτος

  14. Αχρέωτε δεν αναφερόμουν στα δικά σου γραφόμενα όταν χρησιμοποίησα αυτό τον χαρακτηρισμό.
    Αναφερόμουν στα σχόλια που βασίζονται σε εικασίες,κουτσομπολιά και σου πα μου πες.
    Επίσης έγραψα ότι δεν εξετάζω αυτή τη στιγμή αν έπραξε σωστά ή όχι η δημοτική αρχή Γκιώνη που δεν έκανε το βήμα για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
    Αυτό θέλει πολύ κουβέντα…….
    Συμφωνώ μαζί σου για το ρόλο των δημοτικών συμβούλων.
    Δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία,ούτε η μουγκαμάρα θεωρείται προσόν,αν και κατά την ταπεινή μου άποψη για κάποιους επιβάλλεται.
    Είναι αλήθεια ότι χρόνια τώρα είχαμε εμπλακεί σε μια "ανελέητη" μάχη αλλά διαφωνώ ότι ο Γκιώνης έπραττε με γνώμονα το προσωπικό του συμφέρον.
    Το ίδιο ισχύει για την πλειοψηφία των δημοτικών του συμβούλων.
    Εξαιρέσεις στον κανόνα πάντα υπάρχουν……
    Η ουσία όμως τώρα και αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.
    Είμαστε όμηροι της γενικευμένης οικονομικής δυσπραγίας και όμηροι της ανεπάρκειας της δημοτικής αρχής.
    Αυτό που εισπράττω καθημερινά από τον κόσμο είναι το πόσο "λίγοι" είναι.
    Υπάρχει φως στο τούνελ??

  15. Καλά καταλάβαμε!!
    Ατέλειωτη μπουρδολογία
    Για πέστε μας ένα, λέω ένα, ψέμα του Παύλου που το έχετε διασταυρώσει.
    Μία καταγγελία του που ήταν ψεύτικη και αποδείχθηκε.

  16. 5.35 Αυτή δεν είναι απάντηση στο ερώτημα που έβαλε ο 2,44
    Πες δεν τον γουστάρω από την φάτσα του, ξέρω εγώ πες ότι άλλο θες αλλά στο ερώτημα δεν απαντάς.
    Και ρωτάει ένα ψέμα του Παύλου θα μας πεις;
    Ποια καταγγελία του αποδείχθηκε ψεύτικη;
    Απάντησε ντε Όλο λόγια είστε

  17. Όντως δεν απαντάει κανείς στα ερωτήματα του 2:44 και 6:44 που αφορά τον Παύλου. Με αφορισμούς δεν απαντάτε. Εξάλλου την απόφαση για την Ιάσωνος, ακόμη στο συρτάρι θα την είχε. Οποίος κινήθηκε νομικά εναντίον του Παύλου μπορείτε να μου πείτε την απόφαση των δικαστηρίων; Όχι λόγια και μπουρδολογίες. Θέσεις με αποδείξεις.
    Η μόνη απάντηση των αντίπαλων είναι η θέση του 5:35. Αόριστη και μηδενιστική.

  18. Ρε πάτε καλά, που τάχατες θέλετε να μάθετε πιοά καταγγελία του Παύλου απεδείχθη ψεύτικη; Η δήλωσή του και μόνο ότι πείστηκε ??? πλέον, ότι το ΔΣ της πρώην ΔΑΕΤ δεν είχε δόλο στις ενέργειές του και στις αποφάσεις του αποδεικνύει ότι το άτομο έσυρε τα 4 προηγούμενα χρόνια ένα αγώνα για ατασθαλίες, υπερβάσεις και ότι άλλο γουστάρει, μόνο και μόνο για την αντιπολίτευση. Τι παραπάνω θέλετε για να αντιληφθείτε τον πολιτικό ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ?

  19. ΛΕΕΙ ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ-ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ; ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ-ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΡΚΕΣ;
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ;
    ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΥΣ.
    Ο ΠΑΥΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ)ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟΣ.
    ΥΣΤ/ΟΝ: ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΑΕΤ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟ Δ.Σ. 3-8 Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ; ΠΟΙΟΝ ή ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ;
    ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ……

  20. 8.20 καλά ο 8.21 είναι αδιόρθωτος Γκιωνικός
    Αυτό είναι το επίπεδο του.
    Εσύ έχεις να πεις μία από τις καταγγελίες που είπε o Παύλου τα 4 χρόνια και αποδείχθηκε ψεύτικη;
    Μία μόνο πες μας.
    Αν υπήρξε δόλος είναι άλλη συζήτηση.
    Ψέμματα είπε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog